Jump to content

George ti

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About George ti

Other Info

  • Car Type
    Tiguan

User Information

  • Νομός
    Αττικής

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

George ti's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

3

Reputation

  1. Βρήκα αυτό ψάχνοντας βγια meta system: http://www.metasystem.gr/el/metatrak/basic-plus.html. Πως σας φαίνεται; Θεωρώ ότι καλύπτει τις ανάγκες όσων δεν έχουν σκύλο , πάρκινγκ,προβολέα!!!!
  2. + Ράντζο στο πάρκινγκ! Κατάλαβα!!
  3. Τι σκέφτεσαι να κάνεις; Ρωτάω γιατί δεν έχω βρει και πολλά ενδιαφέροντα πράγματα που μπορούν να γίνουν Καλησπέρα φίλε @forza. Προς το παρών θα ασχοληθώ με κάποια από αυτά που υπάρχουν στο παρών φόρουμ και αφορούν σε start-stop, φωτισμό, καθρέφτες. Στην συνέχεια θα ρίξω μια ματιά σε φόρουμ εξωτερικού και βίντεο μήπως υπάρχουν και άλλα που δεν έχουν γραφεί εδώ . Τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Αν βρω κάτι εννοείται θα το ποσταρω εδώ.
  4. @OMINUS σε ευχαριστώ για την απάντηση. @topmar φίλε εσύ τι λύση έχεις ως αντικλεπτικη προστασία;
  5. Καλησπέρα. Με ενδιαφέρει να "παίξω" με το obdeleven σε Tiguan II. Αν κάποιος από Αθήνα ενδιαφέρεται να το πουλήσει ας μου στείλει ένα μήνυμα. Ευχαριστώ
  6. Αθήνα είμαι Ominus. Είσαι ευχαριστημένος με τις λειτουργίες; Είναι κάποιος επώνυμος; Κόστος με τοποθέτηση;
  7. Σε ευχαριστώ, Σκέφτηκα να μην βάλω συναγερμό και να βάλω ένα GPS tracker. Αξίζει;
  8. Δεν ψάχνω κάτι εξεζητημένο. Νομίζω όσα περισσότερα ηλεκτρονικά εμπλέκονται τόσο εύκολο είναι να το χακαρουν. Ή κάνω λάθος;
  9. Καλησπέρα, Έχει κάποιος να προτείνει συναγερμό και άνθρωπο για την τοποθέτηση; Ευχαριστώ
  10. Δεν τα βρήκα αλλά σε ευχαριστώ για την επικοινωνία. Ψάχνω επίσης για προστατευτικά στα μαύρα πλαστικά που πατάμε όταν μπαίνουμε/βγαίνουμε από τα αυτοκίνητο και σκεφτόμουν για ταινία 3Μ στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, προφυλακτήρας και στο καπό . Αγόρασα το R-Line σε προσφορά και με αγχωνει το piano black του προφυλακτήρα.
  11. Σε ευχαριστώ φίλε forza. Έχω διαβάσει το φόρουμ σχετικά με το Tiguan II και μου έχουν λυθεί αρκετές απορίες. Βλέπω όμως ότι δεν έχει πολύ κίνηση και θεώρησα ότι υπάρχει πιο άμεση επικοινωνία μέσω fb. Αλήθεια υπάρχει καταστημα στην Ελλάδα να αγοράσω πλαστικά πατάκια και άλλα αξεσουάρ ; Η αγορά έγινε πολύ γρήγορα και δεν προλαβαίνω να παραγγείλω από εξωτερικό.
  12. Καλησπέρα, Σύντομα θα είμαι κάτοχος ενός Tiguan II. Επειδή δεν βλέπω κίνηση στο φόρουμ υπάρχει σελίδα στο fb μέσω της οποίας επικοινωνείτε;
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.