Jump to content

Πέτρος.

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Πέτρος.

  1. Ευχαριστω πολύ τα παιδια για τις γνωμες τους. Θα δω τι θα κανω.... Καλο βραδυ.
  2. Εαν δεν εγραφες το ''αγαπητέ'',θα ελεγα οτι το post σου ειναι σαν την αγελαδα κ την καρδάρα.
  3. Εχω τον αριθμο πλαισιου.Το ειχα βγαλει φωτο απο το τζαμι στο παμπριζ οταν πηγα να δω το αμαξι.Θα δω. Το ειχα στο μυαλο μου να το κανω.
  4. Εχεις απολυτο δικιο. Εχω πελαγωσει..Τι να πω. Οπως κ να χει,σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον. Καλο ξημερωμα.
  5. Υπαρχει μια ανεξαρτητη ας την πω ''εταιρια'' ,που με 60 ευρω ερχονται κ με την συμφωνη γνωμη του ιδιοκτητη,κανουν ελεγχο κ σε ενημερωνουν. Φανταζομαι πολλά παιδια εδω μεσα θα την ξερουν.Κατι για ''check'' λεεει στην επωνυμια της.Γιατι,δεν ξερω αν θα επιτρεψουν το αμαξι να φυγει απο κει κ να παειι σε αντιπροσωπεια vw. Θα μου πεις,τοτε αστο...
  6. Επισης,χρόνια πολλά. Σε ευχαριστω παρα πολύ.Καλο βραδυ.
  7. Καλησπερα.Εχω αποφασισει να αγορασω ενα Golf.13 ή 14 μοντελο.Απο εμπορο.Προσπαθω τα Km να ειναι κατω απο 100.000.Αυτο το μοντελο με τα 122 αλογα,το 1400.Που εχει την οθονη,κ ειναι χωρις ''χειροφρενο''. Το αμαξι ειναι πιθανοτατα απο leasing.Ειχα μια συζητηση με εναν ηλεκτρολογο αποψε,κ με μουδιασε.Μου ειπε οτι τα TSI βγαζουνε προβληματα(κατι κ για τα λαδια μου ειπε). Γενικοτερα,οποιο παιδι μπορει να με συμβουλεψει,θα ηταν πολύ καλά. Ελπιζω να αναρτησα το θεμα στην σωστη υποενοτητα. Καλο βραδυ κ ευχαριστω για την φιλοξενια. Υ.Γ:Φανταζομαι οτι δεν μπορω να αναφερω το ονομα του εμπορου..
  8. Καλησπερα σας. Χρόνια πολλά και καλή Σαρακοστή. Με λένε Πέτρο. Δεν εχω ακόμα αμάξι VW,αλλά σκέφτομαι να πάρω ενα σύντομα. Θα ζητήσω την βοήθεια σας στην αντιστοιχη υποενοτητα του φόρουμ. Καλώς σας βρήκα λοιπόν.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.