Jump to content

Natasa Savvari

Members
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Natasa Savvari

  1. 11 λεπτά πριν , OMINUS said:

     

    Εγώ προσωπικά είχα βρει αμάξι από ιδιώτη ο οποίος είχε ένα GTI που το πουλούσε.

    Και πριν από εμένα υπήρχε και ένας ακόμα ενδιαφερόμενος από κάποιο νησί.

    Ο οποίος είχε στείλει της εταιρία sport (που λες ποιο πίσω,) οταν έδειξα ΕΓΩ ενδιαφέρων για το συγκεκριμένο αμάξι, ο ιδιοκτήτης έλεγε ότι είχε χαρτί από αυτήν την εταιρία (Από τον προηγούμενο υποψήφιο που έκανε έλεγχο.) Και ισχυριζόταν ότι το αμάξι ήταν ΟΚ.

     

    Όταν όμως εγώ του είπα ότι θέλω έλεγχο ΜΟΝΟ σε αντιπροσωπία VW και δεν με ενδιαφέρει το τι χαρτί έχεις εσύ από αυτήν την εταιρία.

     

    Εκεί τα πράγματα αλλάξανε ξαφνικά! Αμέσως μετά άρχιζε να μου λέει διάφορα 

    Ε ειμαι σιγουρη γιαυτο που λες,δεν αμφιβαλλω!

  2. 4 λεπτά πριν , OMINUS said:

    Για ράμπα όταν λέω ράμπα εννοώ να σηκωθεί όλο το αμάξι στον αέρα, και όχι να βάλει 2 τακους και να σηκώσει μόνο το μπροστινό μέρος του αμαξιού. 

    Και για τον ελέγχω δεν είπα ότι δεν μπορείς να είσαι παρών,  είπα ότι υπάρχουν περιπτώσεις που ένα αμάξι βρίσκετε ΠΧ Αθήνα και ο υποψήφιος αγοραστής  να στείλει μια τέτοια εταιρία στην Αθήνα χωρίς να είναι αυτός παρόν!!

     

    Εγώ όταν έκανα έλεγχο σε αντιπροσωπία ήμουν παρών, δεν μου είπαν κάτι καθ'όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

    Ε αυτο εγω προσωπικα δεν θα το εκανα ποτε,να δω δλδ ενα αμαξι που να μαρεσει στην Αθηνα πχ κ εγω να ειμαι Θες/νικη κ να στειλω καποιον μηχανικο για ελεγχο χωρις να ειμαι εγω εκει. Οχι δεν θα το εκανα.

    Κανονικα νομιζω πρεπει ο υποψηφιος αγοραστης να ειναι μπροστα στον ελεγχο σε αντιπροσωπεια,αλλα δεν ξερω κατα ποσο το επιτρεπουν ολες αυτο. Σιγουρα παντως εγω θα το ζητουσα-απαιτουσα ασχετα εαν δεν γνωριζω κ πολλα πολλα απο μηχανικα,τουλαχιστον θα ημουν παρουσα κ θα εβλεπα τι κανουν.

  3. 2 λεπτά πριν , OMINUS said:

    Για της εταιρείας που κάνουν ελέγχους σε αμάξι δεν θα το συνιστούσα, γιατί ο καθένας αφού δεν θα βρίσκετε μπροστά ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί κάλλιστα να "λαδώσει" τον  μηχανικό, και να σου βγάλει το αμάξι ότι είναι χαρτί..

     

    Και βέβαια τεχνικός έλεγχος χωρίς να σηκωθεί το αμάξι ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΕ!!!

     

    Το καλύτερο είναι σε Αντιπροσωπία τεχνικός έλεγχος,  όπως και έκανα και εγώ, σε Αντιπροσωπία VW το κόστος είναι κάπου 70€.

     

    Και περιλαμβάνει έλεγχο 100 σημείων , διαγνωστικος έλεγχος και θα παρεις και επίσημο χαρτί απο την αντιπροσωπία.

    Και εννοείτε βέβαια ότι το αμάξι θα το σηκώσουν για έλεγχο.

     

     

    Αυτες οι εταιριες απο οσο γνωριζω εχουν φορητες ραμπες κ σηκωνουν το αυτοκινητο.. επισης εννοειται πως μπορεις να εισαι παρον στον ελεγχο! Ποιος σου ειπε βρε οτι δεν μπορεις; Κ εχω την εντυπωση οτι κ αυτοι σου δινουν καποιο χαρτι με την αναλυση στο τι βρηκαν..οχι εγγυηση,απλα ενα χαρτι που να λεει τι εχει το αμαξι..

    Το θεμα δεν ειναι τα 70€ που θα κοστισει ενας ελεγχος,δεν νομιζω πως καποιος θα κολλουσε σε αυτα τα χρηματα,το θεμα ειναι να ειναι αξιοπιστη ολη η διαδικασια.

  4. 4 λεπτά πριν , Kostas Tranoulis said:

    με τοσα που εχουν κανει τοσα χρονια στα συνεργεια τους ποσο πιο χαλια ονομα ν αποκτησουν;; :lol:

    η διαφορα του συνεργειου με την αντιπροσωπεια για μενα ειναι οτι στην μια περιπτωση ο αντιπροσωπος παντα θα εχει πελατες απλα και μονο επειδη ειναι αντιπροσωπος. ενω ο μαστορας που εχει δικο του συνεργειο αν δεν κανει καλη δουλεια θα πεινασει. επισης ξερεις ποιος θα βαλει χερι στ αμαξι σου και τι θα βαλει και θα βγαλει... στις αντιπροσωπειες πολλες φορες σταματας στον κουτσουματο ν αφησεις τα κλειδια και κανεις τον σταυρο σου μετα επειδη πολλοι δεν αφηνουν να εισαι μπροστα... (για μενα σ αυτη την περιπτωση μακρια...!)

    Το ιδιο λεμε δηλαδη πανω κατω..λες δηλαδη οτι ειναι καλυτερα να το παω σε δικο μου μηχανικο..

    Τελος παντων οι αποψεις νομιζω ειναι 50-50 γιατι παντα ειναι κ που θα πεσεις..

  5. 1 λεπτό πριν , Kostas Tranoulis said:

    γενικα δεν μπορεις να εμπιστευτεις κανεναν 100%... θελει τυχη. εγω προτιμω δικο μου μαστορα παντως απο αντιπροσωπεια. αλλα εχει να κανει και τι μαστορα εχεις.

    αν παντως εχει καθαρο ιστορικο τ αμαξι και εχει βιβλιο σερβις ενημερωμενο ειναι λιγες οι πιθανοτητες να μην ειναι καλο.

     

    Απλα εγω νομιζω πως ο δικος σου μηχανικος δεν εχει κατι να κερδισει αν σου πει ψεματα,μονο να χασει εχει,εσενα σαν πελατη.. Νομιζω πως οι αντιπροσωπειες ειναι πιο απροσωπες σε αυτο το θεμα..δεν ξερω αν εχουν οφελος με το αν θα σου πουν την αληθεια αλλα βεβαια αν σου κρυψουν κατι κ μαθευτει,χανεται η αξιοπιστια τους οποτε ισως να μην ρισκαρουν να μαυρισουν το ονομα τους.. Δεν ξερω..

  6. Just now, Eliask said:

    Για την Spotmechanic  εχουν ακουστεί διαφορά... θα πρότεινα να γίνει ελεγχος σε αντιπροσωπεια 

    Κ εγω εχω ακουσει διαφορα οχι καλα αλλα δεν ξερω αν πρεπει να τα πιστεψω η οχι..

  7. 6 λεπτά πριν , Kostas Tranoulis said:

    απο τις εταιρειες ξερω την Spotmechanic

    δεν την εχω δοκιμασει ομως. σιγουρα θα υπαρχουν και αλλες.

    αυτο που σου ειπα με την πινακιδα γινεται ως εξης.

    1)ρωτας την πινακιδα του αυτοκινητου που θες ν αγορασεις

    2) δινεις τον αριθμο στον ασφαλιστη σου (αν ειχες αμαξι πριν παιρνεις τον ασφαλιστη που ειχες για τ αλλο αμαξι και του λες την πινακιδα να την δει στο συστημα που εχει στην εταιρεια του. αν δεν εχεις ασφαλιστη ολο και καποιος φιλος η συναδελφος θα εχει εναν. εμενα ηταν μεχρι πριν λιγο καιρο ο πατερας μου στην αγροτικη ασφαλιστικη μεχρι που εγινε ergo και εδιωξαν την μιση εταιρεια οι γερμανοι φιλοι μας:whistle:)

    3) μεσα σε 5 λεπτα ξερεις ολο το ιστορικο του οχηματος. ακομα και αν ηταν εταιρικο, περασμενους ιδιοκτητες, αν ειχε καποια δηλωση το ποσο της ζημιας με ημερομηνιες κτλ...

    αυτο για το κτεο πρεπει να εχεις ατομο μεσα σε κτεο. εγω δεν εχω πχ. αλλα ενας μηχανικος μπορει να δει τα χλμ. (ή μια αντιπροσωπεια, ή η εταιρεια που θα σου κανει ελεγχο στ αμαξι)

    αν ενα αμαξι εχει πολλα χιλιομετρα φαινεται και απο τις φθορες σε τιμονι λεβιε ταχυτητων και καθισματα...δεν γινεται να εχει 70.000 και τα καθισματα να εχουν λιωσει απο την χρηση...αλλα δεν ειναι και κανονας αυτο που σου λεω...

    Σε αυτη την εταιρια αναφερομουν κ εγω,ειναι η μονη που εχω ακουσει βασικα,δεν εχω ακουσει για αλλες.. μπορεις ομως να εμπιστευτεις τετοια εταιρια; Σου υπογραφουν τα οσα λενε; Ή μηπως ειναι καλυτερα να το πας στην επισημη αντιπροσωπεια; Εχω κ δικο μου μηχανικο αλλα δεν ξερω τι ειναι καλυτερο να κανω..

    Ασφαλιστη δεν εχω γιατι κανω ασφαλεια απο ιντερνετ μεσω insuranse market,δεν ξερω αν θα μπορουσα να ρωτησω αυτους βεβαια αλλα ενταξει οπως κ να εχει εχω γνωστους που λογικα ολο κ καποιον ασφαλιστη θα εχει καποιος.

  8. 20 λεπτά πριν , Kostas Tranoulis said:

    αρχικα ο nikdev πιστευω στο ειπε για να σε βοηθησει. αλλο το να σου πουν ενα-δυο ατομα την γνωμη τους για τα γκολφακια 5-6 και αλλο να δεις αναρτησεις και θεματα που ξεκινανε απο 2005-2006 για να εχεις μια πιο ολοκληρωμενη εικονα.

    αυτο που εχω διαβασει ειναι οτι τα golf mk5 εχουν βγει πιο καλα απο τα 6αρια. αλλα ειναι που θα πεσεις. τωρα αν κοιτας για το 6 και θες ν αυξησεις τις πιθανοτητες να πεσεις σε κατι καλο παρε τον κινητηρα με τα 122 αλογα. δεν βγαζει γενικα προβληματα σε σχεση με τα 160.

    αυτο που σου λεω ειναι αυτο που εχω διαβασει απο κριτικες-αποριες-ερευνες-παραπονα-προβληματα αλλων σ αυτο το φορουμ.

    για προσωπικη αποψη θα σου πω οτι εχω το golf mk5 gt 140ps και τ αμαξι μ αρεσει απιστευτα πολυ! και για καθε μερα ειναι και ταξιδι πας και ευρυχωρο και ασφαλες και αν δεν σε νοιαζει που δεν ειναι της σημερινης τεχνολογιας με οθονες κτλ ειναι πολυ καλη επιλογη. αλλα αυτα ειναι υποκειμενικα

    για μενα μην παρεις αμαξι μεταχειρισμενο με μετατροπη. δεν ξερεις ο αλλος τι δουλεια εχει κανει και λογικα θα το εχει σκισει για να εχει μπει στην διαδικασια να τ ανεβασει αλογα κτλ... παλι ομως ειναι που θα πεσεις.

    το σημαντικοτερο οτι αμαξι και να παρεις ειναι να κανεις καλο ελεγχο πριν. το πιο ευκολο ειναι με την πινακιδα να δεις το ιστορικο του για να δεις αν ειχε τροχαιο. αυτο γινεται και απο το τηλ χωρις να μπεις στην διαδικασια να πας απο εκει μεσω του ασφαλιστη σου. μετα ελεγχεις χλμ με κτεο. απο κοντα ελεγχεις οτι ο αριθμος πλαισιου ειναι ιδιος σ ολο τ αμαξι και δεν ειναι 2 αμαξια σ 1 (κομμενο δλδ στην μεση).

    μετα οτι δει ο μηχανικος σου. αν δεν εχεις μηχανικο υπαρχουν εταιρειες που δινεις 50 ευρω και στο ελεγχουν. σου δινουν γραπτη αναλυση και σου λενε αν αξιζει η οχι.

    αυτα απο εμενα. θελω να πιστευω πως ημουν λιτος και περιεκτικος

    Καταρχην σευχαριστω κ εσενα πολυ για τις συμβουλες σου :)

    Οσο για τον nikdev δεν παρεξηγηθηκα,προς θεου,καταλαβα γιατι μου το ειπε..

    Και το mk5 μαρεσει κ το mk6 ,το δευτερο ισως γιατι ειναι λιγο πιο ντιζαινατο για μενα.. αν αποφασισω στο 6 τοτε μαλλον θα παω γιαυτο με τα 122,λιγο πολυ απο οτι ειδα στο φορουμ κ γενικα,οι περισσοτεροι ειναι υπερ αυτου κ οχι για το 160.

    Οταν λες μπορω να παρω τηλ να δωσω πινακιδα για να δω ιστορικο κτλ,που μπορω να παρω τηλ δηλαδη;

    Για ελεγχο αναφερεσαι σε αυτες τις καινουριες εταιριες που ερχονται οπου εσυ θελεις για να ελεγξουν το αυτοκινητο;

  9. 15 hours ago , nouli said:

    Look Gti είναι το αυτοκίνητο, καλό είναι αν δεν ξέρουμε να μην πετάμε κοτσάνες.

    Μιλησα μαζι του γιατι ειχα περιεργεια,το αμαξι στα χαρτια ειπε ειναι 1.400 αλλα κανονικα ειναι 2000cc..ειναι μηχανικος μου ειπε κ φανταζομαι εκανε μονος του την μετατροπη

     

    14 hours ago , nikdev said:

    @Natasa Savvari εφόσον λοιπόν δεν κοιτάς για Diesel, αλλά για Tsi Golf 5/6 υπάρχουν 2 ήδη ανοιχτά θέμα στην ενότητα του Golf.

    Μπορείς να αναζητήσεις εκεί μερικές γνώμες - απόψεις.

    Οκ,με συγχωρεις λοιπον..

  10. 11 hours ago , Panagiotis_H said:

    Ελληνικό με ΝΗΒ αν βλέπω καλά

    εργοστασιακό μαμά

    λίγα χιλιόμετρα

    όχι κόκκινο

    γνήσιο GT 170 με οροφή

    και στην περιοχή σου κοντά έχει μια ωραία ευθυειάρα για τη Χαλκιδική θυμάμαι!

    τα άλλα που έστειλες εσύ δε θα τα προτιμούσα (προσωπική εκτίμηση πάντα)

    Καλημερα! Ναι οπως ειπα φαινεται καλο,τουλαχιστον στο ματι,τωρα απο εκει κ περα θα δειξει. Ερωτηση,τι ειναι το ΝΗΒ ; 

    Ε για να μην τα προτιμουσες εσυ θα ειχες λογικα τους λογους σου,κ οσο να πεις απο εμενα,πιο εμπειρο φαινεται το ματι σου :)

    Παρεπιπτοντως,ενα καινουριο τιμονι τι κοστος εχει περιπου μηπως γνωριζεις; 

  11. 5 λεπτά πριν , Panagiotis_H said:

    Είναι εργοστασιακά όμως μαμά και τα δύο και χωρίς μπερδεμένες μετατροπές και διάφορα άλλα... (με μια γρήγορη ματιά)

    Γιατί περιορίζεσαι μόνο εκεί και δεν κοιτάς και όλη την Ελλάδα?

    Ίσως βρεις κάτι καλό και να αξίζει να ταξιδέψεις λίγο πιο πέρα!

     

    Ε γιατι το να τρεχω απο εδω κ απο εκει για να αγορασω αυτοκινητο θεωρω πως ειναι δυσκολο..ε αν ημουν 20χρ πανω στην τρελα μπορει κ να το εκανα αλλα τωρα δυσκολο..

    Ισως το ψαξω για Β.Ελλαδα μηπως βρω κατι που να ειναι σχετικα κοντα στην Θες/νικη γιατι Αθηνα πχ δεν κατεβαινω με τιποτα για τετοιο θεμα.

     

    https://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/17304001 

    Αυτο; Ακριβο λιγακι βεβαια..

  12. 8 λεπτά πριν , Panagiotis_H said:

    πήγαινε αναζήτηση με κωδικό αγγελίας και βάλε τα νούμερα

    Με χαλαει το κοκκινο αρκετα... :/

     

    4 λεπτά πριν , Panagiotis_H said:

    το 2 είναι αληθινό GTi 2.000 κυβικά μάλλον λάθος έχει κάνει (έχει κινητήρα 2,0 TFSi 200HP και όλα είναι GTi γνήσια μα όλα όμως)

    τις κυκλικές ενδείξεις τις έχει μόνο το GTi στο καντράν

    2000 κυβικα νομιζω πως ξεφευγουμε πολυ :( ειναι πολυ ομορφο παντως,εχει μερες που το χαζευω αλλα δεν πηγε το μυαλο μου οτι μπορει να ειναι τοσο μεγαλο.. βεβαια το τεκμηριο για το συγκεκριμενο ειναι 50% φθηνοτερο επειδη ειναι 10+ ετων αλλα φανταζομαι η συντηρηση του, τα τελη,τα καυσιμα κ δεν ξερω κ εγω τι αλλο θα ειναι πανακριβα..

  13. 4 λεπτά πριν , Panagiotis_H said:

    1. Έχει σαλόνι από GTi (έχει βάλει άλλον πίσω προφυλακτήρα και φαίνεται ότι κάνει δόντι στις φωτό από R32 με τις διπλές στο κέντρο εξατμίσεις) πολλές μετατροπές δε θα το πρότεινα με πρόγραμμα κι αν μπερδεύει?

    2. Είναι αληθινό GTi (οι ενδείξεις στο καντράν είναι κυκλικές-καλό? για τους γνώστες!) Άρα 2.000 κυβικά και προσεγμένο φαίνεται και καλοεξοπλισμένο θες όμως 2.000? γιατί γράφει 1.400? δεν ξέρω

    3. Το αποκλείω κατευθείαν (μάσκα GTi 122HP διπλές εξατμίσεις...)

    Εκεί στη Θεσσαλονίκη όλα μπερδεμένα τα γράφετε!

    Για κοίτα έψαξα για σένα:

    18314401 GT 170 μαμά με οροφή

    17279626 TSi 140 μαμά φαίνεται

    Χαχαχαχα μαλλον ειμαστε πονηρουλιδες γιαυτο τα μπερδευουμε!

    Ετσι οπως ποσταρες αυτα που βρηκες,δεν ειναι σε μορφη url για να μπορω να τα δω 

    Οσο για το gti που σου εστειλα,μηπως ειναι look gti; Γιατι να γραφει 1.400 τοτε; Γιατι οχι δεν ψαχνω για 2000cc ειναι υπερβολη νομιζω

  14. 14 λεπτά πριν , Panagiotis_H said:

    Αν ήξερα το δικό σου μηχανικό θα σου απαντούσα

    Στην αντιπροσωπεία θα πήγαινα 100% σίγουρα

    Αν θες κάνε αυτό: πήγαινε στην αντιπροσωπεία με το μηχανικό σου ως φίλο σου-αγοραστή κλπ (αν δεν έχει πρόβλημα ο δικός σου μηχανικός) ή πήγαινε και στους 2

    Κοίτα τα εμπρός φανάρια γράφουν ημερομηνίες πάνω τους, οι ζώνες το ίδιο, δοκίμασε κλειδαριές καθρέφτες θέρμανση καθρεφτών+πίσω, σήκωσε το αμάξι και κοίτα από κάτω για διαρροές, ΣΟΣ δισκόπλακες αν έχουν πολύ δόντι σημαίνει ότι ή έχει χιλιόμετρα ή το έχουν σκίσει ή δούλευε πολύ σε πόλη

    Προτίμησε αμάξι επαρχίας λέμε τώρα, 1. κάνουν τα ίδια χιλιόμετρα ενώ η μηχανή δουλεύει ελάχιστες ώρες 2. συνήθως είναι σε γκαράζ 3. δουλεύουν σε δρόμο χωρίς φανάρια 4. δεν κάνουν πολλά παρκαρίσματα άρα και φθορές μπρος πίσω και στις ζάντες

    κοίτα να πρέπει να έχει ορατά μικρά σημεία φθοράς στους προφυλακτήρες από χαλίκια κλπ (μτχ είναι ετών και χιλιομέτρων) αν είναι λες και βγήκε από έκθεση να σε προβληματίσει

    κάνε εκτεταμένη βόλτα κούνα τιμόνι δεξιά αριστερά, κάνε κανα δυο ρεπρίζ και πες στην αντιπροσωπεία να το πριζώσουνε

    άσε το να δουλέψει ώρα να δεις να δουλεύει καλά το βεντιλαντέρ, γενικά ότι υπάρχει δούλεψέ το

    Τώρα είναι πολλά που πρέπει να κοιτάξεις αλλά δε μπορώ να τα γράψω όλα!

     

    Ουαου για ακομη μια φορα αναλυτικοτατος! Σε υπερ ευχαριστω,αληθεια! Δεν ειμαι μηχανικος σιγουρα,ωστε να μπορεσω μονη μου να διαπιστωσω το οτιδηποτε,οκ μια πρωτη εικονα σε αυτα που μου ειπες να κοιταξω,θα μπορεσω να εχω κ μονη. Οποτε τελικα ισως ειναι καλυτερα να το παω σε αντιπροσωπεια για ελεγχο.

    Κοιταξες καθολου τις αγγελιες που ποσταρα; Ποιο θα «διαλεγες» εσυ προσωπικα να πας να δεις απο κοντα απο αυτα τα 3 και γιατι; (Σκεψου οτι εισαι εγω κ κανεις ερευνα αγορας)

  15. 9 λεπτά πριν , Panagiotis_H said:

    Εμένα έχει κολλητός μου το 5 με τα 140 και αρέσει πολύ το πήρε καινούριο το 2008 έχει 120.000 με μια μικρή βλάβη στο τούρμπο και έχει πέσει ο ουρανός (αυτό με τον ουρανό είναι σφάλμα όλων των VW)

    Καίει 7 - 7,5 Λτ κανονική οδήγηση επαρχία και εθνική, έχει ωραία δύναμη και περπάτημα.

    Το 6 με τα 160 δεν το έχω οδηγήσει άρα δεν εκφέρω άποψη (η μόνη ουσιαστική διαφορά πέραν της μικρής εμφανισιακής είναι 20 HP)

    Έχω όμως το 7, που μοιάζει πολύ με το 5, άρα στο περπάτημα, οδήγηση κλπ δεν θα βρεις διαφορές

    Α! Υπάρχει και το 5 με 170 HP

    Συμβουλή: ότι κι αν επιλέξεις, κοίτα βιβλίο σέρβις σε αντιπροσωπεία και μόνο, σωστά ενημερωμένο, να συμπίπτουν χλμ με έτη, κοίτα κωδικό κινητήρα, ελαστικά ημερομηνία φθορά λογικά με τ αντίστοιχα χλμ, ποιότητα παραφλού, δοκίμασε A/C και θέρμανση, φώτα μέχρι και υαλοκαθαριστήρες ή αν δεν γνωρίζεις από αυτά πήγαινε απλά σε μία αντιπροσωπεία δώσε ένα 50άρικο να το δουν αυτοί που ξέρουν καλύτερα

    Κάνε μια βόλτα σε διαδρομή που την ξέρεις καλά να διαπιστώσεις τυχόν ανωμαλίες

    Θα βρεις πολλά Ελληνικά και σε καλές τιμές, λογικά θα υπάρχουν και κάποια αδούλευτα

    Πάρε αυτό που θα σου αρέσει χρώμα, ζάντες, πόρτες, κλπ και μόνο

    Όταν αποφασίσεις γράψε μας και εντυπώσεις!

    Σευχαριστω παρα παρα πολυ! Ησουν εξαιρετικος κ αναλυτικοτατος κ οι συμβουλες σου πολυ χρησιμες!

    Κατι τελευταιο,θεωρεις πως ειναι καλυτερα να το παω για τσεκ σε επισημη αντιπροσωπεια απο οτι σε εναν δικο μου μηχανικο;

     

    Υ.Γ. Μου αρεσαν αρκετα αυτα

    https://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/20771804

    https://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/19898790

    https://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/11038959

    Και by the way σαν χρωμα προτιμω το μαυρο σε οτι κ αν αποφασισω..

  16. 2 λεπτά πριν , Panagiotis_H said:

    Πρέπει να ξεμπερδέψεις τί ζητάς γιατί έχεις μπερδευτεί λίγο

    Αν θες καλό αυτοκίνητο ασφάλεια-περπάτημα-στιβαρότητα-χώρους, πάρε Golf αν θες πόλης-μικρό-ελαφρύ-μαζεμένο, πάρε Polo

    Άλλο το ένα, άλλο το άλλο, το καταλαβαίνεις

    Αν θες οικονομία πάρε μικρό μοτέρ και βενζίνη (Polo)

    Αν θες επιδόσεις πάρε TSi Golf (140-160)

    Αν θες κάτι για να κάνεις πολλά χλμ, με ροπή πάρε TDi Golf (105)

    Όλα έχουν θετικά και αρνητικά, αφού λες ότι είχες OPC είσαι λίγο γνώστρια ελπίζω επί του θέματος

    Εγώ έχω Golf 7 TDi έβαλα πρόγραμμα με 125 HP, καίω 5Λτ/100 επαρχία έχω 80.000 χλμ (15.000/έτος)

    Επαναλαμβάνω: όλα τα αυτοκίνητα βγάζουν βλάβες - ΟΛΑ - Απλά λόγω τύχης ή στατιστικής πέστο όπως θες, σε άλλους βγαίνουν περισσότερα και σε άλλους λιγότερα

    Είχα A3 2,0 FSi, εργαλείο! Αλλά: Συνεχώς πολλαπλασιαστές, υποφέρουν όλα εκεί το έμαθα μετά αυτό, βλάβη στην κλειδαριά του πορτ παγκάζ, βλάβη στην κλειδαριά του οδηγού, τρύπησε λίγο το ψυγείο και συμπλήρωνα παραφλού κάθε μήνα, και όλες οι βλάβες στην αντιπροσωπεία σε άλλο Νομό... με είχε παιδέψει, το έδωσα και πήρα Golf 7 TDi

    Δεν μπορείς να βασιστείς σε κάποιον αν σου πει πχ πως πάρε αυτό δεν βγάζει βλάβες ή μην πάρεις το άλλο γιατί βγάζει

    Υπάρχουν άτομα που έχουν TSi με πολλά χλμ και σκίσιμο και ψιλοβλάβες και άλλοι με ευλάβια και κάθε μήνα συνεργείο

    Γενικά TDi από εξωτερικό μην το προτιμήσεις γιατί δεν ξέρεις τί πετρέλαιο έβαζαν και τα αληθινά χιλιόμετρα (εκεί τα παίρνουν για να τα δουλέψουν όχι για να κάνουν 10.000/έτος)

    Να ξέρεις ότι παίζει μεγάλο ρόλο το καύσιμο στον πετρελαιοκινητήρα, ενώ στη βενζίνη όχι

    Αν με ρωτούσες θα σου έλεγα χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω, να πάρεις TSi λόγω 1.δύναμης (έγραψες πως θέλεις), 2. θα βρεις Ελληνικό με λίγα χλμ και καθαρό 3. είναι πιο φτηνό στην αγορά του απ'ότι το TDi

    Το τί θα βγάλει το κάθε αυτοκίνητο δε μπορεί να στο πει κανείς, όσο και να ρωτάς τόσα θα ακούς...

    Μπες μέσα κάνε μία βόλτα με το TSi κάνε και με το TDi και κάνε αυτό που θα σου πει η καρδιά σου

    Φιλικά, Παναγιώτης

    Παναγιωτη μου σευχαριστω παρα πολυ! Ησουν πραγματικα..χειμαρος.. :)

    Με τον τροπο που τοποθετηθηκες,η αληθεια ειναι πως με βοηθησες να δω τα πραγματα λιγακι πιο ξεκαθαρα και σευχαριστω γιαυτο. Ησουν 1+1 κανει 2 και η αληθεια ειναι αυτη.

    Δεν θελω πολυ μικρο αυτοκινητο,θελω αυτοκινητο στιβαρο,ασφαλες κ γρηγορο οταν απαιτηθει,γιαυτο κ η αρχικη αρχικη μου σκεψη ηταν το Golf κ ισως να μεινω σε αυτη μιας που λενε η πρωτη σκεψη τις περισσοτερες φορες ειναι κ η σωστη :) Πετρελαιο οχι δεν κοιταζω οπως εχω ξανα πει,απλα ετυχε να δω ενα που μου αρεσε εμφανισιακα,να ειναι πετρελαιο. Οχι δεν κανω πολλα χλμ οποτε δεν με ενδιαφερει κατι τετοιο.

    Κατι αλλο τωρα αν τυχον γνωριζεις να μου πεις, Golf 5 ή 6; Θα μου πεις ισως καμια σχεση το ενα με το αλλο απλα ρωταω γιατι οπως σε ολες τις μαρκες νομιζω,ετσι κ σε αυτο ισως καποιο μοντελο βγηκε ας πουμε «καλυτερο» απο καποιο αλλο,πχ το πιο παλιο δηλαδη να βγηκε καλυτερο απο το πιο καινουριο (οσο αφορα το μοτερ) γιατι εμφανισιακα μου αρεσουν κ τα δυο ισως λιγακι περισσοτερο το 6 αλλα εχω δει κ 5 πολυ ομορφα.

  17. 2 hours ago , nikdev said:

    Αν ΔΕΝ κάνεις πάνω από 15Κ το χρόνο τουλάχιστο και μεγάλες διαδρομές καθημερινά μην το πάρεις το Diesel. Πήγαινε σε άλλο μοτέρ. Αφού πας για 10Κ+ Ε, πάρε ένα σχεδόν καινουργιο Polo Tsi ελαφρώς μεταχειρισμένο του 16.

    Το σκεφτομουν για polo ειναι η αληθεια. Εχουν βγει «καλα» αυτα;

    Τι θα ελεγες γιαυτο; https://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/17124070

    απλα μου φαινονται αρκετα τα χλμ γιαυτα τα λεφτα..

  18. 22 λεπτά πριν , Giannis1 said:

    Πιο πάνω λες ότι σου αρέσει το γκάζι και ότι αμάξι το θες για δίκη σου απόλαυση
    Η απόλαυση (για να μην το πω αλλιώς) μερικές φορές πληρώνεται
    Το 1.4tsi160 έχει αρκετό γκάζι σε όλο το φάσμα των στροφών και πιστεύω αν το οδηγήσεις το χαμόγελο θα φτάσει στα αυτιά
    Για ζημιές όπως είπαμε από τις ακριβές είναι η καδένα η αντλία νερού (που θεωρείται αναλώσιμο) αυτή τι στιγμή δεν θυμάμαι κάτι άλλο (οποίος μπορεί ας αναφέρει κάτι άλλο)
    Στις πιο φτηνές είναι πολλαπλασιαστές,βαλβίδες n75,n249 από τις πιο συνηθισμένες
    Εγώ είμαι κάτοχος 1.4 tsi 160 dsg το αμάξι είναι 10ετιας με 60000 χλμ (λίγα) το μόνο που έχω αλλάξει είναι ένας πολλαπλασιαστής
    Εγώ σκέψου το πήρα dsg ξέροντας τα θέματα που έχει αυτό το σαζμαν (κάποια στιγμή το πλήρωσα) αλλά αν με ρωτήσεις τώρα θα το ξανά αγόραζα γιατί όπως σου είπα πιο πάνω η «απόλαυση» πληρώνεται

    Η επιλογή είναι δίκη σου,καλή τύχη ότι και αν αποφασίσεις




    Sent from my iPhone using Tapatalk

    Εννοειται φιλε μου οτι η απολαυση πληρωνεται,το γνωριζω πολυ καλα αυτο γιατι παλαιοτερα ειχα ενα corsa opc.. το θεμα ειναι να «πληρωνεται» σε λογικα πλαισια και οχι σε εξωφρενικες ζημιες..

    η αληθεια ειναι πως κ dsg κοιτουσα,ειχα βρει ενα αλλα δεν το εψαξα περισσοτερο γιατι κ γιαυτο ακουσα πολλα ασχημα λογια.. τι να πω ισως πραγματικα ειναι θεμα τυχης ολα αυτα..να εισαι τυχερος να μην σου βγαλει κατι σοβαρο ειτε ειναι βενζινη,ειτε ντιζελ,ειτε χειροκινητο ειτε αυτοματο..

  19. 1 λεπτό πριν , takpanos said:
    21 λεπτά πριν , Natasa Savvari said:
    Εχεις δηλαδη εσυ το tdi  και εισαι ευχαριστημενος;  Τι μοντελο ειναι κ ποσα χλμ εχει;
    και παλι λεω οτι δεν καιγομαι για ντιζελ καθολου,απλα εαν πετυχω καποιο «καλο» κ τυχει να ειναι ντιζελ,να μην το απορριψω για τον λογο αυτο,αυτο θελω να μαθω.

    Ακου νατασα αμα κανεις συντομες διαδρομες και λιγα χλμ το χρονο δεν αξιζει. Βρες ενα 1400 γκολφ tsi με τα 122 αλογα και δε θα εχεις προβλημα. Τα diesel μεταχειρισμενα θα ειναι εισαγωγης με 100000χλμ το χρονο γιατι εξω οσοι τ α παιρνουν κανουν πολλα. Στην ελλαδα οποιος τα παιρνει δε τα πουλαει ευκολα και δε θα μπορεις βρεις καλο

    Σου λεω πραγματικα δεν σκεφτομαι να παω σε ντιζελ,απλα εαν εβλεπα καποιο καλο ξανα λεω κ τυχαινε απλα να ειναι ντιζελ,θα ηταν κριμα να το απερριπτα επειδη ειναι ντιζελ κ μονο γιαυτο το λογο. Γιαυτο ρωταω για ντιζελ.

    Οσο για βενζινη, κ εσυ δηλαδη πιο πολυ για το 1.4 122 λες ε; Οχι γιαυτο με τα 160hp

  20. 1 hour ago , takpanos said:


     


    Σου ξαναλεω οτι λες υπερβολες.
    Το τιγκ 1.6tdi εχω και ξερω τις τιμες του 2019 και οχι του 2014 που λες εσυ.
    Το οτι βαζεις στην συζητηση τις τιμες του navara οι οποιες ειναι πανακριβες και δεν εχουν καμια σχ3ση με τις αντιστοιχες της vw βγαζοντας συμπερασμα οτι τοσο εχουν οι τιμες στην αγορα καταλαβαινεις και συ οτι συζητηση σοβαρη δε μπορει να γινει.
    Φιλικα θα σου ελεγα να περασεις απο μια vw να ανανεωσεις τις τιμες που εχεις γιατι παραπληροφορεις
     

    Εχεις δηλαδη εσυ το tdi  και εισαι ευχαριστημενος;  Τι μοντελο ειναι κ ποσα χλμ εχει;

    και παλι λεω οτι δεν καιγομαι για ντιζελ καθολου,απλα εαν πετυχω καποιο «καλο» κ τυχει να ειναι ντιζελ,να μην το απορριψω για τον λογο αυτο,αυτο θελω να μαθω.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.