Jump to content

mumra

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About mumra

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N

mumra's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. autoclub δεν εχω καλη εμπειρια. Θα δω και τον δημακη αν και εχω ακουσει οτι ειναι φαρμακειο.Ευχαριστω πολυ.
  2. Καλησπέρα σε όλους. Μέχρι τώρα το πήγαινα το polo μου σε αντιπροσωπεία (autoclub). Λόγω του ότι γενικά δεν με βοελευει η απόσταση , μήπως έχετε να μου προτείνετε καποιο καλό δοκιμασμένο συνεργείο στην περιοχή του Πολυγώνου-Γκύζη?
  3. Καλημέρα.Δεν εχω περασει.Θα τον έχω στον νου μου.Απλα το πήγα στο ίδιο γιαί είναι πληρωμένο το κλιματιστικό.Αν δεν βρω άκρη πάλι θα δούμε.Eyxaristv
  4. Καλημέρα.Λοιπόν εχθες το πήρα από το συνεργείο.Απλά επειδή το πήρα αργά δεν μίλησα ακόμα με τον μάστορα να δω τι έκανε.Μέχρι στιγμής δείχνει ότι είναι ΟΚ.Σίγουρα άνοιξαν όλο το ταμπλώ (το κατάλαβα από ένα άτσαλο κούμπωμα στο cd player).Το θέμα είναι ότι έχει κάνει περίπου 75-80 χιλιόμετρα πέρα δώθε και ακόμα δεν έχει πέσει καθόλου ο δείκτης της βενζίνης. Λέτε να εφτιαξαν το Α/C και να έκαναν άλλη ζημιά.Εχει καμια επικοινωνία κάτω από το ταμπλώ. Ευχαριστω Λοιπόν μίλησα τώρα και με ενημέρωσε ότι έβγαλε το ταμπλώ και ότι άλλαξων όλα τα λαστιχάκια.......μου είπε να το παρακολουθήσω και βλέπουμε....
  5. Καλημέρα.Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.Σημερα θα παει πάλι στο συνεργείο και βλέπουμε.
  6. Τώρα που το ξαναπηγα πρωτα μου άλλαξαν μια βαλβίδα (φαντάζομαι αυτη που αναφέρεις).Αμπούλα έχουν βάλει 3-4 φορές χωρία αποτέλεσμα.
  7. Καλημέρα.Καινούργιος στο forum.ΈΠειτα απο πολλές αποτυχίες να βρουν το προβλημα που έχει το polo μου στο κλιματισμό, πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να αλλάξω συνεργείο. Θα ήθελα αν έχετε καμια πρόταση για την περιοχή του γαλατσίου-αμπελόκηποι κατα προτίμηση. Να πω απλά ότι μου παρουσιαζε τα τελευταια 3 πρόβλημα χάνοντας το φρεόν.Δεν βρέθηκε από το συνεργειο ποτέ από που χάνει.Το Σεπ΄τεμβρη που μας πέρασς άλλαξα μοτερ στο A/C και τώρα πάλι τα ίδια......Απογοητευση.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.