Jump to content

giskaki

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by giskaki

  1. @topmarΔικιο εχεις συγνωμη…..t roc 2020 1.500 dsg!
  2. Καλησπερα στην ομαδα!κατοχος t roc 2020!ετοιμαζομαι για 2ο service και θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να χρησιμοποιησω λαδι motul x clean+ 5w30!στην πρωτη αλλαγη μου βαλανε 0w20
  3. καλησπέρα και πάλι στην ομάδα!τλκ όσον αφορά το θόρυβο στο χώρο του κινητήρα που σασ είχα πει είναι από τη βαλβίδα καυσαερίων!όπως κοιτάμε το μοτέρ από μπροστά είναι στα αριστερά!πήγα αντιπροσωπεία που το πήρα αλλά δεν το δέχτηκαν για κανένα λόγο για αλλαγή από τη στιγμή που δεν το βγάζει σε βλάβη ο εγκέφαλος!κ ένας δικός μου που ασχολείται με αυτό το γκρουπ κινητήρων μου είπε ότι δεν έχει πρόβλημα αλλά δεν είναι κ φυσιολογικό να φέρνει αυτόν τον θόρυβο στο χώρο τισ καμπίνας!τλκ ξαναπήγα αντιπροσωπεία για να κάνω κ το πρώτο σέρβις 1 έτος 4,600χιλ και να τους το ξαναπώ αλλά πάλι η ίδια απάντηση!και μου φάνηκε και ακριβώς το κόστος για λάδια 0w20-φιλτρο λαδιού-ταπα και ροδέλα κάρτερ=175 ευρώ+10 ευρώ κάρτα καυσαερίων!
  4. Καλησπερα κ παλι!οχι δεν ακουγετε μονο οταν ειναι κρυο!ακουγετε κ οταν ζεσταθει απλα δεν το κανει συνεχεια!το κανει π.χ για 20 δευτερολεπτα σταματαει για λιγο και μετα παλι το ξανακανει
  5. Καλησπερα και παλι στην ομαδα!περασε καιρος απο τοτε που ειχα γραψει για το θεμα που ειχα αλλα τλκ δεν βρηκα κτ και για καποιο λογο σταματησε να το κανει!τωρα σας γραφω παλι για κτ αλλο μηπως το εχει παρατηρησει καποιος απο εσας!οταν βαζω μπρος και περιμενω να ζεσταθει μολις πεσουν οι στροφες ακουγετε ενα τουκ τουκ τουκ τουκ τουκ απο το χωρο του κινητηρα!εχω 2100χλμ και ουτε χρονο δεν εχω κλεισει!μπορω να πω με σιγουρια οτι δεν το εκανε απο την αρχη......το παρατηρησα κανενα 2μηνο τωρα!εχω το 1.5 experience dsg!
  6. Καλησπερα σας!σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας......θα το κοιταξω και θα σας πω!
  7. Το εχω κανει φυλλο κ φτερο το εσωτερικο!υπαρχει περιπτωση να ναι τπτ απο αμορτισερ?
  8. Και γω μη νομιζεις οτι κανω off road........απλα φτιαχνουν τους δρομους εδω στο νησι κ οπου ειναι σκαμμενο για να πεσει πισσα και παταει ο τροχος κανει αυτο τον θορυβο!ναι εχω γραψει κ σε 2 site στο facebook.....ενα ξενο κ ενα ελληνικο! σε ευχαριστω πολυ!
  9. Καλησπερα και απο εμενα!νεος κ γω στο forum!ειμαι κατοχος δυο μηνες τωρα του t roc experience dsg 1500χλμ και θελω να κανω μια ερωτηση για ενα προβλημα που αντιμετωπιζω!οταν το αμαξι κινειτε σε δρομο με πολυ μικρα χαλικια η σε χωματοδρομο ακουγετε στην καμπινα ενας θορυβος σαν να τριβονται δυο πλαστικα(αν μπορω να το καταλαβω σωστα)!εχει τυχει σε καποιον παρομοιο προβλημα?
  10. Καλησπερα και απο εμενα!νεος κ γω στο forum!ειμαι κατοχος δυο μηνες τωρα του t roc experience dsg 1500χλμ και θελω να κανω μια ερωτηση για ενα προβλημα που αντιμετωπιζω!οταν το αμαξι κινειτε σε δρομο με πολυ μικρα χαλικια η σε χωματοδρομο ακουγετε στην καμπινα ενας θορυβος σαν να τριβονται δυο πλαστικα(αν μπορω να το καταλαβω σωστα)!εχει τυχει σε καποιον παρομοιο προβλημα?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.