Jump to content

vasiliss

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by vasiliss

  1. Just now, panosg said:

    Καλημέρα,

    Ευχαριστώ για την απάντηση.

    Συμφωνώ ότι είναι πολλά τα λεφτά, τις τελευταίες μέρες το σκέφτηκα πολύ και μάλλον καταλήγω οριστικά άλλου ( XC40 ).

     

    αυτό ακριβώς εννοούσα....καλημέρα!

    • Like 1
  2. On 27/5/2021 at 12:25 ΜΜ, panosg said:

    Καλησπέρα στην ομάδα,

     

    ενδιαφέρομαι για αγορά Tiguan και συγκεκριμένα του 2.0 TDI 150 Ps.

    Τα χιλιόμετρα που κάνω καθημερινά είναι αρκετά (θες/νίκη-Χαλκιδική) και θέλω το αυτοκίνητο που θα πάρω να είναι «άνετο» στον δρόμο. Δεν θέλω να κάνω αγώνες αλλά θέλω να βγαίνω άνετα για προσπέραση όταν χρειαστεί χωρίς φόβο. Οποίος γνωρίζει το κομμάτι Μουδανιά για Σιθωνια θα με καταλάβει. Έχει κανείς εμπειρία απ´τον συγκεκριμένο κινητήρα; Ακούει; Επίσης να αναφέρω πως σκέφτομαι να βάλω την 20 άρα misano. Θα το κόψει πολύ; Όλες οι συμβουλές/γνώμες  ευπρόσδεκτες!
     

    Ευχαριστώ εκ των προτερων

     

    Πανος

     

     

    Καλημέρα, αν δεν σε ενδιαφέρει η τετρακίνηση, είναι πολλά τα 44 για tiguan, εγώ έχω το 1.5 evo 150ps, και πάει μια χαρά, ειδικά αν το πάρεις και αυτόματο πάει ακόμα καλύτερα, και η κατανάλωση από 6,5 ως 7,3. έχοντας πλέον εδώ και σχεδόν δύο χρόνια στην κατοχή μου το Tiguan και έχοντας ζήσει 17 χρόνια με ένα passat 1.8t 20v(473.000χλμ), θεωρώ ότι το tiguan και οι πολύ πιο ακριβές εκδόσεις δεν αξίζουν τα λεφτά τους, περίμενα πολλά περισσότερα από αυτά που άκουγα. Ήδη το έχω πάει 4 φορές στην αντιπροσωπία για βλάβες, και λόγω covid έχω κάνει μόνο 19.000χλμ.

    Σε τέτοια χρήματα, καλό είναι να κοιτάξεις και αλλού.....

  3. Καλημέρα, βρέθηκε λύση με το parkpilot? Γιατί το δικό μου μπροστά σε ελιγμό που έκανα κώλυσε και χτυπούσε συνεχώς, χωρίς να μου βγάλει βλάβη, μέχρι που έσβησα τον κινητήρα και σταμάτησε. Στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι έκανα επαναπρογραμματισμό και ότι είναι οκ. Όσο για το strart-stop μου είπαν ότι είχε θέμα η μπαταρία, η οποία μου είπαν ότι κοστίζει 300 ευρώ, και μου την άλλαξαν αφού ήταν ακόμα στην εγγύηση... 

  4. On 20/5/2021 at 8:04 ΠΜ, gianniskar said:

    Δοκίμασε όταν κάνει τον θόρυβο να πας στην 5η ή 6η ταχύτητα και να πιέσεις λίγο μπροστά χωρίς να μπει η ταχύτητα και να κανείς ζημιά όλα αυτά χωρίς να πατάς συμπλέκτη. Αν ο θόρυβος σταματά θα σου πω εγώ τι είναι γτ ειχα το ίδιο.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    Το πήρα, και με την αλλαγή στο ρουλεμάν και την τρόμπα σταμάτησε ο θόρυβος, εσένα τι πρόβλημα είχε?

     

  5. Βέβαια το αυτοκίνητο είναι στην αντιπροσωπία για 2η εβδομάδα, αφού μετά από πίεση, και λέγοντάς τους ξεκάθαρα ότι θα απευθυνθώ στην Γερμανία, "ανακάλυψαν" και άλλες...παθήσεις που τους είχα αναφέρει και πιο παλιά, (πχ. αλλαγή μπαταρίας start-stop, κλπ), οπότε έχω ξενερώσει τελείως, ευτυχώς αυτά τα ανακάλυψα εντός εγγύησης, μετά το πέρας αυτής...απλά κάνω τον σταυρό μου!!!!!

  6. Tο κιβώτιο είναι χειροκίνητο, και μετά από πίεση, και αφού μου έλεγαν ξανά και ξανά ότι δεν ακούγεται πολύ!!!!!μου είπαν ότι είναι το ρουλεμάν με το τρομπάκι που έχει σετ, και θα μου το αλλάξουν στην εγγύηση....:devil:

  7. Πάντως το έχω 19 μήνες, έχω κάνει μόνο 18.000χλμ, και με έχει απογοητεύσει με όλα αυτά που μου βγάζει, ελπίζω να βγάλω άκρη για να μην πληρώνω σαν κοροΐδο μετά, έχω το passat my 2001, 20vT, και μετά από 473.000 χλμ, παρέδωσε τούρμπο, και ακόμα τώρα που κάθεται  δείχνει έτη φωτός πιο ποιοτικό σε σχέση με το Tiguan:roadrage:

  8. Εμένα πολύ φοβάμαι ότι έχω θέμα και με το σασμάν, αφού οταν δουλεύει ρελαντί κάνει ένα μικρό κροτάλισμα και μόλις πατήσω συμπλέκτη σταματάει, ο γνωστός μου μηχανικός μου ε'ιπε ότι έχει θέμα το σασμάν...

  9. Εγώ σκέφτομαι να το φτάσω μέχρι Γερμανία αν δεν βγάλω άκρη, μια γνωστή μου πήρε το Karoq και επειδή είχε πρόβλημα το σασμάν της άλλαξαν όλο το αυτοκίνητο, φτάνει πια με τις αντιπροσωπίες της vw που πουλάνε τρελίτσα και τίποτα άλλο. Ευχαριστώ πολύ.

  10. Αυτό πιστεύω ότι πρέπει να είναι, γιατί όπως μου είπε και ένας φίλος μηχανικός, μάλλον πρέπει να είναι ντίζα ζαμφόρ, αλλά το θέμα μου είναι πως να πείσω αυτούς να το δεχτούν που πάντα μου λένε δεν είναι τίποτα, και ότι αν ήταν το δικό τους ούτε που θα έδιναν σημασία????

  11. Καλημέρα, χρόνια πολλά σε όλους, είμαι κάτοχος ενός Tiguan MY2019, και εδώ και καιρό ακούω θόρυβο, ειδικά σε χαμηλές ταχύτητες, όταν πατάω λακκούβες ή τραχύ οδόστρωμα από την μπρος αριστερή ανάρτηση, παρά το γεγονός ότι το έχω πάει δύο φορές στην καρέντα, και όπως μου λένε δεν έχει κάτι, και υποτίθεται ότι κάνουν λίπανσης κλπ, αυτό για λίγο σταματάει και μετά το ακούω ξανά, τον θόρυβο αυτό τον άκουγα στο passat που είχα, μετά όμως από 200.000χλμ. Μήπως κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω , αφού ακόμα έχω εγγύηση, να μην πληρώνω μετά τζάμπα χρήματα?Γιατί πολύ φοβάμαι ότι αμέσως μετά θα μου βρούν τι έχει.....Ευχαριστώ

  12. Παιδιά καλημέρα και καλό φθινόπωρο, έχω κάνει με το Tiguan περίπου 14.500 χλμ, και φέτος που χρειάστηκε να πάω χωματόδρομο, άρχισα να ακούω από την εμπρός ανάρτηση, στην πλευρά την δική μου, θόρυβο σαν κάτι να κοπανάει, επειδή είχα και Passat, πριν από αυτό, άκουγα τον ίδιο θόρυβο, όμως μετά από 160.000χλμ, έχει κανείς κάτι σχετικό να μου πεί? Επειδή είναι ακόμα στην εγγύηση, θα μου το ελέγξουν ή θα μου λένε δεν είναι τίποτα?

    Πάντως για suv, περίμενα κάτι πιο ήσυχο από την ανάρτηση γενικότερα....Ευχαριστώ.

  13. Ναι Αθήνα είμαι, οπότε η Δράμα είναι λίγο....μακριά, αν και θα ηταν ένας καλός λόγος για βόλτα.....Απλά ρωτάω, γιατί έχω καεί από τις αντιπροσωπίες, είχα πριν ένα 20v Passat, και το τι  μου είχαν κάνει και πει....άστο καλύτερα.

  14. Παιδιά, καλημέρα και καλή εβδομάδα, επειδή πλησιάζει το πρώτο σέρβις που πρέπει να κάνω στο tiguan, μήπως έχετε να προτείνετε πια είναι η πιο αξιόπιστη αντιπροσωπία που θα μπορούσα να το πάω? Γιατί εκεί που το αγόρασα,αποκλείεται....μετά από κανα δύο ερωτήσεις που τους είχα κάνει και φυσικά μου έδιναν τις ΑΣΧΕΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!!!Ευχαριστώ.

  15. Καλησπέρα σε όλους, έχω αγοράσει καινούργιο ένα tiguan 1.5 tsi evo 150ps, στην έκδοση advance, θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ, έστω εργοστασιακά, να κάνω κάποια αναβάθμιση στο ηχοσύστημα, COMPOSITION MEDIA, γιατί έχω δει σε άλλα ίδια tiguan στο εξωτερικό να προσφέρει πολύ περισσότερες πληροφορίες και δυνατότητες, ευχαριστώ,

  16. Καλημέρα, αν ξέρει κάποιος να μου πει μήπως  έχει δοκιμάσει τα MichelinCrossclimate, μιας και το δικό μου είναι με κίνηση μόνο μπροστά, αν κάνουν δουλειά, τηρουμένων πάντα των αναλογιών? Είχα βρεθεί τις γιορτές σε βουνό και ήταν κάποιος με ένα c-croser citroen και μου είπε ότι κάνουν πολύ καλή δουλειά και στο στεγνό, βρεγμένο, αλλά και στο χιόνι, ξέρει κανείς κάτι?Ευχαριστώ.

  17. 'Όχι δεν έχω κάποιο χτύπημα από πεζοδρόμιο ή λακκούβα, δυστυχώς το έκανε από την αρχή, αλλά ήθελα να το δω καλύτερα και σε άλλες ταχύτητες, πάντως οι απαντήσεις που δίνουν είναι...έχω πείρα έχοντας πριν από αυτό ένα passat 1.8t 20v, και είχα ακούσει ότι τους ερχόταν στο κεφάλι.Επίσης στις γιορτές όπως έφυγα από Αράχωβα και η θερμοκρασία κινητήρα ηταν περίπου 60 βαθμούς, στην κατηφόρα είδα τον δείκτη να πέφτει στους μηδέν, του το ανέφερα και αυτό και μου είπε ότι είναι φυσιολογικό γιατί αν έχει κρύο ο κινητήρας κρυώνει!!!!!!!!!!!!!!!(να του έχω μπουφάν μαζι από δώ και στο εξής?:startle:)

    • Haha 1
  18. Καλή χρονιά με υγεία, είμαι κάτοχος ενός tiguan 1.5tsi evo, το οποίο αγόρασα τον Αύγουστο που μας πέρασε, και είδα ότι μετά τα 120χλμ. αρχίζει ένα τρέμουλο στο τιμόνι, από την αντιπροσωπία(automarin) μου είπαν ότι φταίνε τα ελαστικά γιατί δεν το κινώ συχνά, και ότι πρέπει να κάνω ζυγοστάθμιση, την οποία και θα πρέπει να τους την πληρώσω, γνωρίζει κανείς κάτι σχετικά?Ευχαριστώ πολύ.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.