Jump to content

Panagiotis Lamprinos

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Panagiotis Lamprinos

  1. ΑΝ ψηθω δυσκολο να το παω και να το αφησω ,αν δεν το χρειαζομουν
  2. αν βαλω το δικο μου θα εχει βραβειο ?χαχχαχα...
  3. Το πιο αξιοπιστο προγραμμα της αγορας UNITRONIC το φοραω 13 χρονια σε 1.8τ χωρις προβληματα αξιοπιστα χλμ ..
  4. Επειδη εχω 2 περιπτωσεις δικες μου μια το παγουρι και μια ο διακλαδωτης που ειχε σαπισει πρεπει να ο μαστορας να ξερει το αμαξι ..αλλιως οσες τρομπες και να του ριξει δεν προκειται να βρει τη διαρροη..παθων απο μαστορια καγκουρες
  5. Εχω να παω χρονια δεν ηξερα οτι ακομη γινεται..
  6. εγω αλλαξα προσφατα της οροφης 120ευρω και ειχε ξεκολλήσει της πορτας οδηγου και απλα δεν μου πηρε λεφτα για τη πορτα αλλα καλυτερα φτιαξε τη δικια σου παρα να αγορασεις αλλη..
  7. υπαρχουν σαιτς ελληνικα με ανταλλακτικα που ταιριαζουν σε vw αλλα αν ειναι γνησια δεν ξερω αλλα ταιριαζουν απολυτα με τα γνησια και μιλαω γερμανικα οχι κινεζικα
  8. καλημερα αυτοματος του δυναμου το εχω παθει και γω σε κινηση και με αφησε στο τελος αφου διανησα 70 χλμ
  9. Μην νομιζετε οτι με τα γνησια θα σωθειτε ολα βγαινουν απο τα ιδια εργοστασια μην σας ξεγελανε απλα της αντιπροσωπειας εχουν σφραγιδα της εταιρειας και το πληρωνεις χρυσο..για αυτο μη τρελαινεσαι και του εμποριου να βαλεις την ιδια δουλεια κανουν ,απλα δεν θα εχει σφραγιδα vw αλλα θα κανει την δουλεια του.τωρα αν εσυ εισαι ψωνιο και θελεις να σκορπας περιισσια λεφτα για ανταλλακτικα γνησιο δικο σου θεμα.αλλα επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι μη σκορπατε τα λεφτα σας για γνησια ολα την ιδια δουλεια κανουν vw η μη vw..αποψη απο ενα μελος που εχει αμαξι 15χρονια και οταν χαλαει βαζει μη γνησιο και δουλευει αψογα το αμαξι μου.
  10. Καλημερα απο ελλαδα φιλε μου περα απο το chip tuning να βαλεις νεα εξατμιση και φιλτρο ελευθερο για ολοκληρωμενη αναβαθμιση ...
  11. Τωρα αν συνεχιζει το προβλημα δοκιμασε να πας σε επισημη αντιπροσωπεια να το δουνε και αυτοι μια 2 γνωμη ισως ειναι καλυτερα..αφου μενεις κυπρο.αρα διαρροη δεν εχεις,,επιμενω οτι ο μαστορας μαλλον σε δουλευει και αμφιβαλλω αν αλλαξε θερμοστατη ...γιατι εφοσον δεν χανει απο πουθενα τοτε δεν αλαλξε τιποτα.και ξανα επιμενω δοκιμασε αντιπροσωπεια για 2 γνωμη!ΓΙΑ να μη τρελαθεις!
  12. αν δεν εχεις καταλυτη για αυτο βγαζει ντουμανι, και ρεταρει ειναι πολλαπλασιαστης αστο να δουλευει και πιασε εναν εναν να δεις ποιος απο τους 4 ειναι ..αφου δεν στο ξαναεκανε.
  13. Καλυτερα ασια μερια εχουν περισσοτερη φαντασια και καλυτερη ποιοτητα μακρια απο τους γερμανους ξανα ...εχουν καταντησει βαρετοι πια.
  14. Μια απο τα ιδια αλλαξε ο μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως.τιποτα το σπουδαιο πια καθολου φαντασια πλεον αηδια το καταντησαν το αμαξι ειτε βλεπω το 7 ειτε αυτο το ιδιο και αυτο.εχουν ριξει ολες τις ιδεες στα αλλα μοντελα και εδω λες και εκαναν face lifting..βλακες γερμανοι .
  15. Εκει που το αφηνεις το αμαξι σου για ωρα τσεκαρε απο κατω αν εχεις κηλιδες υγρου εγω ετσι εχω βρει 2 διαρροες που ειχα στο αμαξι μου απο το δοχειο η τον διακλαδωτη..μονο ετσι ξερεις αν χανει απο καπου.
  16. Καλημερα ξανα αν εχει προβλημα το ενα απο τα 2 φαν σου θα δεις αν δουλευουν σωστα αφου το αμαξι δουλεψει αρκετη ωρα και φτασει στη σωστη θερμοκρασια σε ταξιδι η σε πολη,αν δεις οτι στο ξανακανει δεν το σβηνεις ανοιγεις καπο και ελεγχεις αν δουλευουν τα φαν σου ολα .αν δουλευει μονο το ενα απο τα δυο τοτε βρηκες τη λυση.η λυση του καλοριφερ η αιρκοντισιον στην ειπα στη περιπτωση που δεν μπορεις να σταματησεις για να προλαβεις το κακο και να μην ανεβει πιο πολυ η θερμοκρασια.οταν δουλευει το καλοριφερ η το κρυο ειναι για να μη γινει η ζημια στον κινητηρα μεχρι το συνεργειο.ακομη μια γνωμη μου ειναι να ξερεις καποιον ψυκτικο αυτοκινητων που περναει αιρκοντισιον σε φορτηγα η λεωφορεια να παρεις και μια γνωμη και απο εκει αφου εχεις αποκλεισει ολα τα ενδεχομενα..στο δικο μου το καταλαβα ως εξης ημουν σταματημενος ρελαντι με αιρκοντισιον και βλεπω τη θερμοκρασια να ανεβαινει χωρις λογο την πρωτη φορα ηταν διαρροη παραφλου απο το σωληνακι ,το αλλαζω ..τη δευτερη φορα ενω δουλευε κανονικα το αμαξι εντος πολεως ακουγα το βιντιλατερ να δουλευει ασταματητα κατι που δεν το συνηθιζε και μιλαω και ανοιξη καιρο,οχι με κρυο ,τελοςπαντων το παρατηρω και ανοιγω καπο αφου το ξανακανει και βλεπω εκπληκτος οτι το μεγαλο φαν δεν δουλευε καθολου με αποτελεσμα το μικρο να κανει υπερωριες αλλα με αυτο το θεμα των φανς θελει πολυ ψαξιμο και φυσικα ελεγχο παλι για διαρροη.το πιο πιθανο να εχεις καπου που δεν φαινεται.αν θες τη γνωμη μου δεν ξερω που πας για σερβις πανε στον Θεοδωριδη στη τερμα Μακρυγιαννη και πες οτι σε στελνει ο λαμπρινος παναγιωτης ειναι αυθεντια στα vw και θα στο βρει το προβλημα αμεσα.μη ταλαιπωριεσαι αδικα.με εχει φτιαξει το αμαξι απειρες φορες και πηγα με προβληματα απο σερρες που εδω δεν τα εβρισκαν οσο μερες και να τα αφηνα σε συνεργεια και εχω αλλαξει 2 σε 14 χρονια και αυτος σε λιγη ωρα ηξερε τι ειχε το αμαξι.αυτα απο εμενα αν θες καποια διατυπωση και τηλεφωνα του θεοδωριδη στειλε μου π/μ.και κατι τελευταιο προσφατα αλλαξα διακλαδωτη και εχανα ψυκτικο υγρο για να το ξερεις αν χανεις υγρο και δουλεψει το οχημα φυσικο ειναι να ανεβασει αν το πας με νεκρα που ειπες εννοειται θα πεσει η αν το σβησεις αλλα επειδη εχω φαει πολλες μπιπ απο μαστορια και εχω πληρωσει τρελα λεφτα σε μαστορες του γλυκου νερου λιγοι γνωριζουν αυτα τα αμαξια.για αυτο και επειδη δεν εχω εμπιστοσυνη σε συνεργεια και αφου ειπες οτι το αφησες και εφυγες και δεν ησουν παρων αν στο εφτιαξε ...πανε και στο Θεοδωριδη Αθανασιο για μια δευτερη γνωμη η αποψη μου μπορεις να γλιτωσεις χρονο και χρημα ετσι απο το να αγχωνεσαι τι φταιει .
  17. ισως εχουν θεμα τα φαν σου και να ειναι σε φαση να χαλασουν δλδ να καουν μια και εξω στο δικο μου εντελως ξαφνικα ανεβασε θερμοκρασια και επειδη ειμαι λιγο ψειρας καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα χωρις λογο δουλευαν συνεχεια τα φαν μου αλλα οταν το ανοιξα το καπο ειδα οτι δουλευαν μονο τα μικρο τα μεγαλο καθολου ειχε καει και ετσι βαλαμε καινουριο μεγαλο.τωρα στο δικο σου δεν ξερω αν ειναι σε μεγεθος ιδια αλλα απο εμπειρια πιστευω οτι το θεμα σου ειναι στα φαν κολλανε καποιες φορες αφου τα ελεγξες ολα και αλλαξες θερμοστατη και δεν εχεις διαρροη ουτε στο ψυγειο σου τοτε μαλλον ειναι αυτο.αν στο ξανακανει εν μεσω ταξιδιου καλο ειναι εκεινη τη ωρα να εχεις ανοικτο το καλοριφερ για να αντισταθμιστει και να μην ανεβασει πολυ θερμοκρασια..αλλα ειμαι σιγουρος οτι τα φαν εχουν θεμα ..γενικα τα γκολφ βγαζουν τετοια θεματα στα ηλεκτρικα γενικως
  18. Καλημερα φιλε μου αν επιλεξεις να παρεις νεο αμαξι διαλεξε mercedes βλεποντας την εκπομπη traction και λατρης αυτοκινητων η mercedes ειναι κλασης ανωτερη και τα λεφτα της τα αξιζει και με το παραπανω ολα τα υπολοιπα σε ποιοτητα δεν την φτανει και σε οδηγικη ασφαλεια στο λεω εγω που εχω οδηγησει του πατερα μου την c200 και ειμαι κατοχος vw golfmk4 turbo.αλλη αισθηση μαξι.και το πεζο ομορφο και το κια ωραιο και η τζουλια ωραια αλλα μπροστα στην μερσεντες φτουρανε μετα απο χρονια χρησης.μερσεντες αμαξι για μια ζωη!καλη επιλογη!
  19. ολα ειναι θεμα τυχης ειναι σαν να τραβας λαχειο,πλεον ολα τα αμαξια μετα το 2005 λογω πολλων ηλεκτρονικων βγαζουν προβληματα κανενα δεν εχει..καλη τυχη
  20. Αν βρεις ετοιμο πιο καλά φτανει να μην εχει σκουριες .
  21. Αυτος ξερει και τι χρηματα θελει και μπορει να επενδυσει η επιλογη ειναι δικη του εγω απλα του λεω τι επιλογες εχει ..
  22. Και αυτη καλη σκεψη σαν μηχανη αλλα ο vr6 εχει πιο πολλες δυνατοτητες για αργοτερη βελτιωση και πιο πολλα αλογα.6κυλιδρος και δυνατος σαν ατμοσφαιρα.
  23. Ψαξε καλυτερα για μοτερ απο vr6 που μπορεις να βαλεις και τουρμπο επανω που φορουσε το σκαφος αυτο παρα να κανεις πειραματα απο πιο νεο μοντελο κινητηρα..αποψη και γνωμη απο εναν που εχει κανει μετατροπη του δικου μου golfmk4 σε 1.8τ .πολλα λεφτα και πολυς κοπος αν πεσεις σε ασχετο μαστορα...δηλαδη ψαξε σε μοτερ που ταιριαζει στις βασεις του δικου σου.το 1.8τ θελει αλλες βασεις και μπαινεις σε περιπετειες.τσεκαρε εδω για πιο μοτερ..
  24. Αυθημερον θα ερθω απο σερρες εκτος απροοπτου..Χωρις διαμονη χωρις μπλουζες ...+1 ατομο.Ακυρο για την προσελευση ..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.