Jump to content

Michalis_Mark

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Michalis_Mark

  1. 1 λεπτό πριν , Polakias TDI said:

    Αλλαζεις κατηγορία, ανεβαίνεις ποσό, αν ενδιαφέρεσαι πάντως για κατηγορία τύπου Polo & premium σε αυτά τα λεφτά που έγραψες, θα έλεγα να κοιτάξεις και το Α1. Από προσωπική εμπειρία, άλλη περίπτωση η Audi σε σχέση με VW.

    Ναι. Ίσως τελικά καταλήξω σε κάτι τέτοιο, ένα Audi, μια Bmw, η Mercedes. 

  2. 11 λεπτά πριν , Polakias TDI said:

    Καλησπερα Μιχάλη. Από εμένα ένα όχι για το Polo. Σφίξε την καρδιά σου & την τσέπη σου & αγόρασε ένα Golf καλύτερα, καλύτεροι δείκτες παντού εκτός τιμής.

    Καλησπέρα. Δυστυχώς, μόλις έλαβα ένα mail από την αντιπροσωπεία ότι έχουν κάνει λάθος στην τιμή που μου έδωσαν. :( Η νέα τιμή που μου έδωσαν αγγίζει τα 23 με 24 χιλιάρικα. :'( Φαντάζομαι ότι το Golf θα ανέβει ακόμα παραπάνω. Σ' αυτήν την περίπτωση, προτιμώ να πάρω τη Bmw 1 στα 27κ.  

  3. Γεια σας, 

     

    Σκέφτομαι να αγοράσω το καινούργιο Polo R-Line. Θα ήθελα μια αντικειμενική άποψη από κάποιον που έχει το ίδιο ή προηγούμενα μοντέλα σχετικά με τα προβλήματα που "βγάζουν". Γενικά, ακούγεται ότι τα Volkswagen "βγάζουν" ποοοολλααα προβλήματα. Ισχύει; Κι αν ναι, πιστεύετε ότι στα καινούργια μοντέλα θα έχουν διορθώσει τα προβλήματα των παλαιότερων; Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να μην έχω προβλήματα. Έχω ένα Hyundai εδώ και 6 χρόνια και δεν έχω χρειαστεί ποτέ τίποτα. Θα εκτιμούσα την ειλικρινή και αντικειμενική άποψη σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.