Jump to content

angell025

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by angell025

  1. Όταν το έχω στο auto με ανεβασμένη θερμοκρασία στους 29 δεν βγάζει καθόλου ζεστό ή χλιαρό, που πριν ενα χρόνο στους 26 γινόταν φούρνος, όταν το βάζω στο eco βγάζει σχεδόν ζεστό και ζεσταίνεται στην καμπίνα .. έστειλα εδώ μήπως κάποιος εχει κάποια ιδέα και γλιτώσω το ξήλωμα του ταμπλό, εχω καθαρίσει ψυγείο καλοριφέρ και έχω αλλάξει και θερμοστάτη χωρίς να δω κάποια διαφορά.
  2. Αν είναι να βγει το ταμπλό το ξέρω και εγώ, αλλάζω ψυγείο, αντισταση etc εχου δεν εχουν πρόβλημα, το θέμα είναι να το αποφεύγαμε .. Για την ώρα το βάζω στο econ και βγάζει λίγο ζεστό ώσπου να βρω κάποια λύση ..
  3. ναι βγαίνουν από τούς αεραγωγούς κάποια κομμάτια μόνωσης τα οποία έχουν ξεκινήσει πολύ πριν το πρόβλημα. να διευκρινίσω πως στο econ βγάζει χλιαρό αέρα, στο auto δεν βγάζει καθόλου ζεστό, στο κρύο το καλοκαίρι έχει εξαιρετική απόδοση.
  4. επίσης είδα πως για να αλλάξεις ψυγείο κλιματιστικού πρέπει να ξηλώσεις όλο το ταμπλό
  5. Καλημέρα σε ολη την ομάδα, εχω ενα Golf iv 1.6 105hp στο οποίο αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, όταν βάζω το clima στο ζεστό μου βγάζει πολύ χλιαρό αέρα, έχω αλλάξει θερμοστάτη, επίσης εχω ξεβουλώσει το ψυγείο του καλοριφέρ και τέλος εχω βαλει την βαλβίδα μονο στο ζεστό αλλα τίποτα, οταν το βάζω στην επιλογή econ και πολυ υψηλή θερμοκρασία κατι γίνεται αλλα καμιά σχέση όπως όταν δούλευε κανονικά το clima. Εχει κανείς καμία ιδέα? υπάρχει περίπτωση να είναι τρόμπα νερού? γιατί σε κάποια στιγμή άλλαξα τρόμπα νερού και ιμάντες αλλα δεν μπορώ να θυμηθώ αν το πρόβλημα ξεκίνησε τότε ..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.