Jump to content

Eudotheo

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Eudotheo

  1. Ναι για το 1.5 experience με μηχανικό κιβώτιο.
  2. Κάτι δεν μου κάθετε καλά ως προς την ενημέρωση που είχες ,γιατί ο φόρος ισχύει εδώ και καιρό για αυτοκίνητα που ξεπερνούν τα 20Κ και δεν αλλάζει τώρα λόγω wltp. Για να φανταστείς μεταλλικό χρωμα ,sport pack και κάμερα οπισθοπορείας ήταν ακριβώς 19999€ έτσι ώστε να μην ξεπερνάς τα 20κ και αυξάνει ο φορος.
  3. Μα για να μπορέσεις να αλλάξεις την παραγγελία (ακύρωση συναγερμού ) δεν θα πρέπει να έχεις εβδομάδα παραγωγής - το λέω γιατί ζήτησα αλλαγή σε χρωμα και μου είπανε από την αντιπροσωπεία ότι από την στιγμή που έχει βγάλει εβδομάδα παραγωγής δεν μπορεί να αλλαχτεί τιποτε μόνο να ακυρωθεί . Επίσης να σε ρωτήσω με την photo που είχες ανεβάσει από την παραγγελία σου , δεν είχες ξεπεράσει τα 20κ ; Αν θυμάμαι καλά είχες sport pack , έξτρα ζάντες , συναγερμό και χρωμα κόκκινο .
  4. Αν δείτε στο site vw.gr έχουν ανακοινώσει νέους τιμοκαταλόγους . Για αυτοκίνητα που παράχθηκαν έως την εβδομάδα 47 του 2019 και από την 48 2019 και μετά με νέες τιμές . https://www.volkswagen.gr/idhub/content/dam/onehub_pkw/importers/gr/pricelists/pricelists_jan2020/Pricelists_VWPC_2020_01_09.pdf
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.