Jump to content

nosvasedis

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About nosvasedis

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nosvasedis's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

3

Reputation

  1. Ευχαριστώ πολύ, αυτό θα κάνω.
  2. Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα Golf 6 και πρόσφατα άρχισε να ανάβει η ένδειξη για καμμένη λάμπα. Παρατήρησα λοιπόν ότι κανένα από τα εμφανή φώτα δεν έχει καεί, εκτός από αυτό του πορτ μπαγκάζ που πλέον δεν ανάβει. Επειδή είμαι τελείως άσχετος, βρήκα ένα βίντεο στο YouTube για αντικατάσταση αλλά δεν έχω ιδέα τι φως να πάρω. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με κατευθύνει; Ευχαριστώ πολύ.
  3. Καλησπέρα. Παρατήρησα ότι εδώ και κάποιες μέρες το πορτάκι του ρεζερβουάρ στο αυτοκίνητο κάπως "προεξέχει". Είδα λοιπόν ότι πλέον δεν κλειδώνει όταν κλειδώνει το αυτοκίνητο και ανοιγοκλείνει κανονικά με το χέρι είτε το αμάξι είναι κλειδωμένο είτε όχι. "Πατιέται" δηλαδή κανονικά , κάνει κλικ και στην ουσία ποτέ δεν "κουμπώνει" ούτε κλειδώνει. Τι ακριβώς μπορεί να γίνει σε αυτή την περίπτωση; Δεν έχω ιδέα. Που να απευθυνθώ, είναι ζημιά που διορθώνεται εύκολα ή θέλει ανταλλακτικά και πολύ χρήμα; Ευχαριστώ.
  4. Απευθύνθηκα στα παιδιά και έκλεισα ραντεβού! Ευχαριστώ πολύ!
  5. Ευχαριστώ πολύ φιλε Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, θα κάνω τα τηλέφωνα μου!
  6. Καλησπέρα σας, Έχω αγοράσει μια OEM κάμερα οπισθοπορείας από Κίνα, η οποία τοποθετείται στο έμβλημα του αυτοκινήτου. Πρόκειται για αυτήν εδώ, την canbus dynamic version: https://m.aliexpress.com/item/4001091297849.html?pid=808_0000_0101&spm=a2g0n.search-amp.list.4001091297849&aff_trace_key=&aff_platform=msite&m_page_id=8535amp-u2pisTT5dlDh3WOHPhcWbQ1592555548357&browser_id=66c3dc20f194445bb96a2641c0e6bbff&is_c=Y Έχω ένα Volkswagen Golf Mk6 και θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος έναν καλό ηλεκτρονικό αυτοκινήτου που να μπορεί να εγκαταστήσει την κάμερα αυτή, στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας και του Πειραιά, καθώς εγώ τα έχω βρει πραγματικά σκούρα, δεν αναλαμβάνει κανένας από όσους έχω ρωτήσει και ένας απλός ηλεκτρολόγος δεν μπορεί να βοηθήσει στην καλωδίωση αυτή του canbus. Ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.