Jump to content

EliasP

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by EliasP

  1. Το θέμα είναι να τα αναγνωρίζει, να είναι συμβατά. Μην μπω σε άλλες περιπέτειες μετά‼
  2. Καλησπέρα σας και καλή χρονιά να έχουμε! Μια σχετική ενημέρωση στο θέμα: Η μία αντιπροσωπεία μου λέει ότι δεν γίνεται, καθώς υπάρχει μεγάλή πιθανότητα να μην τα αναγνωρίσει ο εγκέφαλος. Με παροτρύνουν να μην κάνω την αλλαγή. Η άλλη αντιπροσωπεία, από όπου το αγόρασα, μου λέει ότι γίνεται η αλλαγή, ότι κοστίζουν περίπου 1000 ευρώ. Ενδέχεται να χρειαστεί αν αλλαχθεί και ο εγκέφαλος (+1000 ευρώ). Άρα στη 2η περίπτωση μιλάμε για κόστος ~2000 + τα εργατικά.
  3. Λυπάμαι πολύ για τις εμπειρίες σου αυτές. Καινούργια αμάξια πραγματικά δεν πρέπει να κάνουν έτσι. Ευχαριστώ και για τα υλικά που προωθείς. Κι εγώ το ψάχνω αλλά επειδή το πρόβλημα δεν είναι επιφανειακό, δεν τολμώ να ανοίξω το αμάξι μόνος μου. Θα τα επισημάνω όμως όλα αυτά στην αντιπροσωπεία.
  4. Ominus, φυσικά και με βοήθησες. Θα τα θίξω στην αντιπροσωπεία. Ελπίζω το πρόβλημα να λυθεί.. Είναι πραγματικά κρίμα. Σ' ευχαριστώ‼
  5. Καλή ιδέα και με το καντράν, θα το δοκιμάσω. Έχω την εντύπωση όμως ότι ο θόρυβος προέρχεται από πιο μέσα και πιο πάνω. Σχετικά με το ντουλάπι, ναι, τα αφαίρεσα όλα και πάλι τον έκανε -δυστυχώς.
  6. Το εσωτερικό είναι σχεδόν το ίδιο. Επισυνάπτω φωτογραφίες όπου φαίνεται και ο συναγερμός. Φαίνονται και οι ανιχνευτές κίνησης που ανέφερα ως κάμερες παραπάνω.
  7. Πολύ σωστά, λοιπόν, στο πρώτο βίντεο (από την πλευρά του οδηγού) όταν είμαι στάσιμος και το πιέζω, σταματάει. Αλλά όταν οδηγώ, το κάνει (κυρίως σε χαμηλές ταχύτητες, σε χαμηλές στροφές, και κυρίως όταν στρίβω προς τα αριστερά). Το πιέζω και κάποιες φορές σταματάει, κάποιες όχι. Πιθανολογώ ότι έχει να κάνει με το εάν θα "πετύχω" το σημείο. Κι εμένα ο νους μου στη μονάδα συναγερμού πάει -από εκείνη την πλευρά υπάρχει και το ηχείο. Όσον αφορά την πλευρά του συνοδηγού, όπως και με αυτή του οδηγού, όταν είμαι σε στάση κάνει τον θόρυβο στις 1200 στροφές ανά λεπτό. Αν το πιέσω, σταματάει, όπως κι αν κατεβάσω το ντουλαπάκι. Αλλά όταν οδηγώ σε τραχύ οδόστρωμα, είτε κατεβάσω το ντουλαπάκι, είτε το πιέσω, δεν σταματάει. Είναι σαν να προέρχεται από πιο μέσα ο θόρυβος. (και πάλι ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον)
  8. Πραγματικά ευχαριστώ πολύ. Θα τους τα θίξω όλα αυτά τα πιθανά μέρη. Ελπίζω να βρεθεί λύση... Στην τελική ας τον αφαιρέσουν εντελώς. Αυτός ο θόρυβος δεν υποφέρεται.
  9. Ominus, καταρχάς ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ναι, την οθόνη την είχε από μόνο του (συμπεριλαμβάνονταν στην έκδοση). Θα τους το θίξω. Αν δεν μπορούν να το βρουν τι να κάνω; Γιατί πραγματικά το να το αφήσω έτσι δεν είναι επιλογή για μένα. Δεν δίνουμε τόσα λεφτά για να έχουμε τέτοια προβλήματα από τον πρώτο χρόνο -απο τα πρώτα χιλιόμετρα!!!
  10. Καλησπέρα σε όλους σας! Έχω ένα Golf 7.5 του 2019 (1.5, bluemotion, 130PS) και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Κατά καιρούς παρουσιάζονται θόρυβοι στο ταμπλό, τόσο από την πλευρά του οδηγού, όσο και από την πλευρά συνοδηγού. Το έχω πάει τέσσερις φορές στην αντιπροσωπεία (έχω εγγύηση για ένα χρόνο ακόμα) αλλά δεν μπορούν να το βρουν. Σας επισυνάπτω και τα σχετικά βίντεο. Αντιμετώπισε κάνεις σας αντίστοιχο πρόβλημα; Το αμάξι το έχω ένα χρόνο και άρχισε να κάνει τον θόρυβο από τους τρεις πρώτους μήνες... Τον θόρυβο τον κάνει όταν είμαι σε τραχύ οδόστρωμα ή όταν είμαι στάσιμος στις 1200 στροφές. Βέβαια, από την αντιπροσωπεία μου πέρασαν και συναγερμό (μια κάμερα αριστερά στο ταμπλό στη θέση του οδηγού και μια δεξιά του ταμπλό στη θέση του συνοδηγού). Αναρωτιέμαι αν το πρόβλημα το προκάλεσαν αυτοί όταν μου "άνοιξαν" το ταμπλό και μετά δεν το "κούμπωσαν" καλά. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την οποία βοήθεια. Χαλάει την όλη εμπειρία / οδηγική απόλαυση και είναι πραγματικά κρίμα για ένα καινούργιο αυτοκίνητο. received_162402258976816.mp4 received_388706888835585.mp4
  11. Καταρχάς σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τις απαντήσεις. DubbeR_ChRoniS, τα αυθεντικά, τα "μαμά" Γνωρίζετε μήπως που μπορώ να απευθυνθώ; Υποθέτω στην αντιπροσωπεία, σωστά; ή μπορώ κι αλλού; Και τα αγοράζω εγώ ως ιδιώτης και τα πάω εκεί ή το αναλαμβάνουν αυτοί για μένα κι εγώ απλά τους πληρώνω;
  12. Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Έχω ένα Golf 1.5 TSI, μοντέλο του 2019 και έκδοση Bluemotion. Όταν το αγόρασα είχε Led φώτα ημέρας, αλλά πορείας είχε αλογόνου. Θα ήθελα λοιπόν να αλλάξω εντελώς τα εμπρός φανάρια και να βάλω Led ημέρας και πορείας (επισυνάπτω σχετική εικόνα με τα φώτα που θα ήθελα να εγκαταστήσω). Γνωρίζει κανείς αν γίνεται; Όταν ήταν να το αγοράσω, στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι αν τα αλλάξω εκ των υστέρων μπορεί να μην τα αναγνωρίσει ο εγκέφαλος. Για να είμαι ειλικρινής μου φαίνεται περίεργο, αλλά είπα να το θέσω ως θέμα μήπως κάποιος άλλος είχε αντίστοιχη εμπειρία. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ελπίζω να μην ανοίγω topic που έχει δημιουργηθεί ξανά.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.