Jump to content

npetrotos

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About npetrotos

Other Info

  • Car Type
    Other VW car

User Information

  • Νομός
    Λάρισας

npetrotos's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ξέχασα να αναφερθώ ότι μιλάμε για το αυτόματο σαζμάν και επίσης εάν υπάρχει αερανάρτηση έλεγχος μη είναι κάποια προβληματική.
  2. Ευχαριστώ πολύ αυτό ήταν το πρόβλημα και εάν δεν το προλάβεις πάει το σαζμάν. Όπως αναφέρθηκε αλλαγή λαδιών σαζμάν (9 λίτρα από 30 ευρώ περίπου το ένα +φίλτρο) στα 80.000 με 90.000 χλμ άσχετα τι θα πεί οποιοσδήποτε ¨ειδήμων ¨ και καθαρισμό το σύστημα αυτό (μπίλιες και λοιπά) πριν την τοποθέτηση των νέων λαδιών από ένα καλό ¨ μάστορα¨ μιας και η WV ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΣΤΑΤΕΥΕΙ σε αυτό το θέμα τους πελάτες της!!!
  3. Να κοιτάξεις για βλάβες στο σαζμάν (μεσαία τριβή, κλπ γενικά στο σαζμάν ) αν έχουν γίνει αλλαγές στα λάδια του (σαζμάν)στα 100.000 με 120.000 χλμ να το ζορίσεις πάρα πολύ εάν είναι αυτόματο στις αλλαγές των ταχυτήτων αν τις κάνει ομαλά και σωστά και επίσης θέματα με τη μίζα και τη μπαταρία! Εγώ θα κοιτούσα και τα service και το είδος του λαδιόυ που έβαζε πωλητής
  4. Έχω ένα touareg v6 πετρέλαιο 2006 και έχω πρόβλημα με το σασμάν (αυτοματο) ! Η αλλαγή από 3η σε 4η ή από 4η σε 5η κλοτσαει στο ανέβασμα, μόνο όταν ζορίζεται πολύ! Υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι άλλο εκτός από μηχανική βλάβη, kάτι διάβασα για αλλαγή λαδιών ή βαλβολινων σαζμάν (γιατί δεν τις έχω αλλάξει και έχω 128.000 χλμ) Εάν ξέρει κάποιος κάτι ευπρόσδεκτο !! Ευχαριστώ Νίκος
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.