Jump to content

Natasa Savvari

Members
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Natasa Savvari

  1. Ε αυτο εγω προσωπικα δεν θα το εκανα ποτε,να δω δλδ ενα αμαξι που να μαρεσει στην Αθηνα πχ κ εγω να ειμαι Θες/νικη κ να στειλω καποιον μηχανικο για ελεγχο χωρις να ειμαι εγω εκει. Οχι δεν θα το εκανα. Κανονικα νομιζω πρεπει ο υποψηφιος αγοραστης να ειναι μπροστα στον ελεγχο σε αντιπροσωπεια,αλλα δεν ξερω κατα ποσο το επιτρεπουν ολες αυτο. Σιγουρα παντως εγω θα το ζητουσα-απαιτουσα ασχετα εαν δεν γνωριζω κ πολλα πολλα απο μηχανικα,τουλαχιστον θα ημουν παρουσα κ θα εβλεπα τι κανουν.
  2. Αυτες οι εταιριες απο οσο γνωριζω εχουν φορητες ραμπες κ σηκωνουν το αυτοκινητο.. επισης εννοειται πως μπορεις να εισαι παρον στον ελεγχο! Ποιος σου ειπε βρε οτι δεν μπορεις; Κ εχω την εντυπωση οτι κ αυτοι σου δινουν καποιο χαρτι με την αναλυση στο τι βρηκαν..οχι εγγυηση,απλα ενα χαρτι που να λεει τι εχει το αμαξι.. Το θεμα δεν ειναι τα 70€ που θα κοστισει ενας ελεγχος,δεν νομιζω πως καποιος θα κολλουσε σε αυτα τα χρηματα,το θεμα ειναι να ειναι αξιοπιστη ολη η διαδικασια.
  3. Το ιδιο λεμε δηλαδη πανω κατω..λες δηλαδη οτι ειναι καλυτερα να το παω σε δικο μου μηχανικο.. Τελος παντων οι αποψεις νομιζω ειναι 50-50 γιατι παντα ειναι κ που θα πεσεις..
  4. Απλα εγω νομιζω πως ο δικος σου μηχανικος δεν εχει κατι να κερδισει αν σου πει ψεματα,μονο να χασει εχει,εσενα σαν πελατη.. Νομιζω πως οι αντιπροσωπειες ειναι πιο απροσωπες σε αυτο το θεμα..δεν ξερω αν εχουν οφελος με το αν θα σου πουν την αληθεια αλλα βεβαια αν σου κρυψουν κατι κ μαθευτει,χανεται η αξιοπιστια τους οποτε ισως να μην ρισκαρουν να μαυρισουν το ονομα τους.. Δεν ξερω..
  5. Κ εγω εχω ακουσει διαφορα οχι καλα αλλα δεν ξερω αν πρεπει να τα πιστεψω η οχι..
  6. Σε αυτη την εταιρια αναφερομουν κ εγω,ειναι η μονη που εχω ακουσει βασικα,δεν εχω ακουσει για αλλες.. μπορεις ομως να εμπιστευτεις τετοια εταιρια; Σου υπογραφουν τα οσα λενε; Ή μηπως ειναι καλυτερα να το πας στην επισημη αντιπροσωπεια; Εχω κ δικο μου μηχανικο αλλα δεν ξερω τι ειναι καλυτερο να κανω.. Ασφαλιστη δεν εχω γιατι κανω ασφαλεια απο ιντερνετ μεσω insuranse market,δεν ξερω αν θα μπορουσα να ρωτησω αυτους βεβαια αλλα ενταξει οπως κ να εχει εχω γνωστους που λογικα ολο κ καποιον ασφαλιστη θα εχει καποιος.
  7. Καταρχην σευχαριστω κ εσενα πολυ για τις συμβουλες σου Οσο για τον nikdev δεν παρεξηγηθηκα,προς θεου,καταλαβα γιατι μου το ειπε.. Και το mk5 μαρεσει κ το mk6 ,το δευτερο ισως γιατι ειναι λιγο πιο ντιζαινατο για μενα.. αν αποφασισω στο 6 τοτε μαλλον θα παω γιαυτο με τα 122,λιγο πολυ απο οτι ειδα στο φορουμ κ γενικα,οι περισσοτεροι ειναι υπερ αυτου κ οχι για το 160. Οταν λες μπορω να παρω τηλ να δωσω πινακιδα για να δω ιστορικο κτλ,που μπορω να παρω τηλ δηλαδη; Για ελεγχο αναφερεσαι σε αυτες τις καινουριες εταιριες που ερχονται οπου εσυ θελεις για να ελεγξουν το αυτοκινητο;
  8. Μιλησα μαζι του γιατι ειχα περιεργεια,το αμαξι στα χαρτια ειπε ειναι 1.400 αλλα κανονικα ειναι 2000cc..ειναι μηχανικος μου ειπε κ φανταζομαι εκανε μονος του την μετατροπη Οκ,με συγχωρεις λοιπον..
  9. Καλημερα! Ναι οπως ειπα φαινεται καλο,τουλαχιστον στο ματι,τωρα απο εκει κ περα θα δειξει. Ερωτηση,τι ειναι το ΝΗΒ ; Ε για να μην τα προτιμουσες εσυ θα ειχες λογικα τους λογους σου,κ οσο να πεις απο εμενα,πιο εμπειρο φαινεται το ματι σου Παρεπιπτοντως,ενα καινουριο τιμονι τι κοστος εχει περιπου μηπως γνωριζεις;
  10. Ε γιατι το να τρεχω απο εδω κ απο εκει για να αγορασω αυτοκινητο θεωρω πως ειναι δυσκολο..ε αν ημουν 20χρ πανω στην τρελα μπορει κ να το εκανα αλλα τωρα δυσκολο.. Ισως το ψαξω για Β.Ελλαδα μηπως βρω κατι που να ειναι σχετικα κοντα στην Θες/νικη γιατι Αθηνα πχ δεν κατεβαινω με τιποτα για τετοιο θεμα. https://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/17304001 Αυτο; Ακριβο λιγακι βεβαια..
  11. Με χαλαει το κοκκινο αρκετα... :/ 2000 κυβικα νομιζω πως ξεφευγουμε πολυ ειναι πολυ ομορφο παντως,εχει μερες που το χαζευω αλλα δεν πηγε το μυαλο μου οτι μπορει να ειναι τοσο μεγαλο.. βεβαια το τεκμηριο για το συγκεκριμενο ειναι 50% φθηνοτερο επειδη ειναι 10+ ετων αλλα φανταζομαι η συντηρηση του, τα τελη,τα καυσιμα κ δεν ξερω κ εγω τι αλλο θα ειναι πανακριβα..
  12. Χαχαχαχα μαλλον ειμαστε πονηρουλιδες γιαυτο τα μπερδευουμε! Ετσι οπως ποσταρες αυτα που βρηκες,δεν ειναι σε μορφη url για να μπορω να τα δω Οσο για το gti που σου εστειλα,μηπως ειναι look gti; Γιατι να γραφει 1.400 τοτε; Γιατι οχι δεν ψαχνω για 2000cc ειναι υπερβολη νομιζω
  13. https://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/19898790 https://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/20771804 https://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/11038959
  14. Ουαου για ακομη μια φορα αναλυτικοτατος! Σε υπερ ευχαριστω,αληθεια! Δεν ειμαι μηχανικος σιγουρα,ωστε να μπορεσω μονη μου να διαπιστωσω το οτιδηποτε,οκ μια πρωτη εικονα σε αυτα που μου ειπες να κοιταξω,θα μπορεσω να εχω κ μονη. Οποτε τελικα ισως ειναι καλυτερα να το παω σε αντιπροσωπεια για ελεγχο. Κοιταξες καθολου τις αγγελιες που ποσταρα; Ποιο θα «διαλεγες» εσυ προσωπικα να πας να δεις απο κοντα απο αυτα τα 3 και γιατι; (Σκεψου οτι εισαι εγω κ κανεις ερευνα αγορας)
  15. Σευχαριστω παρα παρα πολυ! Ησουν εξαιρετικος κ αναλυτικοτατος κ οι συμβουλες σου πολυ χρησιμες! Κατι τελευταιο,θεωρεις πως ειναι καλυτερα να το παω για τσεκ σε επισημη αντιπροσωπεια απο οτι σε εναν δικο μου μηχανικο; Υ.Γ. Μου αρεσαν αρκετα αυτα https://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/20771804 https://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/19898790 https://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/11038959 Και by the way σαν χρωμα προτιμω το μαυρο σε οτι κ αν αποφασισω..
  16. Παναγιωτη μου σευχαριστω παρα πολυ! Ησουν πραγματικα..χειμαρος.. Με τον τροπο που τοποθετηθηκες,η αληθεια ειναι πως με βοηθησες να δω τα πραγματα λιγακι πιο ξεκαθαρα και σευχαριστω γιαυτο. Ησουν 1+1 κανει 2 και η αληθεια ειναι αυτη. Δεν θελω πολυ μικρο αυτοκινητο,θελω αυτοκινητο στιβαρο,ασφαλες κ γρηγορο οταν απαιτηθει,γιαυτο κ η αρχικη αρχικη μου σκεψη ηταν το Golf κ ισως να μεινω σε αυτη μιας που λενε η πρωτη σκεψη τις περισσοτερες φορες ειναι κ η σωστη Πετρελαιο οχι δεν κοιταζω οπως εχω ξανα πει,απλα ετυχε να δω ενα που μου αρεσε εμφανισιακα,να ειναι πετρελαιο. Οχι δεν κανω πολλα χλμ οποτε δεν με ενδιαφερει κατι τετοιο. Κατι αλλο τωρα αν τυχον γνωριζεις να μου πεις, Golf 5 ή 6; Θα μου πεις ισως καμια σχεση το ενα με το αλλο απλα ρωταω γιατι οπως σε ολες τις μαρκες νομιζω,ετσι κ σε αυτο ισως καποιο μοντελο βγηκε ας πουμε «καλυτερο» απο καποιο αλλο,πχ το πιο παλιο δηλαδη να βγηκε καλυτερο απο το πιο καινουριο (οσο αφορα το μοτερ) γιατι εμφανισιακα μου αρεσουν κ τα δυο ισως λιγακι περισσοτερο το 6 αλλα εχω δει κ 5 πολυ ομορφα.
  17. Το σκεφτομουν για polo ειναι η αληθεια. Εχουν βγει «καλα» αυτα; Τι θα ελεγες γιαυτο; https://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/17124070 απλα μου φαινονται αρκετα τα χλμ γιαυτα τα λεφτα..
  18. Εννοειται φιλε μου οτι η απολαυση πληρωνεται,το γνωριζω πολυ καλα αυτο γιατι παλαιοτερα ειχα ενα corsa opc.. το θεμα ειναι να «πληρωνεται» σε λογικα πλαισια και οχι σε εξωφρενικες ζημιες.. η αληθεια ειναι πως κ dsg κοιτουσα,ειχα βρει ενα αλλα δεν το εψαξα περισσοτερο γιατι κ γιαυτο ακουσα πολλα ασχημα λογια.. τι να πω ισως πραγματικα ειναι θεμα τυχης ολα αυτα..να εισαι τυχερος να μην σου βγαλει κατι σοβαρο ειτε ειναι βενζινη,ειτε ντιζελ,ειτε χειροκινητο ειτε αυτοματο..
  19. Ακου νατασα αμα κανεις συντομες διαδρομες και λιγα χλμ το χρονο δεν αξιζει. Βρες ενα 1400 γκολφ tsi με τα 122 αλογα και δε θα εχεις προβλημα. Τα diesel μεταχειρισμενα θα ειναι εισαγωγης με 100000χλμ το χρονο γιατι εξω οσοι τ α παιρνουν κανουν πολλα. Στην ελλαδα οποιος τα παιρνει δε τα πουλαει ευκολα και δε θα μπορεις βρεις καλο Σου λεω πραγματικα δεν σκεφτομαι να παω σε ντιζελ,απλα εαν εβλεπα καποιο καλο ξανα λεω κ τυχαινε απλα να ειναι ντιζελ,θα ηταν κριμα να το απερριπτα επειδη ειναι ντιζελ κ μονο γιαυτο το λογο. Γιαυτο ρωταω για ντιζελ. Οσο για βενζινη, κ εσυ δηλαδη πιο πολυ για το 1.4 122 λες ε; Οχι γιαυτο με τα 160hp
  20. Εχεις δηλαδη εσυ το tdi και εισαι ευχαριστημενος; Τι μοντελο ειναι κ ποσα χλμ εχει; και παλι λεω οτι δεν καιγομαι για ντιζελ καθολου,απλα εαν πετυχω καποιο «καλο» κ τυχει να ειναι ντιζελ,να μην το απορριψω για τον λογο αυτο,αυτο θελω να μαθω.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.