Jump to content

ilias78

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by ilias78

  1. Έχω την εντύπωση ότι τα tiguan φοράνε το dq381 ενώ τα troc-tcross τα dq200
  2. Πάντως αν έχω καταλάβει σωστά,τα προβλήματα είναι 1. Θόρυβος σαν κροταλισμα όταν είναι εν κίνηση 2. "Κολλάει" το σαζμαν κ δεν μπαίνει ταχύτητα για να κινηθεί. Έχουν να κάνουν κ τα 2 Με το mechacronic? Κ κόστος αλλαγής κάπου τα 1200-1500? Συν ότι ο μάστορας πρέπει να το κατέχει το αντικείμενο του βάλε-βγάλει? Κ η βλακεία είναι πως μπορεί να σου σκάσει το πρόβλημα χωρίς προειδοποίηση. Κ να σε αφήσει στα κρύα του λουτρού. Ενώ στο μηχανικό, θα καταλάβεις κάτι. Σκληρός δίσκος, κάνα παρκάρισμα. Τι να πω, κρίμα μετά από τόσα χρόνια να μην το έχουν φτιάξει ακόμα, αν όντως συνεχίζει να έχει θέματα.
  3. 1. ξερουμε ποσες εκδοσεις το dq200 εχουν βγει? 2. η εκδοση που υπαρχει κ τωρα κ μπαινει στις νεες παραγγελιες, ειναι ιδια με αυτην που εμπαινε κ το 2012 πχ? παντως σε καινουρια μοντελα (2018-εως σημερα) δεν εχω βρει αναφορα για προβλημα με το dsg. μηπως οντως κατι εφτιαξαν-διορθωσαν?
  4. Τα dsg τι προβλήματα βγάζουν? Στο ΝΕΤ δεν βρίσκω κάτι. Μονο παλιές αναφορές (2011 2013). Επίσης σε ξένα forum δεν βρίσκω αναφορές για προβλήματα στα dsg. Έκανα εχτές παραγγελία Κ είναι στο τσακ να ακυρώσω (1.5 150hp, dsg7)
  5. Τελικά το θέμα με το kangooring το έφτιαξαν Στα 1.5 150hp?
  6. Test drive το εχω κανει οπως εγραψα. Το θεμα μου ειναι η αξιοπιστια του κινητηρα του
  7. Οποτε ας κοιταξουμε αλλες επιλογες. Οσον αφορα τον 1.5 με το προβλημα στην εκκινηση, ξερουμε αν αφορα τον συγκεκριμενο κινητηρα σε ολα τα μοντελα του group που τον φορανε?
  8. Η αληθεια ειναι οτι δεν με απασχολει τοσο το ποσο γρηγορα μπορει να κινηθει, οσο το θεμα της αξιοπιστιας. Δεν περιμενω απο ενα βαρυ αυτοκινητο με 115 αλογα να πηγαινει γρηγορα. Εξαλλου περασαν οι εποχες που αναζητουσα την ταχυτητα. Αυτο πμως με τα προβληματα κ το μεγαλο κοστος που λες ειναο σοβαρο. Το 1.5 δεν το σκεφτομαι κ απο την πλευρα κοστους αποκτησης αλλα κ για το προβλημα που διαβασα πιο πανω κ πως λυση δεν εχει βρεθει ακομα.
  9. Καλημερα στην παρεα. Δεν ειμα κατοχος καποιου vw μοντελου αλλα σκεφτομαι την αγορα του troc στα 1000 κυβικα. Εχω εντυπωσιαστει με τους χωρους κ τα διαφορα ηλεκτρονικα που εχει, το εκανα κ tset drive κ η αληθεια ειναι πως με εντυπωσιασε. Οι ενδιασμοι που εχω βασικα κ παντα τους ειχα για να πω την μαυρη αληθεια, ειναι η αξιοπιστια ενος 3κυλινδρου 1000 turbo κινητηρα. Ποσο "πιεσμενος" ειναι οταν απο 1000 κυβικα βγαζει καποιος 115 αλογα. Οκ θα μου πειτε η τεχνολογια προχωραει αλλα..... Επισης ποσο μπορει να "κουραζεται" σε ενα ταξιδι.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.