Jump to content

GiannissK

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About GiannissK

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Νέας Ιωνίας
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Don't have a car

GiannissK's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Να σε ρωτήσω και κάτι τελευταίο ποια είναι η γνώμη σου για κινητήρες 1.4 και 1.2 tsi 90 και 105 άλογα; Επίσης , αν βρω να αγοράσω αμάξι από εξουσιοδοτημένη εταιρία όπως μου είπες που δίνει εγγύηση δωρεάν Σερβίς κλπ πάλι πρέπει να το πάω σε μάστορα το αμάξι να το δει ;
  2. Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες , μπορείς να μου εξηγησεις τι είναι η εταιρία leasing και να μου προτείνεις κάποια αντιπροσωπεία να κοιτάξω αν ξέρεις ή εταιρία leasing ?
  3. https://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/classifieds/cars/view/34662770-volkswagen-golf?fromfeed=1 Σου στέλνω αρχικά την αγγελία αν δεν σου κάνει κόπο να ρίξει μια μάτια να μου πεις τη γνώμη σου. Δεν σκοπεύω να κάνω πάνω από 10000χλμ το χρόνο το diesel το επέλεξα με την λογική να μην μου βγάλει προβλήματα τόσα όσο ένα βενζινοκίνητο δεν ξέρω αν ισχύει , επίσης να σε ρωτήσω , για Αθήνα κυρίως περιφερειακό αλλά και μικρά ταξίδια φτάνουν 90 άλογα ή να πάω σε 105 + όπως αυτό που σου έστειλα ; Τέλος κάτι σημαντικό που θέλω να ρωτήσω είναι ότι δεν εζω καταλάβει τι εννοείς μάντρα ; Μάντρα είναι αυτά τα καταστήματα που πουλάνε μεταχειρισμένα ; Δηλαδή η αγγελία που σου έστειλα είναι από μάντρα ; Ή άλλο μάντρα άλλο κατάστημα ; Ευχαριστώ
  4. Καλησπερα στην ομάδα και καλή χρόνια. Με λένε Γιάννη είμαι 20 και είμαι καινούριος στο γκρουπ. Πριν μπω στο θέμα μου να σας πω ότι είμαι τελείως άσχετος με αυτοκίνητα μάρκες κλπ και ποσο μάλλον μηχανολογικά. Έχω δίπλωμα ενάμιση χρόνο και οδηγική εμπειρία μικρή θα έλεγα και μόνο με αυτόματο. Ήρθε λοιπόν η ώρα να πάρω το δικό μου αυτοκίνητο και έχω αρχίσει εδώ και 3 μήνες περίπου να ψάχνομαι με πολύ μικρή επιτυχία θα έλεγα. Έχω παρά πολλές απορίες σχετικά με όλο τον χώρο των αυτοκινήτων μιας και τον τελευταίο καιρό άρχισα να ψάχνομαι. Για να μην σας κουράζω , έχω καταλήξει σε ένα golf 1.6 tdi 105 bhp του 12 μοντέλο αλλά γενικά είμαι ανοιχτός σε προτάσεις. Θα ήθελα να ρωτήσω μερικά πράγματα : το συγκεκριμένο αυτοκίνητο το πουλάει εταιρία και δίνει εγγύηση μηχανής και σασμάν μαζί με βιβλίο Σέρβις, ποσο πιθανό είναι να μου βγάλει κάποιο πρόβλημα το αμάξι στο άμεσο μέλλον επειδή διαβάζω πολλά για τα golf και ποσο μάλλον για τα diesel. Επίσης είναι καλύτερο να πάρω αμάξι από ιδιώτη μάντρα ή κατάστημα ; Γενικά ξέρει κανεις για το συγκεκριμένο golf που λέω με αυτόν τον κινητήρα αν βγάζει προβλήματα ; Επίσης θεωρείτε απαραίτητο πριν την αγορά να το πάω σε μάστορα να το κοιτάξει και αν ναι τι να κοιτάξει ; Συγγνώμη αν λέω κάποια πράγματα λάθος ή αν κούρασα με τις ερωτήσεις αλλά είμαι τελείως λάθος. Κάθε γνώμη καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.