Jump to content

Nicholas_1.6_FSI

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nicholas_1.6_FSI

  1. Θα παραγγείλω τελικά αυτόν: https://zefkas-motorsport.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/parts/view/1401799/ Καμία πρόταση για συνεργείο που μπορεί να τον βάψει και να τον τοποθετήσει?
  2. Ευχαριστώ φίλε μου! Λίγο παλιό το topic αλλά οκ έχει ενδιαφέρουσες πληροφορίες!
  3. Καλημέρα σε όλους! Μου καρφώθηκε μια ιδέα να αλλάξω τον μπροστινό προφυλακτήρα/μάσκα σε Golf V FSI και να βάλω από Golf V GTI... το έχει κάνει κάνεις? Ξέρει κάνεις αν ταιριάζει?
  4. Ας ανοίξουν με το καλό γιατί όλοι τώρα είναι για μπάνια και θα το πάω
  5. Καλησπέρα σε όλους! Παλιός γκολφάκιας και πρόσφατα ιδιοκτήτης ενός μεταχειρισμένου VW Golf V 1.6 FSI. Πριν λίγες μέρες μου άναψε το λαμπάκι κινητήρα, το αυτοκίνητο λειτουργούσε κανονικά οπότε συντηρητικά γύρισα σπίτι. Την επόμενη μέρα κινούμενος από πρώτο πόδι προς Θεσσαλονίκη στο φανάρι της Κρυοπηγής τα πράγματα έγιναν ποιο περίεργα!! Ξεκινώντας το αυτοκίνητο δεν ανέβαζε στροφές πάνω από 1200 και άναψε το λαμπάκι EPC. Τραβήχτηκα στην άκρη το έσβησα και περίμενα λίγα λεπτά. Όταν το άναψα οι στροφές ανέβηκαν αλλά τα λαμπάκια παρέμειναν αναμμένα!! Γύρισα Θεσσαλονίκη σιγά σιγά και σταμάτησα να γεμίσω σε βενζινάδικο που βάζω πάντα βενζίνη. Το φουλάρισα και με το που γύρισα το κλειδί το EPC έσβησε!! Το λαμπάκι του κινητήρα παραμένει αναμμένο. Έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων, Νικόλας
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.