Jump to content

AlexNick

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by AlexNick

  1. Καλησπέρα παιδιά,μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί δεν μπορώ να κάνω κωδικοποίηση ή κάποιες επιλογές μέσο vcds hex v2 20.4.1,φαίνεται σαν να είναι κλειδωμένος ο εγκέφαλος,βλέπω πληροφορίες,στοιχεία κτλπ του οχήματος και check,τίποτα παραπάνω ενώ σε άλλο όχημα πχ Audi Α5 είχε όλες τις επιλογές και σε άφηνε να κανείς ρυθμίσεις και να αλλάξει κάποιες επιλογές.
  2. Καλησπέρα,είμαι κάτοχος κινητήρα 1.0 tsi advance design pack 2 με 32.000km και είμαι παρα πολύ ευχαριστημένος με όλα και χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα εκτός από έναν θόρυβο φυσιολογικό βάση κατασκευής,μέχρι στιγμής θεωρό είναι τίμιο,χρίση στην πόλη κυριος και ταξίδια ανα περιοδους και σε δυσκολες καιρικές συνθήκες,τρομερά κρατήματα,οικονομικό.. Σιγουρα αν κάτσω θα σου βγαλω χίλιαδυο πράγματα ανεπίτρεπτα γιατί είμαι μυστήριος και περιεργος,δεν στο χαρίζουν το πληρωνεις και καλά μάλιστα,ωστόσο δεν έχω κάποιο παράπονο..χαχαχα
  3. Ίσως,μεταλλικός πάντως ο θόρυβος δεν γιατί μεταφέρετε μέσα από το ταμπλό,ωστόσο απαράδεκτο,είναι λες και το αυτοκίνητο θέλει αμορτισέρ.. Η Αντιπροσωπεία λέει οταν αλλάξετε τακάκια ίσως ο θόρυβος να σταματήσει,κλείνω 2 χρόνια σε δυο μήνες με 30.000km και κόστος 27.000€ και έχω τέτοια απάντηση.. Τους είπα ότι έπρεπε στο ταμπελάκι του αυτοκινήτου στην έκθεση πέρα από τις τιμές και τα χαρακτηριστικά να γράφει ότι μετά τα δύο χρόνια το αυτοκίνητο θα αρχίσει να παίζει καρσιλαμά για το υπόλοιπο τη ζωή του.
  4. Καλησπέρα παιδιά επειδή είχα και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και έφαγα το κεφάλι μου από που μπορεί να είναι γιατί είμαι και λίγο μυστήριος κατέληξα στο πόρισμα μαζί με την αντιπροσωπεία στο οποίο δεν ήθελα να το παραδεχθώ στον εαυτό μου με αυτό που μου είπαν ήταν να είναι από τις εμπρός δαγκάνες των φρενών,ισχυριζόμενοι ότι είναι φυσιολογικό γιατί είναι το κενό από τα τακάκια που έχουν φαγωθεί αν και έχουν παρα πολύ ψωμί ακόμα.. Ωστόσο έβαλα τον κουμπαρο/μηχανικό να βρούμε εάν είναι από αυτό και όντως πήγαμε σε χωματόδρομο με κατηφόρα και την ώρα που το έκανε πάτησα ελάχιστα φρένο και σταμάτησε ο θόρυβος ο οποίος με ενοχλεί στο αυτί αλλά συμβιβάζομαι εν μερη.. Η δε Αντιπροσωπεία Ισχυρίζεται σε φυσική και σωστή λειτουργία των φρένων..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.