Jump to content

Kostas kom

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About Kostas kom

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Ιλίου
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Recent Profile Visitors

379 profile views

Kostas kom's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Μου βγαζει σφαλμα στον 3ο κύλινδρο, αυτο έδειξε το διαγνωστικό ..
  2. Ωραία ευχαριστώ πολύ θα το πάω αυτή την εβδομάδα και θα σας πω εντυπώσεις !!
  3. Ευχαριστώ πολύ!! Θυμάσαι μήπως το μαγαζί;
  4. Καλησπέρα σε όλη την ομάδα Θέλω να βάλω μεμβράνες και είμαι ανάμεσα σε global και aswf που είναι στα ίδια λεφτά πάνω κάτω.. Εσείς τι προτείνετε;
  5. Ποσο περιπου κανει ενας καθαρισμος βαλβιδων;
  6. Για να καθαριστουν οι βαλβιδες θελει υποχρεωτικα λυσιμο κεφαλής; Η εχω ελπιδα με κανενα καθαριστικο που το ψεκαζεις απ την εισαγωγη η ακομα και σε αυτα τα carbon off?
  7. Καλημέρα παιδιά!! Ευχαριστώ πολύ και τους δυό σας για τις χρήσιμες συμβουλές σας θα τσεκάρω όλα όσα είπατε να κοιτάξω παραπάνω. Μια ερώτηση σε περίπτωση που έχει επικαθήσεις ειναι αυτο που λεμε καπνισμενες βαλβιδες; Η μεσα στον κυλινδρο; Επισης πως μπορω να το ελεγξω αυτο;
  8. Καλησπέρα σε όλη την ομάδα και χρόνια πολλά! Έχω ενα golf 5 gt 1400,140 με 130.000χλμ Το πρωί κατα την κρύα εκκίνηση που λέμε και μετα απο καποιες ωρες ακινησιας οταν το βαζω μπροστα λιγο πριν πεσουν οι στροφες αναβοσβηνει το check engine, στην συνεχεια πεφτουν κανονικα οι στροφες και το check σβηνει. Το βαζω διαγνωστικο, δειχνει το κλασσικο βλαβη στον 1ο κυλινδρο. Αρχικα τραμπαρω πολλαπλασιαστες αλλα η βλαβη εξακολουθει να δειχνει βλαβη στον 1ο, οποτε στη συνεχεια παω για μπεκ το οποιο κατουραγε. Αλλαζω μπεκ και για ενα περιπου χρονο ολα ενταξει! Αυτες τις μερες εχει αρχισει και κανει παλι ακριβως το ιδιο πραγμα, σε κρυα εκκινηση αναβοσβηνει το check που στη συνεχεια σβηνει. Η αποψη του μηχανικου μου ειναι λυσιμο μηχανης και κοστος 800,1000,1500 ευρω αλλαζοντας οτι χρειαστει. Η αποψη η δικια μου ειναι να παρω γνωμες απ το wv club που ολο και καποιος θα εχει αντιμετωπησει κατι αντιστοιχο και εχει παραπανω γνωσεις. Πριν παω για λυσιμο μηχανης μηπως θα επρεπε να τσεκαρω και 5-10 πραγματα ακομα; Περιμενω γνωμες, ευχαριστω εκ των προτερων!!!!
  9. www.master-lock.gr αυτό είναι το μαγαζί ένα 80 άρι μου πήρε αλλά ο τύπος είναι πολύ δυνατός έβγαλε τα καπάκια μου έφτιαξε την κλειδαριά τα έβαλε πάλι στη θέση τους όλα, μέσα σε 20 λεπτά είχα ξεμπερδέψει .. Επίσης αυτό που μου άρεσε πιο πολύ ήταν ότι χειρίστηκε το αυτοκίνητο με προσοχή γιατί συνήθως είναι κατσαπλιάδες κοπανάνε τα πράγματα,σπάνε τίποτα ξέρεις χοντροκομμένη δουλειά ..
  10. Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους, το πήγα σε κλειδαρά που ασχολείται και με κλειδαριές αυτοκινήτων immobilizer και διάφορα άλλα, έβγαλε όλη την κλειδαριά και την έφτιαξε.
  11. Τώρα είμαι στη φάση που το τιμόνι είναι κλειδωμένο και δεν ξεκλειδώνει με τίποτα, επίσης το κλειδί απλά μπαίνει και δε γυρίζει ούτε λίγο... Καμία ιδέα;;
  12. Παιδιά καλησπέρα έχω ένα golfaki 5 gt και αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα : 1)ενώ το κλειδί μπαίνει κανονικά στη μίζα δε γυρίζει 2)δε κλειδώνει το τιμόνι Τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση; Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.