Jump to content

Zisis88

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About Zisis88

Other Info

  • Car Type
    Tiguan

User Information

  • Νομός
    Καβάλας

Zisis88's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Είναι συνεχόμενος αλλά μετά απο λίγα χλμ σταματάει. Το κάνει σε οποιαδήποτε ανωμαλία του δρόμου αλλά και στρέβλωση του αμαξώματος (πχ στροφές).
  2. Ναι στο front assist. Στο δικό μου τουλάχιστον το είχε κρατήσει.
  3. Πήγα στην αντιπροσωπεία για τον ήχο αυτό. Κατέληξαν ότι είναι απο την κολώνα. Παράγγειλα καινούρια, θα έρθει απο Γερμανία σε 1 μήνα. Όταν το αλλάξω θα σου πω εαν λύθηκε το πρόβλημα με τον ήχο.
  4. Το έκανε και στο δικό μου. Όταν το πήγα στην αντιπροσωπεία, μου είπαν ότι είχρ κρατήσει error στον εγκέφαλο. Έκαναν αναβάθμιση ή αναπρογραμματισμό και λύθηκε.
  5. Α. Οκ. Ευχαριστώ πολύ. Νόμιζα είχα πρόβλημα με το αμάξι.
  6. Εμένα όμως δεν το κάνει πάντα. Π.χ. όσο κρύο και να έχει δεν ακούγεται. Αν όμως ανάψω τον κλιματισμό ακούγεται για αρκετό χρονικό διάστημα.
  7. Καλησπέρα και απο εμένα. Έχω ένα Tiguan 2/2018 με ημερομηνία κατασκευή 45/2017. Εδώ και λίγο καιρό έχω ένα θέμα με ήχο, απο πλαστικό στην δεξιά μεριά του ταμπλό. Ερώτηση. Έχει κανείς άλλος κάτι παρόμοιο και αν ναι πως το αντιμετώπισε. Υ. Γ. Το κάνει κυρίως σε κρύες μέρες και όταν ανοίξω τον κλιματισμο. Σαν συστολή- διαστολή.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.