Jump to content

Δημητρης.

Members
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

About Δημητρης.

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Κεντρικής Μακεδονίας - Θεσσαλονίκης
  • Νομός
    Θεσσαλονίκης

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 7

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Δημητρης.'s Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Μαλιστα καταλαβα ευχαριστω πολυ. Αυτο θα κανω. Εννοειται οτι δεν θα το αφησω ετσι.
  2. Ναι θεσσαλονικη. Βρηκα αυτο: http://www.bio*μη επιτρεπόμενο @ URL*/
  3. Ναι αυτο μου ειπαν να περιμενω να ζεστανει λιγο ο καιρος. Ναι ψαχνω αλλιως δεν γινεται.
  4. Αχ τι να πω μερικοι ανθρωποι ειναι απαραδεκτοι. Να σε ρωτησω αν ξερεις απο βιολογικο καθαρισμο ειναι καλυτερα να το παω καπου που κανουν με ατμο η με tornador απλα? Επισης ρωτησα για βιολογικο σε καποια μαγαζια και ολοι μου ειπαν οτι πρεπει να μεινει το αμαξι σε αυτους ενα βραδυ. Ισχυει? Γνωριζεις κατι απο ολα αυτα?
  5. Και εγω ετσι νομιζω οτι πρεει να πλυθει για να καθαρισει και να μην μυριζει. Το ρωτησα στον μηχανικο μου και μου απαντησε οτι δεν χρειαζεται θα στεγνωσει απο μονο του. Τωρα ειναι λογικη αυτη η απαντηση η εγω ειμαι παραλογος?? Ελεος αν δεν μπορουν να κανουν σωστα την δουλεια τους ας μην την κανουν.
  6. Ευχαριστω πολυ. Να σε ρωτησω μηπως την μοκετα μπορω να την βγαλω εγω ο ιδιος και να την πλυνω? Εχω βαρεθει να πηγαινω σε μαστορια τα οποια δεν δινουν την απαραιτητη σημασια στον πελατη.
  7. Ελα ντε και εγω αυτο απορω. Εβλεπα βιντεο στο ιντερνετ και εδειχνε οτι μουσκευει η μοκετα και σε μενα ηταν στεγνη απεξω που την επιανα και απο μεσα τωρα που το ανοιξε ο μηχανικος ειναι μουσκεμα.
  8. Αν σου πω οτι μου μυριζε κατι σαν παραφλου αλλα δεν ημουν σιγουρος και κοιτουσα και επιανα τα πατακια αλλα δεν ηταν υγρα. Τωρα που του ειπα οτι μυριζω παραφλου και εβγαλε το πλαστικο φανηκαν τα υγρα. Το υφασμα ρουφουσε τα υγρα αλλα δεν τα εβγαζε ωστε να το καταλαβω πιο γρηγορα.
  9. https://www.carettas.gr/antallaktika/vw/golf vii (5g1%2C bq1%2C be1%2C be2)/1.6 tdi-56145/Εναλλάκτης θερμότητας%2C θέρμανση εσωτερικού χώρου/13833271
  10. Μακαρι για να ξεμπερδευω. 180€ το ψυγειακι συν η δουλεια του υπολογιζω 250€.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.