Jump to content

TASOS_1.8T

Members
  • Posts

    170
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by TASOS_1.8T

  1. Θα ήθελα να ρωτήσω τους διαχειριστές και τους αρμόδιους συντονιστές του vwclub. Τι θέση έχουν στο vwclub και ακόμη πιό συγκεκριμένα στο topic με τίτλο "Έφτασαν τα 200άρια" ... αναφορές πιθανών προβλημάτων σε αυτοκίνητο άλλης εταιρείας (ειδικά όταν γίνονται μεταξύ ανταγωνιστών) ? Είχα την εντύπωση , ότι μετά την σοβαρότατη ζημιά που είχαν προκαλέσει οι e-tuners στο Golf GTI στην Κρήτη , ότι θα είχαν σταματήσει αυτού του είδους οι διαμάχες μεταξύ βελτιωτών , εδώ στο φόρουμ μας. Προσπαθούμε πάλι να αναβιώσουμε καταστάσεις και κόντρες του παρελθόντος ?
  2. Δηλαδή το συγκεκριμένο περιστατικό για το Skoda Octavia με δικό σας πρόγραμμα , το οποίο έφερε μπαροβαλβίδα (και αυτή στην πράξη χωρίς να ρυθμίζει πίεση)και σήκωνε όση πίεση μπορούσε να δώσει το turbo ... είναι φήμη ? Δέν υπήρξε αυτό το αυτοκίνητο ? Τώρα θα γίνω κακός. Κοίτα να δείς πώς επαληθεύονται τα ρητά. Στην περίπτωση σας , έχουμε αυτό με τον τροχό που γυρνάει. Τα ίδια λόγια θα μπορούσε κάλιστα να τα έχει πεί ο Κώστας της Revo ... όταν πρίν κάποια χρόνια εσείς λασπολογούσατε σε κάθε ευκαιρία τα προγράμματα της Revo (με άμεσο ή έμμεσο τρόπο)σε όλα τα φόρουμ (group vag)...και απλά βγήκατε από την αφάνεια και γίνατε ιντερνετικά γνωστοί. Η διαφορά του τότε με το τώρα είναι η εξής: Τότε κακώς και αδίκως λασπολογούσατε τη Revo , απλά και μόνο για να προβληθείτε μέσω της αρνητικής διαφήμισης. Τώρα καλώς και δικαίως κάνουν , και βγάζουν τα λάθη σας στη φόρα , ειδικά όταν τίθεται θέμα ασφάλειας. Μπορείς να καταλάβεις τι νιώθει ο κάτοχος του Octavia ή του κάθε Octavia ( ή και Golf 1.4 tsi ο οποίος είναι μέλος εδώ,αλλά δέν μιλάει)... όταν του τραβάει safe mode πάνω στην προσπέραση στο αντίθετο ρεύμα ??? Αγαπητέ Αγγελε Δέν ξέρω τι έχεις με το Γιάννη ή με τον κάθε Γιάννη. Εδώ μιλάμε οι δυό μας ... εγώ και εσύ. Δέν θέλω να λές ψέμματα,απλά για να πικάρεις κάποιον τρίτο. Σε ολόκληρη τη Θεσσαλία ... και στην Καρδίτσα και στα Τρίκαλα ... ισχύει η παροιμία με το λύκο. Πρέπει να τον αγαπάς το γείτονά σου και να τον προστατεύεις , γιατί θα έρθει η ώρα που θα στο ανταποδώσει και εκείνος. Οταν λοιπόν βλέπεις το λύκο με τη μπαροβαλβίδα στο στόμα , να κατεβαίνει κάτω στα αρνιά ... να βγαίνεις και να το λές. "Οχι κύριοι ... στόπ ... είναι λάθος αυτό που κάνετε." // Μιλάω πολύ καλοπροαίρετα ... και εύχομαι να μήν παρεξηγηθεί ο λόγος μου Σε κάθε περίπτωση μπορώ να συζητήσω για τυχόν διαφωνίες και μέσω pm με όποιον το επιθυμεί.
  3. Μήπως ήταν κάποια στιγμή τα προηγούμενα χρόνια ? ...και απλά συνεχίζει να το αναφέρει πρός τα μέλη του club από συνήθεια ? Στο δικό μου χωριό ... οι ασπρομάληδες παπούδες λένε ... ότι ... όταν βλέπεις το λύκο στο μαντρί να ειδοποιείς και το γείτονα σου ... μήν πάθει εκείνος τη ζημιά. Για αυτό είναι τα φόρουμ. Οχι για χαχαχούχα και καλημέρες. Είναι για ανταλλαγή απόψεων και ορθή ενημέρωση. Εχουν διατυπωθεί συγκεκριμένα ερωτήματα (βασισμένα σε στοιχεία) πρός τους etuners ... και ακόμη είναι αναπάντητα. Δέν πρέπει να ενημερώνονται και κατ'επέκταση να προστατεύονται τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ ?
  4. Συγνώμη αλλά δέν βλέπω καμμία απάντηση στα quotes του #6534 Επίσης τα άτομα που πάνε ... και τελειώνουν και κάποιες σχολές ... είναι ευγενικά με τους συνομιλητές τους. ...και εγώ μπορεί να ξέρω προσωπικά τον Κοντογιάννη τον επωνομαζόμενο "twister" (αυτόν με το αστέρι στον αριστερό ώμο) ... αλλά δέν πρόκειται ποτέ να του πώ να "ξεβρακώσει" κάποιον και να τον κάνει βόλτα στη Χαρ.Τρικούπη ή στου Παπαστράτου ... επειδή με δυσαρεστούν αυτά που γράφει. Τέσπα Εσύ κρίνεις και πράττεις ανάλογα. Εγώ είμαι εντάξει απέναντι σου.
  5. Λάθος quote έχεις κάνει. Την απάντηση σου , πρέπει να τη δώσεις για το πόστ #6534
  6. Καλώς τον Ηπειρώτη μου // Ενας φίλος μου αστυνομικός στο επάγγελμα (και μέλος του φόρουμ) μου "σφύριξε" να έρθω να ποστάρω και πάλι εδώ. 1ον ... γιατί όπως με διαβεβαίωσε θα έχει πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη αυτό το thread (έχεις ακούσει για τα ηλεκτρονικά μάτια ?) 2ον ... για να δώ με τα μάτια μου τη συμπεριφορά ενός αυλικού με κόκκινο αμάξι , που κινείται και διαμένει στις περιοχές του Αγρινίου , Αη Νικήτα , και λίγο Κεφαλλονιά Αθήνα κλπ.
  7. Νομίζω πρέπει να απαντηθεί από τους etuners το παραπάνω ερώτημα. Δέν είναι σωστό να μένουν αμφιβολίες σε τέτοια θέματα. Πολύ καλό πόστ. Το δέ σκέλος του ερωτήματος ... νομίζω παρουσιάζει ενδιαφέρον και πρέπει να απαντηθεί από τη διοίκηση του vwclub.
  8. [quote name='chrisnik' date='15 December 2010 - 19:13:52' timestamp='1292433232' post='424097'] Δεν το καταλαβα.....Θα λογοδοτησω σε εσενα????Τοσες σελιδες πιο πριν γελαγατε κ γραφατε +1000000000000.........ΕΕΕΕΕΕΕ λοιπον αλλη μια απαντηση που δεν μπορειτε να την αμφισβητησετε.....Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/quote] [quote name='chrisnik' date='15 December 2010 - 23:10:17' timestamp='1292447417' post='424162'] Φιλε μου ειδες πουθενα να κανω προσωπικη επιθεση σε εσενα??? Ο φανατισμος δεν ειναι καθολου καλος αλλα εκει μας εχουν καταντησει μερικοι που νομιζουν οτι εχουμε αχυρα μεσα στο κεφαλι μας....Παλι καλα που τελειωνουμε κ ενα πανεπιστημιο κ μπορουμε να κρινουμε με αντικειμενικοτητα.... Το παραπανω ποστ το εκανα ως απαντηση στην λασπη μερικων...Μια απαντηση μεσω δουλειας κ οχι μεσω λασπης.... Νομιζω οτι εγινα κατανοητος..... Οσο μερικοι θα προσπαθουν να μας κανουν τον εγκεφαλο πουρε αυτο θα γινεται...... [/quote] Αυτή είναι η συνεισφορά σου , στις τελευταίες σελίδες αυτού του thread !!! Πώς χαρακτηρίζεις τις απαντήσεις σου ? Χρήσιμες ? Αμερόληπτες ? Αντικειμενικές ? Μή φανατισμένες ? Μή ειρωνικές ? Μή προσβλητικές ? Μή επιθετικές ? Ολα τα ανωτέρω ? ή το αντίστροφο μήπως?
  9. @Red Gti V Οπως βλέπεις από τα σχετικά πόστ που έχουν γίνει ... μάλλον υπερισχύει αυτό που έχω τονίσει με κόκκινο. Το β' εξάμηνο του 2006 ήταν η οριακή ημερομηνία (τελειώματος του ΑΧΧ και διάθεσης του BWA) Το γράφεις και μόνος σου ότι το αμάξι σου είναι κατασκευής α' εξαμήνου του 2006 (04/06) Περισσότερο πιστεύω είναι θέμα ημερομηνίας κατασκευής του κινητήρα ... και όχι μονταρίσματος (παραγωγής) του αυτοκινήτου. @Ane-fastrabbit Χαζομάρες σου είπαν στην αντιπροσωπεία. Εμένα είναι 38η εβδομάδα του 2005 (Οκτώβριος) ... και φοράει Α Επίσης ολα τα GTI είναι φτιαγμένα στο Wolfsburg.
  10. Λοιπόν ... άς κάνουμε μία Στάση ... και σας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή (όπως αναγράφονται ξεκάθαρα στο manual της Stasis Engineering) χωρίς να έχουν κοπεί φωτογραφίες και λοιπά ρετουσαρίσματα (σε σχέση με το υλικό που υπάρχει εδώ: http://www.carsinspections.com/gr/technical_presentations/vag-K04upgradekit/K04_installation_guide.pdf ) Εδώ είμαστε This is the original <== http://www.stasisengineering.com/admin/PDfFile/STaSIS%20MTS%20turbo%20install%20transverse.pdf Το link είναι μιά ευγενική χορηγία του GolfRS Βέβαια ... άν κάποιος θέλει μιά ακριβώς ολόιδια φωτογραφία ... υπάρχει και αυτή: Η οποία ... guess what ? Είναι από το site του Arin (Arin@APR ... επίσημος φορουμάνθρωπος της APR) Οπως υπάρχει και σχετική δημοσίευση (προγενέστερη) σε ξένο φόρουμ http://www.dubbersinc.com/forum/volkswagen/2560-k04-upgrade-parts.html Μήν γράψω για links σε vortex,golfmkv,seatnet,briskoda ... κλπ κλπ Ούτε για άλλες φωτό εταιριών για τη συγκεκριμένη μετατροπή : Υ.Σ. Υλικό (κατά προτίμηση σε pdf) το οποίο είναι αναρτημένο σε webserver τρίτων επιμελώς τροποποιημένο ... θεωρείται τυχαίο γεγονός ... και ουδεμία σχέση έχει με clopyright.
  11. Εγώ αυτό που έκανα ήταν να συμμετάσχω σε ένα thread,να γράψω αυτό που μπορούσα να προσφέρω σαν πληροφορία στο παληκάρι που άνοιξε το thread,και να κάνω αναφορά ότι διαφωνώ με την άμεση ή έμμεση διαφήμιση που έκανες. Τίποτε λιγότερο ... τίποτε περισσότερο. Ο εμφανής εκνευρισμός σου (αυτή τη στιγμή) σε οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα. Βλέπεις φαντάσματα παντού. Στο φόρουμ του GTC δέν κρατάμε κάτι κρυφό ... και μπορείς κάλλιστα να σχολιάσεις (όπως έχεις κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν)σε όποιο thread επιθυμείς. Τί είναι ? Ενημέρωση πρός τα μέλη του GTC τα οποία δέν έχουν πρόσβαση εδώ. Συμφωνούμε ... κανένας δέν πρέπει να καθοδηγεί τον συμφορουμίτη του είτε έμμεσα είτε άμεσα πρός οποιονδήποτε βελτιωτή. Για αυτό εξέφρασα τη διαφωνία μου με τα link που έπεσαν. Τώρα όσον αφορά τα σπασμένα αυτοκίνητα των etuners με τις K04. Συμφωνώ ... ότι δέν πρέπει να τα ακυρώνουμε όλα ... υπάρχουν και αυτοκίνητα τους σωστά,μιά χαρά. Οτι έγινε-έγινε ... και γράφτηκε στην ιστορία. Αλλά και πάλι δέν καταλαβαίνω γιατί το αναφέρεις αυτό ? ΔΕΝ είναι αυτό το θέμα μας. Οτι έσπασε ... έσπασε. Η διαφωνία μου εξαρχής (επαναλαμβάνω) ... είναι το άμεσο ή έμμεσο σπονσοράρισμα. Με τους χαρακτηρισμούς που έχεις προσάψει σε αυτό το πόστ ... μήν μιλάς για επίπεδο. Απλά σε δικαιολογώ λόγω εκνευρισμου ? Οταν ηρεμήσεις και διαβάσεις προσεκτικά το πόστ μου ... απάντησε μου. Σε αυτά που έγραψα πού είμαι άδικος ή λάθος ? Εγώ ... άν κάποιος με κατηγορούσε ότι είχα πρόθεση να κάνω κάτι (πχ σαν το link που έβαλες) Το πρώτο πράγμα που θα έκανα ... θα ήταν να τα σβήσω ή να τα αντικαταστήσω με άλλα ... για να του αποδείξω ότι δέν το έκανα ηθελημένα. Σε αμφισβήτισα άνοιχτα και ξεκάθαρα για το θέμα της πληρωμής ... για αυτό θα έπρεπε "να μου την τρίψεις στη μούρη"
  12. Οποιοσδήποτε διαβάσει αυτό το φωναχτό παροξυσμό ... στο ίδιο συμπέρασμα θα καταλήξει. Οτι είσαι μέτοχος των etuners ή ότι είσαι φανατισμένος με αυτούς. Εχω άδικο ? Υπάρχουν εκατοντάδες χομπίστες της βελτίωσης μέσα στα φόρουμ ... με προγράμματα διαφορετικών εταιριών ... αλλά δέν κάνουν έτσι. Ειλικρινά δέν μπορώ να καταλάβω γιατί αρπάζεσαι έτσι ...άν ειπωθεί κάτι για τους etuners ? Εκτός και άν υπάρχει συγγένεια ... οπότε πάω πάσο. Εγώ πάντως επειδή είμαι άπιστος θωμάς ... θα ήθελα να μου δείξεις τις αποδείξεις πληρωμής των προγραμμάτων σου (είτε από το TT είτε από το GOLF) edit ...και με pm ... private ... no problem.
  13. Παιδιά και εγώ AXX έχω. Είναι λίγα τα AXX με B εκκεντροφόρο από το εργοστάσιο (στην πράξη είναι τα παραγωγής β' εξαμήνου/2006) και πάλι όχι όλα. ...και επειδή αρκετά έχουν αλλάξει εκκεντροφόρο στην πορεία ... άν δέν το έχεις πάρει από καινούργιο και είναι μτχ ... δέν μπορείς να ξέρεις με σιγουριά τι είχε. Τέσπα ... το βασικό είναι το παληκάρι που άνοιξε το thread να τσεκάρει τι εκκεντροφόρο φοράει.
  14. 1ο Δέν αμφισβήτησε κανένας ότι έχετε αναρτήσει κάποια πληροφοριακά και χρήσιμα άρθρα κατα καιρούς. 2ο Φυσικά και επιβάλλεται να προσφέρεις σε ένα φόρουμ αφιλοκερδώς τις πληροφορίες αυτού του τύπου ... οι οποίες θα οφελήσουν τα μέλη. Αφιλοκερδώς πολύ περισσότερο,από τη στιγμή που αφιλοκερδώς τις απέκτησες...από βλάβες πελατών,γνωστών και φίλων και πειράματα και δοκιμές στα αυτοκίνητα τους. Δέ νομίζω να πλήρωσες κάτι από την τσέπη σου για να κάνεις R & D .... κάνω λάθος ? Εγώ βγήκα να εκφράσω τη διαφωνία μου σχετικά με το άμεσο ή έμμεσο σπονσοράρισμα μέσω των link ... και τίποτε άλλο. Αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει. Εσύ τι έκανες σαν απάντηση πρός εμένα ? Βρήκες την ευκαιρία να αραδιάσεις 4-5 link από το site σου ? Χίλια κρίμα και πάλι ... που χρησιμοποιείς ένα project (με τραγική κατάληξη) του οποίου ήσουν μέρος και όταν έγινε η στραβή το έπαιξες Πόντιος Πιλάτος. Συνεχίζεις με το ίδιο σκεπτικό ... να το παρουσιάζεις σαν "μάθημα" στους υπόλοιπους ? Τι να σου πώ ? Το φιλότιμο ... την τσίπα ... πρέπει να την έχεις μέσα σου ... Δέν σου έρχεται σαν τη θεία φώτηση.
  15. Στον AXX κινητήρα θα πρέπει να αντικαταστήσεις κατά 99,99% τους εκκεντροφόρους σου,(γνώμη μου και τους δύο)γιατί είναι το πρώτο revision,που σημαίνει ότι είναι ευπαθείς και φθείρονται στο λοβό,εκεί που έρχονται σε άμεση επαφή με την αντλία υψηλής. Φθείρονται και χαλάνε ακόμη και σε μαμμά αυτοκίνητα (και η βλάβη μπορεί να είναι μεγάλη) ... οπότε φαντάσου τι καταπόνηση και φθορά θα έχουν με aftermarket αντλία υψηλής. Η αλλαγή τους είναι must ... και βάζεις εκκεντροφόρους revision B (όπως έχουν τα BWA)ή εναλλακτικά μπορείς να βάλεις τους εκκεντροφόρους του S3. Το AXX λόγω συμπίεσης,διαφορετικών πιστονιών κλπ,σημαίνει ότι θα δουλέψει με διαφορετικό profile όσον αφορά το χάρτη του αβάνς σε σχέση με τα άλλα tfsi μοτέρ του group vag. Στα υπόλοιπα συμφωνώ με αυτά που σου έγραψε ο chrisnik στο παραπάνω πόστ. Εκεί που ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ μαζί του ... είναι ότι με μεγάλη ευκολία σου δίνει link των ανταλλακτικών της μετατροπής το οποίο σε οδηγεί σε site "βελτιωτών" ... ενώ πολύ εύκολα θα μπορούσε να δωθεί άλλο link με τη ίδια λίστα των εξαρτημάτων χωρίς να εξυπηρετούνται άμεσα ή έμμεσα συμφέροντα. Επίσης καλά θα κάνεις να διαβάσεις προσεκτικά το παρακάτω θέμα (αφορά σοβαρές βλάβες K04 μετατροπών) Σπασιμο Μοτερ Golf Gti K04 Μπεκ Rs4 Γιατι? http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=35793 Αφού το διάβάσεις ... θα αναλάβεις μόνος σου την ευθύνη της μετατροπής ... θα ζυγίσεις τα υπέρ και κατά. Γιατί άν σου συμβεί κάτι (το απεύχομαι) οι συμφορουμίστες εδώ μέσα θα σου προσάπτουν χαρακτηρισμούς ... αντί να σε παρηγορούν ή να σε βοηθούν να βρείς τί έφταιξε.
  16. Μιάς και είμαι ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου Golf GTI ... να απαντήσω στο φίλο Geopan. ΝΑΙ Την Overload και τον turborabbit θα εμπιστευτώ ... άν χρειαστεί να ξαναρυθμίσω το αυτοκίνητό μου. Πιστεύω να σε κάλυψα. Σε ευχαριστώ πολύ για τον ενδιαφέρον που δείχνεις για το αυτοκίνητο μου. Θα σε παρακαλέσω όμως να μήν ξανα-ασχοληθείς με αυτό. Ευχαριστώ.
  17. TASOS_1.8T

    Golf Mk5 Gti Owners

    Παίδες ... επειδή αποφάσισα να μήν συμμετέχω πλέον σε αυτό το φόρουμ με τους τσιφλικάδες του Θεσσαλικού κάμπου... Οταν θα κανονίζετε για meeting,καφέ κλπ ... ρίξτε μου pm στο GTC forum ή στο Golf-club.
  18. Μάλιστα Αφού λοιπόν εσύ έσβησες τα δικά μου πόστ ... αιτιολόγησε μου και το σκεπτικό. Γράψε μου ποιούς κανονισμούς παρέβηκα...κ.ο.κ. Δέν έχω πρόβλημα να μου γράψεις και σε pm άν θέλεις.
  19. 1)Μόλις ξεμπερδέψω από κάποιες προθεσμίες που με "κυνηγάνε" λόγω δουλειάς ... θα το κάνω. 2)Δέν μπορώ να σου απαντήσω,δέν έχω τις γνώσεις....πιθανόν...ίσως....και υπό προυποθέσεις. Λέγεται ότι η MTM (άν αληθεύει) ... δέν αλλάξει τα μπέκ. Ιδωμεν. Υ.Σ. Κάποιος σβήνει πόστ,χωρίς κάν να γράψει κάτι σχετικό ή έστω να ειδοποιήσει με pm τα μέλη που συμμετέχουν σε αυτό το topic. Πρίν προβώ σε οποιοδήποτε χαρακτηρισμό....αναμένω κάποια επικοινωνία.
  20. Αρα...αφού δέν έχεις το παραμικρό στοιχείο ή ένδειξη ή προσωπική εμπειρία... Πώς είσαι τόσο απόλυτος στην απάντηση σου...ότι προσφέρει ελάχιστη βελτίωση ??? Γιατί δέν αιτιολογείς την απάντηση σου γράφωντας έστω ... "με κάθε επιφύλαξη"
  21. Προφανώς σου ξέφυγε το πόστ ....το κάνω πάλι quote .... για να απαντήσεις.
  22. Εχεις κάποια στοιχεία ή μετρήσεις ... ώστε να δούμε και εμείς αυτή την ελάχιστη βελτίωση που προσφέρει ?
  23. Τι εξατμίσεις φόραγε αυτό που είδες ???
  24. Οποιος θέλει να δεί το αμάξι από κοντά.... Κυριακή πρωί κατά τις 11:00 θα είμαι Σκίπερς καφέ. Επίσης κατά τις 16:00 θα είμαι Ολύμπικο για το meeting του Golf Club.
  25. Τα νούμερα από τα dyno,δέν πρέπει να τα λαμβάνουμε υπόψιν σαν απόλυτες τιμές. Από δυναμόμετρο σε δυναμόμετρο ...υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις. Επίσης τα setup μας ... δέν είναι ίδια. Θα κάνω μέτρηση σε TAT ή Mustang ... όπου έχω πάρει προηγούμενες μετρήσεις με το αυτοκίνητο μου....και θα δώ τη διαφορά με πρίν. Τώρα όσον αφορά τους εκκεντροφόρους.... Καταρχήν για μένα (πρός το παρόν τουλάχιστον) δέν υπάρχει αυτή η σκέψη. Σχετικά με την επιπλέον απόδοση που αναφέρεις....δέν έχω προηγούμενη εμπειρία οπότε δέν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά. Αλλά μου φαίνονται υπεραισιόδοξα και ειδικά η ροπή.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.