Jump to content

papanast

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by papanast

  1. Το συνεργείο δεν αποδείχθηκε αποτελεσματικό μας άλλαζαν άσκοπα τα ανταλλακτικά και μας τα χρέωναν, τέλος πάντων βρέθηκε το πρόβλημα ήταν ο προκαταλήτης η αντιπροσωπεία μας ζήτησε 860 ευρώ για να τον αντικαταστήσει και πήγα σε έναν εξωτερικό μάστορα 200 ευρώ τον αντικατέστησα. Πάντως για τέτοιες δουλειές αν κρίνω από την εμπειρία την προσωπική που έχω μην πάτε στην αντιπροσωπεία. Η ΕΤΕΑ πήρε από εμένα 750 ευρώ χωρίς να βρούνε το πρόβλημα, και μου ζήτησε να αντικαταστήσει τον δίσκο πλατό άλλα 550 ευρώ και τους είπα όχι τέλος πάντων βρέθηκε το πρόβλημα πάντως πολύ με ταλαιπώρησαν.
  2. Δεν έχω φωτογραφία του δικού μου μοτέρ βρήκα στο Internet ότι το μοτερ λέγεται 1,4 BKR επειδή έχει καπάκι λίγο δυσκολεύει το πράγμα με τις φωτογραφίες βρήκα αυτές από ένα μοτερ το οποίο είναι προς πώληση... https://www.ebay.co.uk/itm/VOLKSWAGEN-VW-FOX-5Z1-2001-1-4-8V-COMPLETE-ENGINE-ALTERNATOR-CLUTCH-INLET-BKR/252857576039?fits=Car+Make%3AVW|Model%3AFox&hash=item3adf7c6a67:g:jWAAAOSwJQdXAmDS&autorefresh=true Ελπίζω να είναι διαφωτιστικές οι φωτογραφίες δεν είμαι μηχανικός για να τα γνωρίζω καλα
  3. Το μοντέλο είναι του 2006 με τον 1,4 βενζίνης με τα 75 άλογα. Θα το δείξω στον μηχανικό αύριο να το δει μήπως και το βλέπει οπτικά και δεν ξέρει πως λέγεται ο άνθρωπος δεν είμαι μηχανικός για να του το δείξω. Περίεργο δεν είναι να μην έχει όπως υποστηρίζει η VW(;;;) απ΄ ότι έχω καταλάβει στο περίπου είναι ένα σύμπλεγμα αισθητήρων που κάνουν αυτόματα την δουλεία του παλιού τσοκ, και ένας από αυτούς τους αισθητήρες είναι ο MAP
  4. Το είπα στην ΕΤΕΑ και μου είπε ο αρχιμηχανικός τους ότι δεν έχει MAP το συγκεκριμένο μοντέλο....
  5. Γεια σας, έχω αγοράσει ένα μεταχειρισμένο vw fox πριν από 4 χρόνια, σε γενικές γραμμές μέχρι το καλοκαίρι δεν είχα προβλήματα, αυτό όμως άλλαξε. Ξαφνικά άρχισε είτε εν κινήσει να σβήνει και στην συνέχεια για λίγο χρονικό διάστημα δεν παίρνει,( μπορεί να είναι δύο λεπτά μπορεί και μία ώρα). Έχω πάει στην ΕΤΕΑ στην εδώ στην Θεσσαλονίκη μου άλλαξαν την αντλία βενζίνης και το αμάξι έκανε 3 χιλιόμετρα και έσβησε και πάλι. Γύρισα πίσω στην ΕΤΕΑ για επανέλεγχο και μας άλλαξαν τον αισθητήρα στροφάλου. Το αυτοκίνητο όχι μόνο δεν βελτιώθηκε άρα χειροτέρεψε δεν μπορεί πλέον να ξεπεράσει τις 3000 στροφές με καμία ταχύτητα λες και έχουν μεταφερθεί ο κόφτης τόσο χαμηλά. Από την πρώτη στιγμή άναψε λαμπάκι το οποίο αναφέρει τον κωδικό p1553 και ταυτόχρονα και έναν δεύτερο κωδικό ο οποίος δυστυχώς μου διαφεύγει τώρα ο οποίος παρέπεμπε στον αισθητήρα της πεταλούδας του γκαζιού. Το περίεργο είναι ότι η ιστορία με τις 3000 στροφές εμφανίστηκε μετά από μία βδομάδα από την στιγμή που το αμάξι ήταν στο συνεργείο αλλά ας το αφήσουμε. Αυτή την στιγμή το αμάξι είναι στην ΕΤΕΑ σας παρακαλώ πάρα πολύ αν κάποιος έχει καμία ιδέα να μου προτείνει ας μου την πει γιατί είμαι απελπισμένος το έχουν 40 ημέρες. Τους είπαμε για για τον αισθητήρα MAP και μου είπαν ότι το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει αισθητήρα MAP (1.4 έκδοση Sportline).
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.