Jump to content

gfrag

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About gfrag

Other Info

  • Car Type
    T-Roc

User Information

  • Νομός
    Ηρακλείου

gfrag's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. καλημέρα παιδια! Επειδή κι εγώ θέλω να το αγοράσω θα ήθελα κάποιος να μας βοηθήσει να συνοψίσουμε βασικά πράγματα που μπορούν να αλλάξουν με το obd11 pro: απενεργοποιηση auto start/stop αυτοματη εναλλαγή μεγάλης σκαλας (auto beam lights) αλλαγες χρωμάτων στο infotainment εργοποιηση traffic sign recognition εργοποιηση OffRoad screen είναι κάτι άλλο που μου διαφεύγει και να είναι σχετικά σημαντικό? έχει κάποιος να προτείνει από που να τα αγοράσουμε? ευχαριστω!
  2. Καλησπέρα παιδια! Κι εγώ θα το ήθελα πολύ να μάθω τις δυνατότητες που έχει το OBDELEVEN στο t-roc. Θα ήταν πολύ χρήσιμο ένα topic. Αν μπορέσει κάποιος ας το ξεκινήσει..
  3. Για τα φρενα εχει αναφερθει και από αλλους. Κι εγω ειχα θορυβο απο τα φρενα οταν πηγαινα να παρκαρω αλλα πλεον (6000 κλμ) εχει σταματησει. Για το start stop δε ξερω αν το εχεις καταλαβει αλλα ενω εισαι με stop στο φαναρι, οταν εκκινησει ο μπροστινος σου παιρνει μπροστα ο κινητηρας μονος του χωρις να αφησεις φρενο. προφανως το καταλαβαινει απο τους αισθητηρες και το κανει για πιο άμεση εκκινηση. Μηπως ειναι αυτό που συμβαινει; Sent from my iPhone using Tapatalk
  4. https://www.trocforums.co.uk Χιλιαδες συζητήσεις για το θεμα. Μεσα στο forum οι κατοχοι του 1.5 εχουν τη δυναντοτητα να συμπληρωσουν ενα report το οποιο εχει βγαλει πολυ χρησιμα στατιστικα. Μεχρι πριν το καλοκαιρι που διαβαζα και το συγκεκριμενο thread νομιζα οτι εχει μπει στην τελικη ευθεια για διορθωση μεσω λογισμικου αλλα δεν εχω εικονα τωρα. Εγω προσωπικα με τον 1.0 ειμαι απολυτα ικανοποιημενος σε ολα τα επιπεδα. Sent from my iPhone using Tapatalk
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.