Jump to content

xarpas

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About xarpas

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Νομός
    Αιτωλοακαρνανίας

Other Info

  • Car Type
    Tiguan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

xarpas's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. καλησπέρα σε όλους.έχω ενα TIGOUAN 2017 2.0diesel με 150 ps DSG μαμα 4motion .Θελω ενα απλο πρόγραμμα αύξησης ιπποδύναμης..να είναι ποιοτικό και να μην επηρεάσει τον κινητήρα μακροπροθεσμα .Υπάρχει πρόγραμμα της vw?πρέπει να προγραμματισω και το dsg? σας ευχαριστω..
  2. καλησπέρα.θέλω να αλλάξω τακάκια στο tiguan μου 4 motion,150ps,auto,2017 και θα ήθελα να ξέρω τι φοράει απο την μάνα του ,αν κανένας έχει αλλάξει πρόσφατα κλπ .τα textar λένε τπτ έχει δοκιμάσει κανένας .πρέπει να αλλάξω στους εμπρός άξονες..
  3. αν τα continetal φθείρονται γρήγορα τα michelin να δεις πόσο γρήγορα θα κατέβουν....αλλά να θυμάσαι πως τα michelin που είναι τα πιο μαλακά και φθείρονται γρήγορα σου προσφέρουν κορυφαία πρόσφυση ...για τα good year ουτε καν..έχω 53 φορτηγά και τα έχω φάει όλα στην μούρη τόσα χρόνια..
  4. μην φοβάστε για το παραφλου-εμενα μ άναψε λαμπάκι οταν διανυκτέρευσα σε πολυ κρύο περιβάλλον -συμπλήρωσα ελάχιστο με σκέτο νερο (100 ml) και όλα οκ-έβαλα κ ένα μπουκαλάκι στο πορτμπαγκάζ μα απίονισμενο για καβάτζα
  5. Καλησπέρα κ χρόνια πολλά!Σε vw tigouan 2016 στους πίσω τροχούς απο την μάνα του έχει θόλους με μοκέτα-αυτο το κάνει ιδιαίτερα δύσκολο στο καθάρισμα καθώς ποτίζει μέσα την λάσπη κλπ .Εχει βάλει κανένας πλαστικους θόλους?λέτε να υπαρχουν??/πιστευω θα βολευαν παρα πολυ!
  6. Καλημέρα!!ψάχνω και εγω tulsa ...θυμάσαι απο ποιο μαγαζί τις πήρες?
  7. επανέρχομαι μετά και τις αλλαγές στο forum!το αμάξι συνεχίζει να κάνει έντονο θόρυβο!!στο παρκάρισμα -ξεπαρκάρισμα τσιγκ τσιγκ οταν στριβω τερμα δεξιά ή αριστερά!!σε σημείο που να ντρέπομαι!!!το καλό ειναι πως απο την αντιπροσωπεια μου είπανε πως μάλλον ξέρουνε τι είναι και συγκεκριμένα μου είπανε πως θα γρασάρουνε τα ρουλεμάν τροχού!!!!μου είπανε πως τουσ ξανα έχει τυχει!!!
  8. αδερφέ και εγω σε κλειστό parking το προτοάκουσα!!!οπως το λες ακριβώς και γω εχω 30000km το πήρα πριν 3000km!!αν μπορείς να μάθεις τι αλλάξανε γιατί εμενα η αντιπροσωπεία δεν μπορεί να βρει τίποτα!!ευχαριστώ!!!
  9. όπως τα λες .και εμένα στην ευθεία τιποτα και στο τιμόνι πάλι τιποτα!!μονο στις μανούβρες !και εμένα σαν να χτυπάει πετραδάκι στη λαμαρίνα !στην αντιπροσωπεία τι σου αλλάξανε ξερεις ;;γιατί και εγώ π τ πήγα μου λέγανε δεν είναι τιποτα και πως δεν το κάνει συνέχεια και πως δεν μπορούνε να το βρούνε!και άστο να γίνει χειρότερο !σε ποιον το πηγές εσυ;
  10. καλησπέρα σας..σε tiguan 2017 diesel τετρακίνητο αυτόματο παρατήρησα το εξής .οταν πάω να ξεκινήσω και στρίβω το τιμόνι τερμα δεξιά σε ανηφορικό δρόμο κάνει έναν θόρυβο τσιγκ ακαριαία και σταματάει.κυρίως παρατηρείται σε παρκάρισμα -ξεπαρκάρισμα και σε ανηφορικούς δρόμους με στριμμένο τιμόνι. Σας λέει κάτι?το έχει παρατηρήσει κανένας?
  11. ξερεις τι είναι το sync και το rest?
  12. ναι !!δεν μου γυρνάει καθόλου στην οθόνη το menu του ac.να παίρνει reset?
  13. καλησπέρα παιδιά -έχω tiguan 2017 .σήμερα ήθελα να κλείσω το a/c πάταγα το κουμπί menu αλλά δεν γύριζε η οθόνη στη λειτουργεια που βγάζει το a/c και βγάζει την ένδειξη off
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.