Jump to content

NikosDeli

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About NikosDeli

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Νομός
    Θεσσαλονίκης

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 7

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

NikosDeli's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Καλησπέρα σε όλους, Για golf 7 r line, 1,5 κινητηρα βενζίνη, μπορεί κάποιος να με προμηθευσει με τα διαστήματα και τις εργασίες service που πρέπει να γίνονται έτσι όπως τα δίνει η vw? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  2. Καλησπέρα σε όλους, Είμαι κάτοχος ενός Golf 7 r line του 2019 με κινητήρα 1,5 tsi στα 150hp και σκέφτομαι την αναβάθμιση των φρένων με το κιτ της apr καθότι το τρέχω και μερικές φορες το τρέχω σε πίστα (όχι δεν είμαι επαγγελματίας οδηγός, απλά ένας χομπίστας που γουστάρω τη γρήγορη και σπορ οδήγηση). Εάν κάποιος το έχει κάνει ή είναι γνώστης, θα ήθελα να μάθω εάν είναι συμβατό το κιτ αυτό με το αυτοκίνητο που κατέχω και στη συνέχεια πόσο αποδοτικό είναι. Επίσης, απόψεις θα εκτιμηθούν ακρετά.
  3. Καλησπέρα σας, Έχω ένα golf mk7 του 2019 το οποίο φοράει τον 1.5 tsi evo act κινητήρα με τα 150hp. Σκέφτομαι την αύξηση ιπποδύναμης σε αυτόν τον κινητήρα. Απο ότι έψαξα αυτός ο κινητήρας δεν έχει παραπάνω απο 3 χρόνια που έχει βγει. Είναι ασφαλής η βελτίωσή του η κρύβει κινδύνους γιατί δεν έχει μελετηθεί αρκετά από τους βελτιωτές? Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα μέρη του αυτοκινήτου, όπως φρένα κλπ, ποιον οίκο βελτιώσεων προτείνετε (για το αυτοκίνητο που αναφέρθηκε παραπάνω) για την περιοχή της Θεσσαλονίκης καθότι δεν υπάρχει η επιλογή για ταξίδι σε Αθήνα? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  4. Καλησπέρα σας, Έχω ένα golf mk7 του 2019 το οποίο φοράει τον 1.5 tsi evo act κινητήρα με τα 150hp. Σκέφτομαι την αύξηση ιπποδύναμης σε αυτόν τον κινητήρα. Απο ότι έψαξα αυτός ο κινητήρας δεν έχει παραπάνω απο 3 χρόνια που έχει βγει. Είναι ασφαλής η βελτίωσή του η κρύβει κινδύνους γιατί δεν έχει μελετηθεί αρκετά από τους βελτιωτές? Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα μέρη του αυτοκινήτου, όπως φρένα κλπ, ποιον οίκο βελτιώσεων προτείνετε (για το αυτοκίνητο που αναφέρθηκε παραπάνω) για την περιοχή της Θεσσαλονίκης καθότι δεν υπάρχει η επιλογή για ταξίδι σε Αθήνα? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  5. Καλημέρα σας, Έχω ένα golf mk7 αγορασμένο το 2018 το οποίο στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (0, -1 κλπ) όταν ανοίγω το air condition στο ζεστό μου ρίχνει τη θερμοκρασία του κινητήρα και ύστερα ξανανεβαίνει. Συνήθως η πτώση αυτή της θερμοκρασίας είναι μικρή δλδ 5 βαθμούς. Σε άλλες βέβαια περιπτώσεις όταν επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, όπως αυτές σε ένα χιονοδρομικό, την ανεβάζει για αρχή στους 90 και μετά όταν ανοίγω το καλοριφέρ τη ρίχνει τελείως και ύστερα την ανεβάζει. Όλα αυτά είναι φυσιολογικά?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.