Jump to content

GolfGtTsi

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About GolfGtTsi

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης - Θάσου
  • Νομός
    Καβάλας

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

GolfGtTsi's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Χριστός ανέστη. Παιδιά τα φώτα σας, σας παρακαλώ. Golfaki 5 tsi 1.400cc 140hp με 227.000km. Αλλαγμένη καδένα χρονισμού, καινούργιοι πολλαπλασιαστές. Καινούργια N75. Θέλω να βάλω πρόγραμμα στην Revlimit στην Ξάνθη. Θέλω να μου προτείνεται εσείς οι παλιοι που ξερετε από αυτα. Μου είπε ο άνθρωπος 450e το πρόγραμμα και το αυτοκίνητο αμέσως πάει στα 200hp. Το αυτοκίνητο φοράει ενα φίλτρο ελευθέρας της K&N στο μαμα κουτί και εχω αφαιρέσει και τον πνίχτη. Έχουν διαφορά τα προγράμματα ανα εταιρια; αξίζει να το κάνω εκει; αντέχει ο συγκεκριμένος κινητήρας τόσα αλογα; Όλες οι προτάσεις δεκτές. Ευχαριστώ παιδιά. Σωστά ρωτάω εδώ μεσα;
  2. Φίλτρο ελευθέρας στο υπάρχον φιλτροκουτι;
  3. Ευχαριστώ για την απάντηση σου, πηγα για K&N. :-) καμία ιδεα τώρα για σκαστρα ανοιχτού τυπου; το αυτοκίνητο δουλεύει με μαμα πίεση. Μάρκα και σε νορμάλ τιμή :-)
  4. Καλησπέρα παιδια, μπορεί κάποιος να μου προτείνει μάρκα για φιλτρο ελευθέρας για golf 5 gt tsi 140hp στο μαμα φιλτροκουτι. Θα εκτιμούσα κάποια links. Ευχαριστώ.
  5. Μηχανικός εδώ στο νησί ήθελε 900 μονο για καδένα χωρίς αλλαγή λάδια-φίλτρο μέσα στην τιμή. Αλλος παλι ήθελε 350 για καδένα. Δεν ηξερα, δεν μπόρεσα να εμπιστευτώ κάποιον κ έτσι μου πρότειναν εκεί. Ποιά Είναι η τιμη για καδένα τελικα; ολο το σετ συν τα γύρω γύρω που θέλουν αλλαγή κ αυτά μαζί με την καδένα; μιλάμε παντα για γνησια και για την εγγύηση τους.
  6. Πηγα σε αντιπροσωπία για έλεγχο σε βλάβη. Μου είπαν έχει χαλαρώσει η καδένα και τι πρέπει να την αλλάξουμε. Είχα σκοπο μα την αλλάξω κάποια στιγμη. 219.000 χλμ. Λαδια-φιλτρο. Καδένα χρονισμου ολο το σετ. 2σελίδες πράγματα. Άλλαξα πολαπλασιαστες και τους 4. Ο ένας υπολειτουργούσε κ ένας ακόμα ετοιμαζόταν. Ζήτησα αλλαγή κ στους 4. Σωστή επιλογή πιστεύω. Όλα αυτά κόστισαν 1300e με εγγύηση όλων των ανταλλακτικών. Ξέχασα να αναφέρω και βαλβίδα Ν75. Υπερ ευχαριστημενος. Το αυτοκίνητο έγινε καινούργιο. Μπορεί να είναι ακριβοι. Δεν ξέρω. Αλλά η εργασία τους και η εγγύηση τους δεν υπάρχει έξω.
  7. Καλησπέρα σας κύριοι. Θέλω να πειραξω λίγο το αυτοκίνητο Golf 5 tsi με τα 140hp. Σκέφτομαι να ξεκινήσω με turbo booster και μετα πρόγραμμα. Το αυτοκίνητο είναι εργοστασιακό δεν έχει αλλαχτεί τίποτα πανω του. Δυο ερωτήσεις. Με το turbo booster τι ακριβώς θα αλλάξει στην αποδοση; με το πρόγραμμα τι αλλαγές θα γίνουν. Είμαι άσχετος και με αυτά που διαβάζω στο διαδίκτυο δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Ευχαριστω.
  8. Καλησπέρα σας κύριοι. Εχω πρόβλημα με τον αισθητήρα θέσης εκκεντροφορου. Αλλαξα αισθητήρα αλλα το σφάλμα ξανα άναψε. Ξέρει κάποιος να με βοηθήσει; δεν κράτησα τον κωδικό.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.