Jump to content

stephos

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by stephos

  1. Ευχαριστώ Χρήστο για την άμεση και λεπτομερή απάντηση. Δυστυχώς το διαπίστωσα και εγώ στο test drive πολύ πιο έντονα από ό,τι το περιγράφεις και πιο ενοχλητικά, ίσως γιατί το συναντώ για πρώτη φορά. Ενδεχομένως όπως λες να είναι κάτι που το συνηθίζεις μετά από λίγο. Πολύ καλές οι περιγραφές σου (πρέπει να διάβασα τις προηγούμενες αναρτήσεις σου πάνω από 10 φορές ) και με τόση συμπυκνωμένη και χρήσιμη πληροφορία που κάνει τα διάφορα reviews από επαγγελματίες του χώρου να ωχριούν μπροστά τους. Ειδικά όταν ξέρεις ότι έρχονται από πραγματικό χρήστη που δεν έχει λόγο να κρύψει ή να στολίσει κάτι που δεν αξίζει.
  2. Γεια σας, θα ήθελα να επαναφέρω μια προηγούμενη ερώτηση μέλους σχετικά με το πρόβλημα που έχει προκύψει στο T-Roc με τον 1.5 TSI κινητήρα και manual κιβώτιο. Είμαι έτοιμος να δώσω προκαταβολή για να παραγγείλω το T-Roc με τον συγκεκριμένο κινητήρα και έπεσα επάνω στο site του honestjohn και μετά σε αντίστοιχο forum της Αγγλίας και από ό,τι διαβάζω, το πρόβλημα δεν είναι απλά μια όχληση που την ξεπερνάς αλλάζοντας την οδηγική σου συνήθεια, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις είναι (σύμφωνα με τις μαρτυρίες των μελών) και επικίνδυνο. Το φαινόμενο έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις που πολλοί έχουν αναγκαστεί να επιστρέψουν τα αυτοκίνητά τους (προφανώς η νομοθεσία στην Αγγλία επιτρέπει κάτι τέτοιο) ενώ και η ίδια η VW το έχει παραδεχτεί και υπόσχεται λύση του προβλήματος με αναβάθμιση του software, η οποία όμως ακόμα δεν έχει έρθει. Συγκεκριμένα μιλάνε για απότομη πτώση των στροφών και άρνηση του κινητήρα να επιταχύνει στο ξεκίνημα (acceleration lag) και σε συνδυασμό με το anti-stall του αυτοκινήτου, που δεν αφήνει τον κινητήρα να σβύσει, να δημιουργείται το λεγόμενο kangarooing δηλ το αυτοκίνητο να αναπηδά με απότομες επιταχύνσεις και επιβραδύνσεις, μέχρι να ανέβουν κάποια στιγμή οι στροφές του και να "ξεκολλήσει". Θα εκτιμούσα αφάνταστα κάποια γνώμη μέλους που έχει το συγκεκριμένο συνδυασμό powertrain στο T-Roc και αν έχει διαπιστώσει κάτι ανάλογο σε μικρότερο ή στον ίδιο βαθμό. Ευχαριστώ, Στέφανος
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.