Jump to content

Kostas Up!

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Kostas Up!

  1. Έχουν άλλη διάμετρο οι δίσκοι στο gti και οι δαγκάνες έχουν διαφορετική επιφάνεια κάνεις λάθος στο σχολιό σου.
  2. Δίσκους+Δαγκάνες+Ακρο όλα μαζί αλλάζουν αυτά για να δέσει σωστά το αμάξι.
  3. 'Εχω αγοράσει αυτό εδώ και δουλεύει μια χαρά, αν θέλεις ένα απόγευμα μπορούμε να το δοκιμάσουμε να δεις αν δουλεύει σε εσένα: https://www.aliexpress.com/item/4001187148937.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dDXN9Mc
  4. Δεν είναι θέμα μάρκας δίσκων και τακάκια, είναι θέμα το ότι πίσω έχει ταμπούρο αρκετά απλό οπότε σε δυνατό φρενάρισμα ζορίζεται πολύ το φρένο μπροστά έβαλε πρόσφατα φίλος τα GTI δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης...
  5. Είναι πολύ συχνό πρόβλημα αυτό με τα φρένα στα vw up, αν το χρησιμοποιείς μόνο στην πόλη σε χαμηλές ταχύτητες μπορεί να μην εμφανίσει πρόβλημα και ποτέ. Αλλά ένα δυνατό φρενάρισμα από τα 150 χιλιόμετρα στα 50 είναι ικανό να κάνει την ζημιά. Όποιος το κυνηγάει αρκετά σαν αμάξι ένας έμπορος από θεσσαλονίκη που φέρνει συχνά Vw Up φυσικό αέριο, σαν λύση στο πρόβλημα προτείνει φρένα από την Gti έκδοση του Up όλη μαζί μετατροπή περίπου 600 ευρώ και τότε φρενάρεις παντού και χωρίς φόβο.
  6. Σε vw up μέχρι και 2015 το έχω κάνει 2-3 φορές μπορώ να βοηθήσω σαββατοκύριακο.
  7. Εγώ έχω καταλήξει στην αντιπροσωπεία στο κιλκίς κάνουν λογικές τιμές και είναι πάντα με το χαμόγελο. Θεσσαλονίκη ο καθένας το παίζει μέγα μάστορας και τελικά ψάχνει στο google λύσεις...
  8. Εγώ έχω αγοράσει τελευταία έναν κλώνο από το aliexpress δουλευε κανονικά μέχρι που επιχείρησα να κάνω αναβάθμιση και μπλόκαρε. Τώρα παρήγγειλα το καινούργιο πάλι κλώνο, αν κατάλαβα σωστά δουλεύει μια χαρά αλλά δεν έχεις υποστήριξη και δυνατότητα αναβάθμισης. Οπότε για κάποιον που το θέλει για το δικό του αμάξι και δεν έχει σκοπό κάθε μήνα να δοκιμάζει άλλο αμάξι δεν νομίζω να αξίζει να δώσεις 300-500 ευρώ εκτός και αν χρειάζεσαι υποστήριξη για δύσκολες διεργασίες.
  9. Πολύ διφορούμενες οι απόψεις για τον υμάντο στο VW Up γερμανία που έζησα 4 χρόνια είχα φίλους με 200-250 χιλιάδες που δεν τον είχαν αλλάξει, όταν ήρθα ελλάδα και αγόρασα ένα vw up από έμπορο με 85 χιλιάδες μου είπε για καλό και για κακό άλλαξε τον υμάντα...ρώτησα στην αντιπροσωπεία μανδύλα μου είπαν 100-120 χιλιάδες συνίσταται να γίνει αλλαγή...κόστος στην αντιπροσωπεία 370 ευρώ...τελικά τον άλλαξα σε φιλικό συνεργείο όλα μαζί με αντλία περίπου στα 210 ευρώ. Πιστεύω δεν αξίζει το ρισκο να μην τον αλλάξεις κάθε 100 χιλιάδες.
  10. Τελικά παιδιά θα με τρελανουν στην αντιπροσωπεία...τρεις φορές το πήγα μια το ένα μια το άλλο... Τελικά έσφιξαν κάτι σωληνάκια και τάχα μου δεν μυρίζει και δίνουν εγγύηση καλής λειτουργίας... Βέβαια κάθε φορά που γεμίζω έχει έντονη μυρωδιά και πλέον το ντεπόζιτο βγάζει 250-270 χιλιόμετρα με τίποτα παραπάνω.
  11. Αν κατάλαβα σωστά πρόκειται για μεταχειρισμένα εξαρτήματα, πιστεύετε αξίζει το ρίσκο βρήκα ένα site στην Ουκρανία που θεωρητικά λέει ότι είναι καινούργιο και βγαίνει περίπου 350 ευρώ. http://m.caddy-zapchasti.com.ua/ru/catalog/item?itmid=16449&model=golf&model-year=2013-2019
  12. Βοήθεια παιδιά κακά τα νέα από την αντιπροσωπεία αλλαγή ρυθμιστή πίεσης καθώς από εκεί είναι η διαρροή... Κόστος 1.000 ευρώ στο περίπου, έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι ανάλογο???
  13. Εγώ πάλι παιδιά θα διαφωνήσω, πολλές φορές η πρόληψη είναι πολύ φθηνότερη. Φίλος μου με vw bora άλλαξε υμαντα χωρίς αντλία, φρακαρε η αντλία και χάλασε υμαντα και ευτυχώς όταν κόπηκε ο υμαντας δεν υπήρξε βλάβη στις βαλβίδες. Οπότε κάποιες φορές μπορεί να ξοδέψεις 100 ευρώ παραπάνω αλλά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Επίσης έχει μεγάλη διαφορά από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο, σε κάποια η αλλαγή είναι εύκολη σε κάποια η αλλαγή της αντλίας προϋποθέτει ακριβώς την ίδια δουλειά με την αλλαγή υμαντα. Στο VW Up! είναι η δεύτερη περίπτωση και η αντλία νερού έχει έναν δεύτερο μικρό υμαντα που είναι πολύ πιο ευαίσθητος από τον κεντρικό.
  14. Το είχα πάει όταν το αγόρασα είπαν ότι είναι πεντακάθαρο με όλα τα σέρβις στην αντιπροσωπεία κτλ. Απλά σκέφτηκα ότι αν είχε κάποια διαρροή θα άναβε κάποια ένδειξη... Αλλά μάλλον Δευτέρα θα πρέπει να περάσω πάλι από αντιπροσωπεία. Κατά τα άλλα είναι εκπληκτικό από άποψη οικονομίας.
  15. Καλησπέρα σε όλους, δεν ξέρω αν γράφω στο κατάλληλο μέρος έχω ένα θεματάκι που με ανησυχεί. Το πρωί όταν μπαίνω στο αμάξι νιώθω μια μυρωδιά αερίου και φοβάμαι μην έχει κάποια διαρροή. Έχω αγοράσει πρόσφατα το αμάξι και έχει σχετικά λίγα χιλιόμετρα 93.400 και μου βγάζει 300-330 χιλιόμετρα με ένα γέμισμα, οπότε μου φαίνεται λίγο παράλογο να έχει διαρροή. Μήπως έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι ανάλογο?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.