Jump to content

Alexandros10

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About Alexandros10

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Κεντρικής Μακεδονίας - Κατερίνης
  • Νομός
    Πιερίας

Other Info

  • Car Type
    Polo 6AW

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Alexandros10's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Με καλυψες ,κ εγω πιστεύω ότι είναι μια χαρα γενικά σαν αυτοκινητα. Κύριοι,αυριο το απόγευμα έχω ραντεβού Θεσσαλονίκη για το αυτοκίνητο. Πάω το κλεινω κτλ κτλ. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας ! Καλές γιορτές να έχετε,καλά Χριστούγεννα,με υγεία!
  2. Τα περισσότερα σχόλια που βλέπω για το αυτοκίνητο είναι θετικά,καλό αυτό. Βενζίνη θα το πάρω. Νια τελευταια απορία,ακούω από αρκετούς ότι γενικά ο όμιλος της vw είναι "χριστουγεννιάτικο δέντρο " ,αναβουν συβεχεια λαμπακια κτλ χωρίς βέβαια να είναι κάποιος κάτοχος αυτοκονητου vw. Ξερω πολλούς που αποφεύγουν την μάρκα για αυτόν τον λόγο . Έχω οδηγήσει για περίπου 1.5 χρονο ενα πασατ καινούριο,όσο το είχα στα χέρια μου πότε δεν μου έβγαλε κάτι πάντως.
  3. Τι ακριβώς εννοείς με αυτό; συνέπειες αρνητικές θετικές;
  4. Πολύ καλά είναι 5.5 με 6! Κοίταξα σχεδόν όλα της κατηγορίας,νομίζω νε κερδίζει το πολο. Αν εξαιρέσω την τιμή (ισως η πιο τσουχτερη στην κατηγορία) κατά τα άλλα είναι νομοζω πολυ καλή επιλογή.
  5. Καλημέρα Γιάννη! Το ίδιο πιστεύω κ εγω ,αλλά εκ των πραγμάτων όπως ειπες μια μικρή διαφορά θα υπάρχει. Λοιπόν, ψάχνω ένα αυτοκίνητο μικρομεσαίο,με σπορ εξωτερικο χαρακτήρα κατά βάση για αυτό και επέλεξα το polo,Μου έκανε το κλικ. Από εκεί και έπειτα θελω το αμάξι να μην κολλάει πουθενα. Να "φευγει" εύκολα σε μια προσπεραση και κατά βάση να έχει καλή ποιότητα κύλισης. Κατέληξα στο polo γιατι μου είπαν ότι είναι σαν να οδηγείς αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας,δεν καταλαβαίνεις ότι οδηγείς ενα 1000ρακι. Επίσης,σε αυτή την κατηγορία ψαχνω αμαξι με καλούς σχετικά χώρους κάτι που με μια πρώτη ματιά έμεινα ευχαριστημένος.
  6. Καλησπέρα κύριοι και κυρίες! Φλερτάρω με την αγορά ενός polo 1.0T 110ps. Έχω μόνο μια μικρή απορία. Από ότι με πληροφόρησε η αντιπροσωπεία,πλέον μπορώ να αγοράσω το polo με τους 110 ίππους και όχι με τους 115. Με διαβεβαίωσε ο πωλητής οτι δεν υπάρχει καμία διαφορά στις επιδόσεις του αυτοκινήτου,μιας και η αφαίρεση 5 ίππων εγινε για λόγους οικονομίας.,για να ρίξουν τους ίππους όπως μου είπε. Οπότε το αυτοκίνητο μου λεει αποδίδει ακριβώς το ίδιο με εκείνο των 115 ίππων αφου και τα 2 αμαξια εξακολουθούν να έχουν 20 κιλά ροπής(200nm). Μπορεί κάποιος ππυ γνωρίζει να μου πει την άποψη του ; Ισχυει αυτό; Ευχαριστω εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.