Jump to content

neopas

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

neopas last won the day on December 19 2019

neopas had the most liked content!

About neopas

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Καλλιθέας
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Other VW car

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

neopas's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

11

Reputation

  1. Καλημέρα παιδιά. Χθες σε ένα δύσβατο δρόμο φεύγοντας από μια παραλία και ενώ το αμάξι ζορίστηκε αρκετά κάποια στιγμή έμεινε τελειως. Δεν έμπαινε καμία ταχύτητα, το αμπραγιαζ έχασε οποιαδήποτε αίσθηση( το πάταγα και δεν είχε αντίσταση) και οι στροφές δεν ανέβαιναν πάνω από 4.500. Βρωμισε καμένο το άφησα κανα 2 ώρες μήπως επανέλθει αλλά τίποτα. Με μάζεψε ένα 4Χ4 και με ανέβασε πάνω τελικά. Λέω δισκο πλατό αλλά σκέφτομαι μήπως έχει γίνει και τίποτα χειρότερο. Ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρετε κανα καλο εξουσιοδοτημένο και αν την έχει πάθει κανείς αν ξέρει ποσό πάει η ζημιά γιατί είναι μέσα στην εγγύηση και ακόμα το πάω σε εξουσιοδοτημένο. Ευχαριστώ.
  2. Στην πάνω ήταν ανοιγμένοι και οι προβολείς δες και σε αυτήν μόνο με τα μεσαία
  3. Δεν φαίνεται καλά η διαφορά αλλά είναι το καλύτερο που έχω. Αριστερά με τις μαμά και δεξιά με τις aftermarket
  4. και μένα μέσο metasystems μου έβαλαν τις λάμπες. Αυτές που έχω και εγώ θα σου βάλουν. Είναι μια χαρά προς το παρόν Αισθητηρες παρκαρίσματος τους είχαν βάλει σε ένα q2 που πήραμε πέρσι. Προσωπικά εγώ δεν ενθουσιάστηκα θα ήθελα πιο σταδιακή ειδοποίηση για το τι συμβαίνει πίσω σου. Για αυτό στο polo θα σπάσω τον κουμπαρά και θα βάλω retrofit τους original αισθητήρες.
  5. Έχουν πολύ παραπάνω δυστυχώς ανάλογα με την ποιότητα. Σαν projector δεν είναι εννοείται! Αλλά η διαφορά είναι τεράστια πίστεψε με Αυτές έβαλαν σε μένα https://cosmomarket.gr/index.php?p=4&item_id=281150&check=skroutz__9check&skr=skr15946&a=2&cat_id=122312261241
  6. Αν σε ενδιαφερει, εγω έβαλα λαμπες led μεσσαια μεγαλη σκαλα aftermarket. Στην αντιπροσωπεια που το πηρα, μου το προτειναν και το ανελαβαν εκεινοι. Η διαφορα ειναι η μερα με τη νυχτα σε επιπεδο φωτισμου το βραδυ αλλα και στο πως φαινονται τα φαναρια αναμμένα. Μου κοστισε γυρω στα 150 ευρω με την τοποθετηση.
  7. Καλημέρα φίλε το έχω και εγώ λίγο καιρό τώρα. Πραγματικά αξίζει, σου δίνει την αίσθηση μεγαλύτερου αυτοκινήτου αλλά κρατώντας όλα τα καλά του μικρού πόλης. Η 17 άρα δεν χτυπάει με την άσχημη έννοια που φαντάζεσαι, εγώ θα έλεγα ότι απλά νιώθεις περισσότερο τις ανωμαλίες στο οδόστρωμα αλλά όχι σε βαθμό που χτυπάει ίσα ίσα με ξάφνιασε στο πως τις απορροφάει. Στο λέω γιατί είχα αυτοκίνητα που πραγματικά χτύπαγαν στο παρελθόν Ήμουνα και εγώ σε παρόμοιο δίλημμα πριν λίγο καιρό και ευτυχώς που έκανα την επιλογή που έκανα και πήρα το r. Μόνο που βλέπω τις ζάντες του R δεν θέλω τίποτα άλλο για να ξεκινήσει καλά το πρωί η μέρα για το γραφείο. Είμαι στα 1300χλμ τώρα, προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος σαν αυτοκίνητο, αν θα έλεγα κάτι κακό είναι ότι δεν έχει πολύ καλό feedback το τιμόνι, απλά βαραίνει ηλεκτρικά πολύ και χωρίς λόγο νομίζω, είναι λίγο ουδέτερο οδηγικά σαν αμάξι ακόμα και στο sport mode. Δεν το έχω ανοίξει ακόμα για να δω πως παει (εχω το 1.5 TSI) αλλά είναι αξιοπρεπέστατο στις στροφές και σου δίνει αισθηση μεγάλου αυτοκινήτου στις ευθείες. Αν κάτι θα ήθελα, ήταν να είχε στάνταρ τον ψηφιακό πίνακα οργάνων. Αυτός που έχει είναι πολύ απλός και η οθόνη του απρόμαυρη... σε σχέση με το composition media διπλα, ειδικά αν συνδέσεις και κάνα car play μιλάμε για το φτωχό συγγενή, πάλι καλά που έχει ωραίο φωτισμό το βράδυ τουλάχιστον. Με ξάφνιασε ευχάριστα ενώ δεν μου το είχε πει ο πωλητής(ούτε εγώ ρώτησα να σου πω την αλήθεια) ότι έχει αυτόματα φώτα, και πολύ ωραίο πακέτο φωτισμού μέσα. Φαντάζομαι όμως ότι αυτό είναι στάνταρ και στο highline.
  8. το παρέλαβα παιδία πρώτες εντυπώσεις άψογες, δεν το είχα δει το r απο κοντά μόνο στο δρόμο και φωτογραφιες στο internet τελικά είμαι πολύ ευχαριστήμενος με την επιλογή μου. Τώρα στρώσιμο μέχρι 3000 στροφες για 1500χλμ και μετά θα σας γράψω και εντυπώσεις για τον κινητήρα. Προς το παρόν το μόνο που έχω να πω είναι Μαγεία το DSG και φανταστικό το composition media σε συνδυασμό με apple car play. Μ άρεσει ο εσωτερικός φωτισμός το βράδυ με το ambient lighting. Δεν το ανεβάζω στροφές αλλά πολύ ησυχία στη καμπίνα μέχρι τώρα και αθόρυβη σχετικά κύληση. Το αμάξι το λάτρεψα από τη στιγμή που το είδα να το βάζουν στο διαγνωστικό στην αντιπροσωπεία.
  9. το λογικό είναι αυτό, αλλα εμένα ούτε σταματήμενο το εμφάνιζε, μόνο οταν έκλεισα τον κινητηρα τελειως εμφανιστηκε και λεω τι κουλο συστημα ασφαλειας ειναι αυτο. Τελικά όλα καλά
  10. Κατεβηκα κατω στο γκαραζ πριν λιγο, εκλεισα τις εφαρμογες χειροκινητα απ το κινητο και τωρα εμφανιστηκε το πληκτρολόγιο κανονικα και με αναμμένη τη μηχανη
  11. Βασικα έκλεισα τις εφαρμογες χεροκινητα απ το iphone και τωρα φαινεται να ξεκολλησε μου εμφανίζει το πληκτρολόγιο κανονικα. Ισως ειχε κολλησει
  12. έχει και στο maps και στο google maps το ιδιο πραγμα μου κανει
  13. Παίδες χθες παρέλαβα και εγώ το polo μου. Εχω μια ερώτηση για τα maps, δεν με αφήνει να βάλω διευθυνση με το εικονικο πληκτρολόγιο παρα μόνο ... οταν ο κινητηρας ειναι κλειστος! Αν παρει μπρος το αμαξι μονο με Siri μπορεις να πεις διευθυνση αλλα καταλαβαινετε οτι ελληνικες διευθυνσεις δεν καταλαβαινει τιποτα. Σε όλους έτσι είναι η έχει παιχτεί κάνα κόλλημα, το καταλαβαίνω πες να μην σε αφήνει εννοείται όταν οδηγάς να βάλεις διεύθυνση αλλά εγώ προσπαθούσα με νεκρά και το χειρόφρενο σηκωμένο και πάλι τίποτα. Μόνο με κλειστό κινητήρα δουλεύει το πληκτρολόγιο(κλειστό με το κλειδί όχι σβηστό με το start/stop). Μεγάλη μπούρδα έχεις maps στην οθονη και πρεπει παλι να παιρνεις το κινητο στο χερι για να γραψεις διευθυνση!
  14. Εκλεισα τελικα το 1.5 θα επανελθω οταν με το καλο παραλαβω με εντυπωσεις. ευχαριστω πολυ ολους
  15. Ενω λοιπον εβαλα την παραγγελια και εχω δωσει προκαταβολη ψαχνωντας στο internet σημερα είδα οτι ο 1.5tsi με τα 150 αλογα είχε(εχει ακόμα?) ενα θέμα που ενω αρχικά έλεγαν ότι περιoρίζεται στα manual διάβασα σε πολλά forum ότι είναι και στα DSG. https://www.honestjohn.co.uk/news/new-cars/2019-07/no-end-in-sight-for-volkswagen-15-tsi-engine-problems/ περιτό να σας πω ότι σκέφτομαι να πω στην αντιπροσωπεια να το αλλαξω με τον 1.0 TSI στα 115 παροτι διαβάζω για κάποια update που βγηκαν πρόσφατα οπου αλλοι λενε ολα καλα τωρα και αλλοι λενε το πηγα πισω (σε αγγλικα forums). Πραγματικα εχει κανενας αυτο τον κινητηρα να μας πει αν ειχε αυτο το θεμα και αν λύθηκε?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.