Jump to content

mikelamar

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About mikelamar

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N

mikelamar's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. καλησπέρα, και εγώ πριν τρία χρόνια θέλοντας να βάλω φώτα ίδια με του dubbeR_Stoilas και μην μπορώντας να βρω τα καλώδια στη κολόνα πήρα ρεύμα από τον αναπτήρα. Απλά έβγαλα όλα τα πλαστικά ανάμεσα στα δύο καθίσματα (ενιαίο κομμάτι ) με τα χέρια και μετά με ένα κόφτη γύμνωσα τα καλώδια που δίνουν ρεύμα στον αναπτήρα και ένωσα αυτά των λαμπτήρων ..φυσικά πέρασα με δυσκολία τα καλώδια αυτών πίσω από την κεντρική κονσόλα για να καταλήξουν στον αναπτήρα και να σκεπαστούν από το ενιαίο πλαστικό και φυσικά βγάζεις το πλαστικό κάτω από το ράδιο και κοτσάρεις και εκεί μια λαμπίτσα. Αλλά επειδή έχω πιεί τώρα και δεν θυμάμαι πώς ακριβώς τα έβαλα γιατί είχα κάνει στάση στην εθνική να παραλάβω μία γκόμενα και βρήκα χρόνο να αλλάξω το λεβιέ και βγάζοντας τα πλαστικά έβαλα και τις λάμπες υπολογιστή οι οποίες αν και καγκούρικες κάνεις τρομερή πλάκα.
  2. Δυστυχώς έπαθα και εγω το ιδιο πραγμα με το Πολακι μου μία κρύα νυχτα του χειμώνα και ενω είχα αφησει το αυτοκίνητο εξω απο γυμναστηριο μπήκε μια γατα στον ιμαντα για να βρει ζεστη και οταν πηγα να φυγω ρουφηξε την ουρα της και στραβωσαν βαλβιδες και ..... και γενικα αλαξε ολο το πανω καπακι με βαλβιδες ..αφου πιεσα τον διευθυντή της επισιμης αντιπροσωπειας δεχτηκαν να μου χαρισουν τα ανταλακτικα αλλα πληρωσα 750 ευρω στο παζαροπουλο οπου και το ειχα παρει για εργατικα. Το κακο ειναι οτι δεν σε καλυπτει ουτε η εγγυηση του αυτοκινητου αλλα ουτε και της μικτης ασφαλιστικης..αλλα ενω εχει ποδια απο κατω μαλλον του εχουν αδυναμια τα ζωα!
  3. simera gyrisa apo germania kai efera mazi mou 4-kanalo enisxyth BLAUPUNKT GTA 475 STA 850 WATT (149 euro!!) KAI 2x220 watt 3-way triaxial ixeia BLAUPUNKT GTx 693 (33,4 euro!!) kai subwoofer 600watt 200RMS BLAUPUNKT GTt300 (33 euro!!) to opoio subwoofer to brhka edo sta media markt 79 euro se prosfora.....! H ellada den axizei gia agores parte to xampari mono gia kana nero kai kana soublaki
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.