Jump to content

Thanoskal

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Thanoskal

  1. καλησπέρα στην Ομάδα. σχετικά με θορύβους στην καμπίνα εγώ βασανίζομαι με τριξίματα στις πόρτες κυρίως οδηγού συνοδηγού κ κατά καιρούς κ στις πίσω.

    Το TROC μου σχεδόν απο τα 1000Κμ παρουσίασε τα τριξίματα κ σε διάφορες επισκέψεις στην αντιπροσωπεία όπου βάζανε σιλικόνη σε τελάρα σε πλαστικά σε τζάμια κλπ φτάσαμε στα 14.000κμ κ ακόμα ζούμε με αύτο. Φαίνεται να προέρχεται μάλλον εσωτερικα, γρύλος κλπ κ ενω΄μέχρι πρόσφατα μου πρότειναν να μην το ανοιξουμε γιατί ειναι καινούργιο φαίνεται να μην έχω άλλη επιλογή.

    το πρόβλημα ακούγεται σε δρόμο άτσαλο η με ανεβοκατεβάσματα κ οχι σε εθνικές η ευθέιες.

    έχει αλλος κάτοχος αντιμέτωπήσει κάτι παρόμοιο? έχει βρεθεί λύση?

     

    ευχαριστώ

  2. Καλησπέρα,

    ήθελα να ρωτήσω αν κάποιο απο τα μέλη έχει βάλει στο troc (2020) κοτσαδόρο εκτός αντιπροσωπείας?

    Εγώ μπήκα στη διαδικάσία να βάλω σε γνωστό κατάστημα στη Πάτρα κ μετά την αγκατάσταση εντοπίσαμε οτι δεν είναι συμβατή η πλακέτα γιατί όπως έιπαν το troc μου έχει ένα κοινό καλώδιο για stop κ φώτα, κάτι ποθ δεν έιχαν συναντήσει ξανά σε αλλα του ομίλου όπως tiguan κλπ.

    οι άνθρωποι έχουν προσπαθήσει πολύ να βρόυν  πληροφορίες σχετικά με αυτό κ μιλάνε με τους προμηθευτές για συμβατή πλακέτα. Μέχρι στιγμής όμως δεν υπάρχει κάτι.

    Να σημειώσω οτι την ημέρα που εγκατάστάθηκε ο κοτσαδορος το αυτοκίνητο εμφάνισε πρόβλημα στο καντράν οργάνων (τρέμουλο στο φωτισμό), πρόβλημα που διορθώθηκε απο την αντιπροσωπεία.

     

    Οποιος γνωρίζει κάτι αν βοήθησει.

     

    thanks

     

  3. 39 minutes ago, pafsi said:

    Προσυπογράφω όσα λές!...Τα ίδια και στο δικό μου, με 7.800 χλμ (DQ 200)...Με πλήρη ακινησία (όπως πρέπει, δλδ) θορυβώδης οι μετακινήσεις λεβιέ όταν παρκάρω...Βάζοντας στο Ν, εν συνεχεία βάζοντας χειρόφρενο, η επόμενη κίνηση π.χ. για Ρ είναι θορυβώδης..Επίσης και ειδικά όταν είναι ζεστό, σε αργή πορεία, κροταλίζει στο κόψιμο ταχύτητος όταν πρέπει πρέπει να κατεβάσει π.χ. απο 3η σε 2η...Ασε που όταν είμαι με χαμηλή ταχύτητα (20-30 χλμ / ωρα) και διασχίζω δρόμο με αρκετές επιφανειακές ανωμαλίες, εκεί κάνουν πάρτυ τα κροταλίσματα που τα ακούω έχοντας ανοιχτό παράθυρο!...Το DSG δεν θα φτιάξει ποτέ...Κουβαλάει ατέλειες από γενέσεως του...Δυστυχώς...

    Οπως ακριβώς τα λες!!! στο δικό μου ακούγωνται κ κάποια επιπλέον, τύπου κροταλίσματα, μεταλλικός ήχος πχ στο ξεκίνημα απο drive ->Reverse κ τούμπαλιν  

  4. καλησπέρα σε όλους. Εχει κάποιος βάλει αξιόπιστο aftermarket κοτσαδόρο σε troc? Που να μην του έχει δημιουργήσει προβληματα στο canbus,  στους αισθητήρες παρκαρίσματος, κ σφάλματα?

    Ενδιαφέρομαι να βάλω μίας κ ο επίσημος περνάει τα 1000 ευρώ.

     

    Ευχαριστώ

  5. καλησπέρα σε όλους. Προσωπική εμπειρία, κάτοχος troc 6000χλμ. Το DSG αργά η γρήγορα θα κάνει κάποιους περίεργους θορύβους. πχ. στην όπισθεν απο Drive κάποιες φορές ειδικά όταν τα λάδια ειναι πολύ ζεστά,

    Επίσης κ στο drive κάποιες φορές σε λίγο πιο επιθετική οδήγηση φαίνεται σαν να μην προλαβαίνει να αντιληφθεί τις αλλαγές έγκαιρα κ πάλι θα κάνει κάποιο θόρυβο. Επίσης δεν έχω ακόμα επιβεβαιώσει αν αυτά τα προβληματα σχετίζονται με το autohold η το χειρόφρενο.

    Εγώ προσωπικά μετά απο 2 αυτοκίνητα DSG παρατηρώ ότι τα προβήματα αυτά δεν έχουν λυθεί.

    • Sad 1
  6. Καλημέρα στους κατόχους DSG-7 T-roc.  Μόλις στα 3500ΚΜ παράτηρησα εναν μεταλλικό θόρυβο σαν χτύπημα, στο ξεκίνημα του αυτοκινήτου μετά απο αλλαγή D Σε R και αντιστρόφως.

    ο θόρυβος ακούγεται μόνο σε σχετίκα γρήγορη επιτάχυνση απο σταματημένος κ όχι σε ομαλή κύληση. Επίσης είναι πολύ πιο έντονος οταν το αυτοκίνητο 'εχει κάνει αρκετά χιλιόμετρα κ ειναι ειναι πολύ ζεστό.

    έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι παρόμοιο? Στην αντιπροσωπεία μου είπαν οτι δεν τους έχει αναφερθεί κάτι παρόμοιο ως τώρα κ οταν του επισκεφθηκα νωρίς το πρωί η τεχνικός σύμβουλος το άκουσε σε δοκιμές αλλά ηταν αρκετά ήπιος θόρυβος, μαλλον λόγω θερμοκρασίας

  7. Forza χρησιμοποίησα το παρακάτω υλικό, έκωψα λεπτή λωρίδα ίση με το μήκος της μαύρης βάσης thule και το κόλλησα εσωτερικά (είναι αυτοκόλητο) 

    https://www.rigatos-shop.gr/-afrodi-prostateutika-autokollita/6402-αυτοκόλλητο-αφρώδες-προστατευτικό-μεγάλου-μήκους-για-τοίχους-γκαράζ-μαύρου-χρώματος-σε-ρολό-2m-park-flwp20020b.html?skr_prm=WyIxZGQ4Zjk5ZC1lYjRhLTQ2NmQtYWI1YS02NjVmNmZmYTQ0OTYiLDE1NzY4NTU3NjExOTQseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0

     

    Στη συνέχεα έβαλα συρτη τη ράγα στη βάση κ έτσι εκλείσε το λεπτό κενό που έκανε το σφύριγμα.

     

     

    IMG_3293.jpg

    IMG_3294.jpg

    • Like 1
  8.  @doggy αυτό ακριβώς έκαναν το πρωι στην αντιπροσωπεία με WD40 κ παραλληλα μετακινησαν χιλιοστά τον μεντεσέ που κουμπώνει η πόρτα.

    φαίνεται να σταμάτησε η φασαρία αλλά κ πάλι δεν περίμενα οτι χρειαζόταν κάτι τέτοιο σε αυτοκίνητο 2 μηνών

     

  9. Τα πρώτα περίεργα δείγματα Γραφής για μένα εμφανίστηκαν στα 1000 χιλ.

    τρίξιμο και στις δυό πόρτες λογικά γύρω απο παράθυρο γρύλο η  κάτι εκεί τριγύρω. Όσο πατάς άσφαλτο όλα καλά, τα ζόρια αρχίζουν στο χώμα και στα ανεβωκατεβάσματα.

    Το δίλημμα μεγάλο, ζητάς απο την αντιπροσωπεία να βάλει χέρι; Και αν το ένα φέρει το άλλο; 

  10. Παρατήρησα σε καινούργιο troc αυτόματο 1.5 περιέργο τριγμό στο πεντάλ του γκαζιού εν κινήση κ σε στροφή δεξιά απο σταματημένος. Φαίνεται να σχετίζεται με το κιβώτιο κ είναι μερικές φορές ενοχλητικό σαν τη δόνηση του κινητου. Κανείς με αντίστοιχη εμπειρία;;;

  11. 1 hour ago, ilias78 said:

    Τα dsg τι προβλήματα βγάζουν? Στο ΝΕΤ δεν βρίσκω κάτι. Μονο παλιές αναφορές (2011 2013). Επίσης σε ξένα forum δεν βρίσκω αναφορές για προβλήματα στα dsg.

    Έκανα εχτές παραγγελία Κ είναι στο τσακ να ακυρώσω (1.5 150hp, dsg7)

    Παρέλαβα το 1.5 DSG7 πριν 3 εβδομάδες,  στο weconnect go app της VW περιγράφεται σαν μοντέλο 2020, κ δεν έχω παρατηρήσει κάτι είτε με κρυο είτε με ζεστό μοτέρ.

    εν το μεταξύ πιο πρίν έιχα  Α3 stronic κ μπορώ να πω οτι είναι αρκετά πιο μαλακό το σασμάν στο t-roc,

    Γενικά εκκίνηση από κρύο είτε από φανάρι  είναι πολύ Smooth.

    • Like 1
  12. συμφωνώ απόλυτα με τον forza. έχουν περάσει από τα χέρια μου τα τελευταία 5 χρόνια 2 s tronic κ τώρα το dsj7 στο t-roc και δεν έχω κανένα θέμα. 

    Κάνεις κ την επέκτασή κ ηρεμείς λίγο παραπάνω. Αλλωστε οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι δεν έιναι λιγοτεροι χαζοί που οδηγούν μόνο DSG. 

  13. Καλημέρα σε όλους

    Πρόσφατα πήρα την συμβατές thule μπάρες από την επίσημη λίστα αξεσουαρ κ παρατήρησα κάποια περίεργα σφυρίγματα. Έβαλα τα λάστιχα στα κενά που προτείνει ο κατασκευαστής κ δεν αλλάζει κάτι.

    Πέρα από τον αναμενόμενο θόρυβο, η επιπλέον ήχοι είναι ενοχλητικοί. έχει κάποιος δοκιμάσει τις ίδιες η παρόμοιες μπάρες κ να προτείνει κάποια λυση?

     

    Ευχαριστώ

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.