Jump to content

DimisMatthew

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About DimisMatthew

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Κεντρικής Μακεδονίας - Θεσσαλονίκης
  • Νομός
    Θεσσαλονίκης

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

DimisMatthew's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. χαχα δεν εννουσα ολο και τελικο σωληνα απλα δεν ξερω και ρωταω να μαθω! οποτε το dp να κανω στα 63,5 εναν 200σαρι καταλυτη και τα αλλα οπως εχουν εκτος αν θελω και τελικο μετα ετσι; ρωταω οποιος ξερει και εχει δοκιμασει καποιες εισαγωγες να μου πει (απλα ενα αλλο "φιλτρο ελευθερας και ανοιχτο καπακι;";σκουπα;,φιλτροχουανα;, η βαρελακι;,) να μου προτεινετε τι αρεσε και ταιριαξε σε εσας και καποιες μαρκες αν επιτρεπεται
  2. οποτε εννοεις απο dp μεχρι τελικο να μπει απλα ενας σκετος σωληνας 63,5; και οσο για την εισαγωγη κατι τετοιο συμφερει; KN η φιλτροχοανη η σκουπα;
  3. δεν φαινεται να εχει καποιο προβλημα αλλα δεν ξερω τι συντηρηση μπορει να του εκανε ο προιγουμενος μολις το πηρα στα 173000 μπορουν καπως να το ελενξουν αυτο με καποια μετριση συμπιεσης η κατι αλλο γνωριζουμε;;
  4. Προγραμμα στα 176000χλμτρα; πιστευτε αξιζει η δεν θα αντεξει; υπαρχει καποιος τροπος ωστε να ξερω;
  5. Καλησπερα στην ομαδα μια ερωτηση μπορει να ακουστει βλακια αλλα δεν γνωριζω και καπως πρεπει να μαθω. εαν βαλω προγραμμα και μετα βαλω ειτε εισαγωγη ειτε εξατμιση η κανω καποια παρεμβαση θελει επαναπρογραματισμο; και επειδη δεν μπορω να τα κανω ολα μαζι απο τι θα ηταν καλα να αρχισω να βαλω πρωτα; Golf iv Tsi 1.4 122ps caxa (θελω σιγουρα εναν απαλο θορυβο στην εξατμιση (τελικο) και εαν γινεται σκαστρα ανοιχτου τυπου!) περιμενω της απαντησεις σας για να αρχιζω σιγα σιγα επιτελους!
  6. Ευχαριστω σε ολους πραγματικα ψαχνω μερες και ακομα δεν εχω αποφασησει, απλα θελω να εχει αξια μεταπωλησεις ωστε να μπορεσω να το πουλησω μετα και να μην πεσει ξαφνικα η τιμη του βλεπω τα Golf 6 εχουν περισοτερο ζητηση απο τι τα Scirocco (μιλαμε για 2008-9 μοντελο! ) τα λογια του OMINUS ειναι αυτα που με προβληματιζουν!!
  7. Ποιο αξιόπιστο ανάμεσα στο golf 5 και golf 6 σίγουρα είναι ένα γιαπωνέζικο.. οπως για παραδειγμα;
  8. Καλησπέρα στην ομαδα! ψαχνοντας ωρες δεν μπορω πραγματικα να αποφασισω ακομα που να παω και τι ειναι πιο αξιοπιστο στην αρχη ημουν αναμεσα σε scirocco που μαλλον τελικα δεν αξιζει, οποτε κατεληξα να παω σε καποιο Golf, ερχοντας απο το Golf 4 κιολας ειμαι αναμεσα στο 5 και στο 6 Η ερωτησεις μου τωρα ειναι ποιο πιστευεται μετα απο τοσα χρονια τελικα βγηκε πιο αξιοπιστο και δυνατο;;
  9. Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου πραγματικα μετα απο ολα αυτα η λυση ειναι παλι στο Golf απλως το "καινουριο" (κατοχως του 4) κανενα παραπονο δεν μου εκανε ποτε! και ας του ειχα πιει το αιμα! (τωρα μαλλον θα ανοιξω ενα θεμα στο Golf για το ποιο να παρω εφωσον δεν θα μιλαμε πλεον για Scirocco!)
  10. Εργενης 23 χρωνον το γνωριζω αυτο γιαυτο μπηκα και στην διαδικασια να ρωτησω, οταν λες θα κοιταγες το θεμα κοστος αγορας πρωτα; οποιο και να παρω ειναι να το κατεβασω απο Γερμανια οποτε θα μου βγει λιγο πιο φθηνα. δεν εχω οικογενεια κ δεν με νοιαζει τοσο ο χωρος παρα περισοτερο η μεταπωληση του αυτοκινητου και η αξιοπιστια που εχει το καθενα απο τα δυο.
  11. Καλησπέρα στην ομάδα αφου πουλησα το Golf 4 που ειχα ειμαι ετοιμος για την καινουρια αγορα ενως μεταχειρισμενου αυτοκινητου και ειμαι αναμεσα στο Scriocco 1,4 160ps και το Golf 6 1,4 160ps αν και περισοτερο παει το ματι μου στο Scirocco για καποιο λογο αλλα αυτο που θελω να ρωτησω ειναι τι αξιζει τελικα ποιο βγηκε αξιοπηστο; και μου φαινεται δεν εχει πλεον τοσο ζητηση το Scirocco μηπως δεν αξιζει αργοτερα κ η μεταπωληση η κανω λαθος; Περιμενω τα φωτα σας σαν τρελος ωστε να προχωρισω στην αγορα!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.