Jump to content

t roc 21!

Members
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

Everything posted by t roc 21!

  1. Πωλείται κ σκέτο χωρίς τη μπαρα. https://jcclubsport.co.uk/collections/net-only
  2. Ναι απόλυτα σωστο αυτό που γραφεις . Το καταλαβαίνω.Αντε να το ολοκληρώσεις να το δούμε στην επομενη συνάντηση. Ακους doggy??
  3. Καλησπέρα σε όλους, Τι θα έλεγες να ολοκλήρωνες αυτά που σκέφτεσαι να κάνεις , να δεις την συμπεριφορα του αυτοκινήτου και πράτεις μετα την αντικατάσταση? Μου ακούγεται καλύτερο. Φτασε εκεί που θες σε ροπές και μετά επιλέγεις κ το αναλογο δισκο πλατο. Σου λέω την άποψη μου. οχι τεχνικα τεκμηριωμενη.
  4. Καλημέρα σε όλους.Να είστε καλά όποιος - όποιοι κανόνισαν την συνάντηση εχθές.
  5. Θα συμφωνήσω πως πρέπει να μην πειράξεις γωνία τιμονιού. πας για αλλαγή ελαστικών δηλαδή?
  6. t roc 21!

    ABT Troc

    Το αυτοκίνητο έχει ξυπνήσει παρα πολύ.το νίωθεις αρκετά. Κ με 50 60 πατάς γκάζι κ φεύγει. κ στα 120 140 160 . και εκει καταλαβαινεις πως εχεις κατι ,πωσ ,εχεις μια δυναμη. να σημειώσω πως εχω αυτόματο κ νομίζω βοηθαει να αισθανομαι κ να έχω την απόκριση πιο άμεσα. να ξερεις ομως πως η ABTδεν θα βγαλει κατι αλλο για να σύνεχισεις. Εννοώ φιλτρο εξατμιση κτλ
  7. t roc 21!

    ABT Troc

    Καλημέρα. Λόγω καιρικών συνθηκών δεν απάντησα . Παράλληλος είναι. Με τα συν κ τα πλην ......Αν εισαι Αθήνα μπορω να στο δειξω.
  8. t roc 21!

    ABT Troc

    Καλημέρα. Από νοεμβριο του 2021 το έχω βάλει. Είμαι πολύ ικανοποιημένος .Έχει ξυπνήσει πάρα πολύ το όχημα. Τώρα όταν χρειάστηκε να κάνω κάποια αναβάθμιση που δόθηκε από το εργοστάσιο το αφαιρέσαμε, μπήκε στον εγκέφαλο , έγιναν οι εργασίες και μετά τον ξανα τοποθετησα. παντως ειμαι πολυ ικανοποιημενος.
  9. t roc 21!

    ABT Troc

    Καλησπερα. Εκανες κατι με ABT?
  10. Καλησπέρα σε όλους. Το αυτοκίνητο εΙναι το 1,5 αυτόματο δεκεμβριος του 2020. Κάνοντας όπισθεν, τη στιγμή που πάταγα φρένο είχε θόρυβο εντονο από τα τακάκια. Επικοινωνώ με αντιπροσωπεία και μετά κάποια τηλέφωνα μου είπαν πως υπάρχει τεχνική οδηγεία για αντικατάσταση πίσω δισκόπλακες κ τακάκια. και μάλιστα με νέο κωδικό και όχι τον κωδικό που φοράω τώρα. το ραντεβου εχει κλείσει για 29 νοε. Κάτι ανάλογο ρώτησα κ γιά το GPS και μου είπαν πως υπάρχει οδηγεία για μόνωση στην κεραία του GPS που ειναι στον πίσω προφυλακτήρα ,αν θυμαμαι από την πλευρά της εξάτμισης. Εκανα ανάλυση γιατί μπορείνα εχει κάποιος το ίδιο συμπτωμα να το ψαξει.
  11. Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα μια ενημέρωση να κάνω. βρίσκονται σε εξέλιξη τεχνικές οδηγίες για πίσω φρένα, τακακια και δίσκους. Όπως και γι ατην κεραία του GPS . Έχω το T ROC 1,5 δεκέμβριος του 20.
  12. Αυτά ειναι...πολυ ομορφο να το χαιρεσαι και πάλι....MAXTON ....οι τιμες για τα πλαινα και την αεροτομή ? Μπροστά δεν έβαλες? σωστα?
  13. Καλημέρα σε όλους. Για παμε καμμιά φωτογραφία των < μωρών μας > όποιοι είναι στα χιονια. Αν μπορείται κ θέλετε δηλαδή.. Την καλημέρα μου κ πάλι...
  14. Χρόνια καλά σε όλους. Με όποιους αγαπάτε να χαίρεστε την κάθε στιγμή.Καλή χρονιάααααααα...
  15. οκ.Θα το μελετησω ...ευχαριστω. Απολαμβανεις την οδηγηση? Αυτο εχει σημασια. Αν και επρεπε να το γραψουμε στο θεμα αναρτησεις..λαθος που το ξεκινησα εδω.
  16. Τα B6 εβαλες? Γραψε τους κωδικους.!!!!!
  17. Ναι...παραλληλο. Οχι δεν εχει τις δυνατοτητες που εχεις εσυ, με racechip, εννοω.Και δεν ξερω αν θα βγαλουν κατι επιπροσθετο για αυξηση ιπποδυναμης.μεχρι τωρα δινουν μονο τον παραλληλο. Πηγα εκει γιατι σε παλιοτερα ολη η παρεα ειχαμε μεινει ευχαριστημενοι. +40 HP +40 NM Τουλαχιστον ειναι σιγουρο.....(μη λεω μεγαλα λογια ε!!!!)ειμαι παντως πολυ ικανοποιημενος. Αναρτηση θελουμε τωρα.
  18. Το ξερω σαν συνεργειο.Εκανα μια επισκεψη στην ABT και εβαλα τον παραλληλο.Πολυ ικανοποιημενος. Ακομα κ στο normal την κανει εντονα τη διαφορα.θα επανελθω για ενημερωση.
  19. Καλησπέρα σε όλο το forum. Λόγω κάποιων θεμάτων, όχι υγείας ευτυχώς, έχω μήνες να γράψω. Μετά τον πρόλογο χαχα έχει κάνει κάποιος άλλος κάτι με βελτίωση κινητήρα του 1.5 βενζίνη εννοώ.
  20. Τέλειο είναι φίλε. να το χαίρεσαι. Άντε να συναντηθούμε όλοι καποια στιγμή ......
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.