Jump to content

Stavros G

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Stavros G

  1. Ο μηχανικός στο τηλέφωνο δεν ξέρω πως αλλά μου είπε 90% είναι θερμοστάτης.
  2. Τα νερά κάνουν το κύκλο από ότι φαίνεται επίσης το βεντιλατέρ παίρνει μπροστά μόλις φτάσει 90 βαθμούς και αν δεν το ζορίσω έστω λίγο το αμάξι δεν ανεβάζει πάνω από 90. Παράδειγμα: Αν ανοίξω το αμάξι και απλά το αφήσω αναμμένο θα φτάσει μέχρι 90 βαθμούς και σταματάει εκεί.. Όταν κάνω πορεία το κρατήσω στις 3χ στροφές τότε ανεβαίνει η θερμοκρασία. Επίσης ο μηχανικός που μίλησα στο τηλέφωνο μου είπε ότι έχουν 2 θερμοστάτες. Ευχαριστώ!
  3. Μίλησα με έναν μηχανικό χωρις να δει το αυτοκίνητο και μου λέει ότι είναι θερμοστατης παίζει να έχει δίκιο?
  4. Καλά δεν νομίζω να έχουμε θέματα με λάδια, μηχανή κτλπ, το αμάξι είναι σαν καινούργιο και από ότι έχω ψάξει το έχουν πάθει αρκετοί με το συγκεκριμένο μοντέλο. Εγγύηση δίνουν στην αντλία νερού που σημαίνει ότι αν θα είναι αυτό το πρόβλημα και ξανά σηκώσει θερμοκρασία θα το ξανά φτιάξουν, αλλάξουν μέσα στην εγγύηση. (ελπίζω να μην γίνει κάτι τέτοιο, από ένα μικρό research που έκανα έχουν διορθώσει, βελτιώσει το συγκεκριμένο θέμα) Ευχαριστώ!
  5. Καλά θα το κοιτάξω. Σας χρήματα τα οποία ζητάνε είναι εντάξει; αν πάω σε εξωτερικό μηχανικό θα είναι καλύτερα; (η αντιπροσωπεία δίνει 2 χρόνια για την αντλία νερού) Ευχαριστώ πολύ!
  6. Καλησπέρα, ανακατασκευή έγινε στην αντλία; γιατί ρώτησα και μου είπαν ότι αν έχει πρόβλημα πάει για αλλαγή και δεν γίνετε κάποια ανακατασκευή. Είχες πρόβλημα ξανά από τότε; Ευχαριστώ
  7. Ρώτησα αυτό ακριβώς στην αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι δεν έχουν βγάλει κάποια ανάκληση
  8. Μέχρι τέρμα πήγε 130. και αν το αφήνω ανεβαίνει όσο πάει
  9. Παίζει να είναι κάτι άλλο και να ζητήσουν παραπάνω ας πούμε; (γιατί αν το αποφύγουμε και είναι κάτι πιο μικρό το πρόβλημα ακόμα καλύτερα) Αλλά σήμερα όταν πέρναγε τον έλεγχο στον μηχανικό δεν έβγαζε κανένα πρόβλημα στο pc μετά από πολύ ώρα άρχισε και ανέβαζε θερμοκρασία αλλά και πάλι δεν έβγαζε κάποιο πρόβλημα στο pc γιαυτό και μου είπαν ότι πρέπει να το λύσουν για να είναι σίγουροι.. Αν πάω σε εξωτερικό μηχανικό είναι καλύτερα ή όχι;
  10. Οπότε είναι εντάξει η τιμή.. Έχεις κάτι να μου προτείνεις στο τι να προσέξω ή να ρωτήσω κάτι; Ευχαριστώ!
  11. Καλησπέρα, Χθες το βράδυ μου ανέβασε θερμοκρασία το αυτοκίνητο και έχει μόλις 40κ χιλιόμετρα 2015 μοντέλο Polo Tdi 1.4. (γενικό service τον Γενάρη) Πήγα σήμερα αντιπροσωπεία και μετά από έναν έλεγχο μου είπαν ότι μάλλον είναι αντλία νερού και πρέπει να το ανοίξουν για να είναι σίγουροι.. Εάν τελικά είναι η αντλία νερού μου είπαν ότι θα την αλλάξουν και κοστίζει 375€. Μήπως ξέρει κάποιος αν είναι εντάξει τα λεφτά που ζητάνε; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.