Jump to content

WarrioR

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by WarrioR

  1. Καλημέρα, Η διαστάσεις 215/40 R17 είναι αυτές που δίνει και προτείνει το εργοστάσιο. Δεν το σκέφτηκα ποτέ να πάω σε άλλες διαστάσεις. Νομίζω διακινδυνεύονται πολλά μετά... Η μεταβολή που προτείνεις είναι γύρω στο 5% δηλαδή εκτός του ορίου συν/πλην 3% που είναι η αποδεκτή μεταβολή.
  2. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Μετά από λίγη έρευνα, reviews κλπ, κατέληξα στα Goodyear Eagle F1 Assymetric 5.
  3. Καλησπέρα σε όλους! Είμαι κάτοχος του VW Polo V GTi DSG7, 1.4 TSI - 180 PS, έτους 2013. Θα ήθελα να ρωτήσω ποια λάστιχα να βάλω. Το συγκεκριμένο μοντέλο φοράει λάστιχα με διαστάσεις: 215/40 R17 |87V. Τόσα χρόνια έχω τα Bridgestone Potenza S001, τα οποία ήταν και τα μαμίσια. Χρειάστηκε να αλλάξω λάστιχα 2 φορές μέχρι σήμερα. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος με αυτά αλλά δεν έχω δοκιμάσει και κανένα άλλο. Σκέφτομαι τώρα να βάλω ανώτερα ελαστικά. Τι προτείνετε; Είμαι σίγουρος αρκετοί από εσάς θα έχετε το συγκεκριμένο μοντέλο και θα έχετε δοκιμάσει αρκετά λάστιχα. Σκέφτομαι πάλι για καλοκαιρινά, εφόσον χειμώνα δεν το κινώ το αυτοκίνητο ιδιαίτερα και πρόκειται να έχω μόνο ένα σετ. Αναμένω τις απαντήσεις σας!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.