Jump to content

Sakis196

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sakis196

  1. Λοιπόν έκανα το εξής πήρα μεταχειρησμενη αντλία βενζίνης γνήσια vdo και άλλαξα το μοτεράκι δηλαδή την ανακατασκευσασα και έχω γνήσια αντλία με hoffer μοτεράκι κόστος όλα μαζί 80€ 40 η αντλία και 40 το μοτέρακι, ο λόγος που πήρα μεταχειρησμενη γνήσια αντλία είναι με τον δείκτη βενζίνης,η προηγούμενη έδειχνε λάθος ένδειξη και μου έκανε κοψίματα στο ρελαντί όταν δούλευε ακόμα. Μέχρι στιγμής είναι οκ εξαφανίστηκε το πρόβλημα του δείκτη και δεν τρεμοπαιζει πία,ποιος ξέρει τι κινεζια είχε βάλει ο προηγούμενος.
  2. Πουλάνε και το τρομπακι σκέτο δεν το ήξερα? , παρεπιπτόντως η αντλία που έβγαλα είναι ιμιτασιον και ο προηγούμενος την είχε αλλάξει δεν έχει πάνω ανάγλυφα ούτε vag group ούτε VDO δεν ξέρω τι μάρκα είναι, σκέφτομαι να πάρω vdo τελικά είναι λίγο ακριβή αλλά δεν θέλω να ξαναπληρωνω αντλίες στο μέλλον.
  3. Τα έπαιξε η αντλία βενζίνης από το golf 4 δεν ακούγεται το βουητό στο μοτέρ και δεν ξεκινάει, έκανα μια έρευνα με αντλίες αλλά έχει πολλές μάρκες και διάφορες τιμές όπως vdo που είναι και η γνήσια και η πιο ακριβή από ολες,hoffer και sidat που είναι οικονομικες ,και pierburg που είναι λιγο ακριβή,Και επειδή είναι παλιό αυτοκίνητο σκέφτομαι να πάρω την hoffer η την sidat τι λέτε είναι αξιόπιστες? Είδα και bosch αλλά είναι σαν Κιτ επισκευής αλλάζει μόνο το καλάθι με την αντλία.
  4. Πηρα απο το aliexpress 2 κλειδια για το 4αρι ενα αναδιπλουμενο και ενα απλο με τα τσιπακια μαζι, πηγα σε κλειδαρα και τα εκοψε, κλειδωνει ξεκλειδωνει ,αραγε θα τα διαβαζει ο εγκεφαλος τα κινεζικα τσιπακια? παντως τα τσιπακια ειναι id48 t6.
  5. Καλησπερα σας κανα καλο συνεργειο με καλες τιμες για vw σε κυψελη η γαλατσι ευχαριστω.
  6. Καλησπερα πριν 2 μηνες απεκτησα ενα vw golf mk4 2002 1.4l 16V 75HP AXP με 280.000km σε αριστη κατασταση ατρακαριστο απο 1 ιδιοκτητη, θελω να το κανω service γιατι ηταν 2 χρονια ακινητο τι πρεπει να αλλαξω? απο λαδια διαβασα οτι θελει 10w40, τι πρεπει να προσεχω σε αυτο το μοτερ, και επειδη ειχε ενα κλειδι παρελαβα σημερα απο aliexpress μετα απο 20 μερες, αναδιπλουμενο και απλο με τα τσιπακια μεσα γυρω στα 4€ ολα μαζι λετε να ειναι μουφα?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.