Jump to content

GIORGIS1987

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by GIORGIS1987

  1. Αντωνη στο Ηρακλειο υπαρχει ο Μαυρακης ο οποιος ειναι συνεργατης με την rtmg!εκει εχουμε παει ολοι τα αμαξια μας!επισης και ο Αναπλιωτης πολυ δυνατος!
  2. Σχετικα με αυτο το θεμα ξερει καποιος αν υπαρχει στο Ηρακλειο Κρητης αντιπροσωπεια της λουμαρ?
  3. Παιδια καλησπερα!επιτελους εβαλα τα πισω φαναρια στο golf6 μου!το αποτελεσμα τελειο αν και μας ταλαιπωρησαν λιγο γιατι ειναι με το δυναμικο φλας και πρεπει να λυσεις το μισο αμαξι πισω για να περασουν τα καλωδια!
  4. Καλησπεραα παιδια!εχω στο golf 6 μου βαλει φιλτρο ελευθερας KN!ηρθε η ωρα για το πρωτο του καθαρισμα!πρεπει να βαλω οπωσδηποτε λαδι μετα ή να το αφησω ως εχει μετα το πλυσιμο?καποιος μου ειπε οτι ισως δημιουργησει προβλημα το λαδι!
  5. Θα το ψαξω!ευχαριστω πολυ παιδια!
  6. Σε ευχαριστω πολυ!εχω ακουσει και για τον zefka στη Καλλιθεα.τον εχεις ακουστα?
  7. Αποφασισα κι εγω να αλλαξω τα πισω φαναρια του golf 6 σε led!παρακαλω πειτε μου καποιος απο που να τα παραγγειλω!ή εαν εχει καποιος απο δω τα φαναρια αυτα και δεν τα θελει να τα αγορασω!ευχαριστω!
  8. Μηπως εχει καποιος να μου πουλησει το εργοστασιακο πισω αριστερα κωλοφαναρο απο golf 6?
  9. Παιδια εχει καποιος μηπως το πισω αριστερο μεγαλο φαναρι απο golf 6?
  10. Σευχαριστω!κριμα που δεν βγαινουν 17αρες ή εστω 18αρες!
  11. Χιονουλη ποια ακριβως ζαντα ειναι αυτη?παρα πολυ ομορφη! Πρεπει να ανεβασω κι εγω το δικο μου golfaki τωρα που σιγα σιγα το ολοκληρωνω!
  12. Τα μπουζι τα αλλαξα!ειπα να βαλω τους κοκκινους αμεσως να ξεμπερδευω.στο αμαξι εχει μπει προγραμμα rtmg,σκαστρα ανοιχτου τυπου rtmg, φιλτρο ελευθερας k&N και εξατμιση απο τη μεση και πισω HKS.Εχει αλλαχτει και μαντεμι τουρμπο γιατι κολλησε δυστυχως.
  13. Καλησπερα στη παρεα!νομιζω ηρθε η ωρα να αλλαξω τους πολλαπλασιαστες στο mk6 μου γιατι μετα απο προγραμμα που εχει μπει στο αμαξι κανει κατι ψιλοκολληματα μετα απο τη 3η ταχυτητα και υποψιαζομαι ειναι απο εκει το προβλημα.θελω να βαλω τους κοκκινους ngk και ηθελα να ρωτησω αν μπαινουν οπως ειναι σκετοι ή χρειαζεται και ο ανταπτορας για να αφηνει κενο?ευχαριστω!
  14. Παιδια πως μπορω να προμηθευτω το αυτοκολλητο της λεσχης μας?μενω Κρητη!εχω ενα ασπρο golf mk6!
  15. Καλησπερα και απο μενα και καλως σας βρηκα!μπαινω χρονια εδω μεσα και παιρνω ιδεες και λυσεις για διαφορα θεματα αλλα δεν ειχε τυχει ποτε να εγγραφω!ειμαι ο Γιωργος απο Ηρακλειο!εχω ενα golf mk6 1.4 122!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.