Jump to content

Gianni$

Members
  • Posts

    269
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

Everything posted by Gianni$

  1. Φίλε όταν περάσουν τα πρώτα 25 δευτερόλεπτα σταματάει να το κάνει;
  2. ΠΕΖΙΚΟ 303 Τρίπολη ΕΛΔΥΚ Τρίπολη Υπαξιωματικός κίνησης - οδηγός (ΥΚΟΑ)
  3. Καλημέρα κύριοι. Επειδή και εμένα ο ένας μου αφήνει γραμμές είμαι σε φάση αντικατάστασης των λαστιχων για να κρατήσω το μαμά μάκτρο. Όμως στη περιοχή μου δεν υπάρχει αντιπροσωπεία έτσι κοιτώ στο εμπόριο. Κάποιος λοιπόν ανέφερε πως θέλει μεγάλους σε πλάτος και δεν θα βρω εύκολα. Γνωρίζει κάποιος τι και πως;
  4. Καλησπέρα Ομάδα, service των 30000χλμ μετά από 19 μήνες. Λάδι 5w30 Φίλτρο λαδιού Φίλτρο αέρος Φίλτρο καμπίνας τάπα κάρτερ ροδέλα τάπας κάρτερ Γενικός έλεγχος κλπ κόστος 230€.
  5. Ρε σεις αλήθεια τώρα. Ανοίξτε λίγο το βιβλίο του οχήματος.. Υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα
  6. Έχεις ελέγξει κανείς εάν μπορούμε να απενεργοποιήσουμε το σύστημα απενεργοποίησης των κυλίνδρων;
  7. Bravo. Πολύ ωραία νέα.. Η αστυνομία το κατάφερε;
  8. Έχω διαφορετική άποψη επειδή στην εργασία μου στέλνω λάδια για τεστ κάθε εβδομάδα στη Γαλλία αλλά οκ. Παίζουν παρά πολλοί παράγοντες για να χάσουν τα λάδια τις ιδιότητες τους.
  9. Το 8Κ από που προκύπτει ρε αδερφέ. Είπαμε να μην τα κρατάμε για 20000 αλλά και όχι στα στα 8 το 2021. Υπερβολικό
  10. Εντάξει παίδες είπαμε να ευλογήσουμε τα γένια μας αλλά να είμαστε και ρεαλιστές.. Το ότι δεν έτυχε σε εσάς ή όχι ακόμα είναι η εξαίρεση στο κανόνα αλλά είναι γεγονός και όχι μόνο στα TSI.
  11. Πέραν της μικρής διάρκειας ζέσταμα του κινητήρα δεν υπάρχει άλλη αντιμετώπιση;
  12. Καλημέρα Friends, από την αγορά του οχήματος και σε κάθε κρύα εκκίνηση ακούγεται ένας θόρυβος στο ρελαντί για μόνο 15δευτερόλεπτα. Μετά σταματά και αυτό με καθησυχάζει. Γνώμες; 1o_231433.mp4
  13. Εγώ που το έχω φάτσα φόρα μπροστά μου ενεργοποιείται ακατάπαυστα και δίχως κανόνες δυστυχώς. Ακόμη και με cruise control μπαίνει βγαίνει χωρίς λογική.
  14. Αρχικά δεν νομίζω ότι τους πολύ νοιάζει να μην το πάρουμε στο χέρι... Το αντίθετο! Από την άλλη εάν το παρατηρήσεις αρκετά λειτουργεί ακατάπαυστα χωρίς κριτήρια. Αυτό το συνεχές έχει αρχίσει και με βάζει σε σκέψεις... Εύχομαι βέβαια να έχεις εσύ δίκιο!
  15. Λίγο που το gogglαρα δεν βρήκα απαντήσεις μέσω κώδικα παρά μόνο με επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου. Να σου πω πως αυτό που με ενοχλεί είναι ο θόρυβος όταν δουλεύει δικύλινδρο και έπειτα ότι ενεργοποιείται και απενεργοποιείται με τέτοια συχνότητα που με φοβίζει τι μπορεί να ακολουθήσει σε λίγα χρόνια. Δεν έχει όριο τα χλμ, τη θερμοκρασία του μοτέρ η ακόμη και το προφίλ οδήγησης..
  16. Καλησπέρα κύριοι, Έχει σκεφτεί κανείς να απενεργοποιήσει το act;
  17. Ανάλογα πως έχεις φανταστεί το ταξίδι. Εγώ ας πούμε ταξιδεύω κάθε μήνα ένα δρομολόγιο εθνικής και λίγο επαρχιακό ( Κάζα/ Μάνδρα) σε απόσταση 300χλμ. Έχω έναν χρόνο ακριβώς το αυτοκίνητο και τελική δεν έχω ανοίξει γιατί δεν με ενδιέφερε ποτέ. Όμως, όταν είμαστε 4 άτομα και πάω max 140χλμ θέλω να ξέρω ότι εάν χρειαστεί κάτι θα φουσκώσει και θα περάσω η ότι άλλο ακόμη και εαν εχω κλιματισμό.. Ε λοιπόν αυτό με το 1000αρι δεν θα το είχα...
  18. Για αυτό ακριβώς τον λόγο αναφέρθηκα. Μπορεί η δέσμη να είναι σωστή στο φωτόμετρο αλλά η ένταση να είναι διπλάσια...
  19. Μακάρι να είναι όπως τα λες.. Προφανώς και δεν αναφέρω την ρύθμιση ύψους της δέσμης αλλά την ένταση της δέσμης για την οποία λόγω της παλιάς δουλειάς μου ξέρω ότι τα περισσότερα αν όχι όλα aftermarket προϊόντα χτυπούν με φοβερή ένταση. Εξού και η απορία για τούς απέναντι
  20. Χαρά που θα κάνουν οι απέναντι σου φαντάζομαι!
  21. Μεταξύ μας έ; Δεν υπάρχουν νόμιμες μεμβράνες όσες και βεβαιώσεις να δίνουν οι εγκαταστάτες.. Νόμιμες εφόσον έχουν διαπερατότητα φωτός πάνω από 70% (http://www.yme.gr/getfile.php?id=1584) δεν θα βρεις σε καμία εταιρεία..
  22. Εάν η τσέπη το σηκώνει προχώρα. Είναι καταπληκτικό από όλες τις πλευρές... Όταν καταλήξεις κάπου τσέκαρε το experience πλέον. Σε κάποιο σημείο και μετά με τα έξτρα φτάνεις εκεί όπου παίρνεις άλλο αμάξι με όλα τα επιπρόσθετα. Καλύτερα 2,3 δόσεις παραπάνω για κάτι που θα σου αλλάζει τη διάθεση καθημερινά.
  23. Gianni$

    Audi Q2 ή Troc?

    Άντε με το καλό και η ώρα η καλή.
  24. Ευχαριστώ πολύ. Θα προσεγγίσω έναν τύπο στη περιοχή μου και εάν ψηθεί και με πληρωμή το τρέχω γιατί να το αγοράσω εγώ δεν με βλέπω..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.