Jump to content

Anemostrovilos

Members
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Anemostrovilos

  1. Kalispera Kwstara kai apo edw !

  2. Na ta ekatostiseis kai oti epithimeis stin agkalia sou na to breis (as einai kai R32...xi xi xi)

  3. Xronia sou polla na ta ekatostiseis, oti epithimeis na sou simbei :-)

  4. Δύο γυναίκες αποφασίζουν να αφήσουν σπίτι και παιδιά στους άνδρες τους και να βγούν να ξεσκάσουν. Παίρνουν σβάρνα τα μπάρ της περιοχής και λίγο μετά τα μεσάνυχτα επιστρέφουν σπίτι "λιώμα". Κόβουν δρόμο μέσα από το νεκροταφείο της περιοχής και μιάς και είναι ερημιά αποφασίζουν να κάνουν μιά στάση για την... ανάγκη τους. Η μία από τις δύο αφού τελειώνει σκουπίζεται με το εσώρουχό της και μετά το πετάει. Η άλλη, το λυπήθηκε γιατί ήταν και ακριβό, απλώνει το χέρι και τραβάει μιά κορδέλλα από στεφάνι για να σκουπιστεί. Την άλλη μέρα συναντιούνται οι άνδρες τους. - Ρε συ! λέει ο ένας. Τι πάθαμε ρε! Τι κάνανε οι γυναίκες μας χτές; Η δικιά μου γύρισε σπίτι χωρίς βρακί!! - Αυτό δεν είναι τίποτα! λέει ο άλλος. Η δικιά μου γύρισε σπίτι με μιά ταινία στον κώλο που έλεγε: "ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 8ο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ!"
  5. Ήταν ένας τύπος που η γυναίκα του είχε τα γενέθλια της. Γνωρίζοντας ότι της αρέσουν τα ζωάκια, πηγαίνει σε ένα pet shop. Έχοντας δει πολλά ζώα, παίρνει το μάτι του και ένα βατραχάκι. - Αυτό εδώ πόσο κοστίζει; - Ξέρετε το συγκεκριμένο ζωάκι είναι ξεχωριστό και κοστίζει 1.200 ευρώ, λέει ο πωλητής. - Τόσο πολύ, γιατί; - Ξέρετε το συγκεκριμένο βατραχάκι κάνει πολύ καλές πίπες, λέει ο πωλητής. Χωρίς να το σκεφτεί ο τύπος το αγοράζει. Το πάει στη γυναίκα του για δώρο, χωρίς εκείνη να εντυπωσιαστεί πολύ. Κάθε μέρα ο τύπος σχολώντας απο τη δουλειά, έπαιρνε το βατραχάκι και πήγαινε στην τουαλέτα. Αυτό γινόταν αρκετό καιρό και η γυναίκα του είχε παρεξενευτεί. Μια μέρα λοιπόν την έστησε πίσω απο την πόρτα για να κρυφακούσει. Ακούει λοιπόν: - Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σοτάρουμε σε λίγο λάδι και αφού το βάλουμε στην κατσαρόλα το ανακατεύουμε αργά... Ακούει αυτά η γυναίκα του και μπαίνει αιφνιδιαστικά στην τουαλέτα. Βλέπει το βατραχάκι να παίρνει πίπα στον άνδρα της και εκείνος να του διαβάζει τον τσελεμεντέ. Γυρίζει λοιπόν και της λέει: - Έτσι και του μάθω να μαγειρεύει κιόλας, έχεις πάρει τον πούλο από δω μέσα!!!!
  6. Κάθε τέταρτη εάν θυμάμαι καλά οποίος έχει what’s up μπορεί να πάρει 2 εισιτήρια στη τιμή του ενός στα village. Δεν ξερώ πόσο επείγεστε και εάν επαρκούν οι αριθμοί what’s up που έχουμε αλλά σίγουρα θα μας βγει ποιο οικονομικά. Μια ιδέα είναι σκεφτείτε το εάν είναι υλοποιήσιμο. Μετά μπορούμε να πάμε και σε Fridays να γευματίσουμε όλοι μαζί... ελπίζω να μην σας μπέρδεψα με τα ελληνικά μου γιατί μερικές φορές χανόμαστε στην μετάφραση... http://2for1.gr/
  7. Καλημερα και καλο μήνα, να τα βαψεις όλα μαύρα...χα χα χα...ώραιο το λευκό δεν λεω... αλλα απ την στιγμη που ακουσα >...>...εεεεεε....τα περισσοτερα λευκά ειναι!

  8. Ώραιο το σιροκο, δεν παει μία απο οτι ακουσα...χα χα χα...εισαι και εσυ παλαβός τελικά :-) Ηρεμα τα γκάζια ;-)

  9. Καλό μήνα Κώστα, να πανε όλα καλα ευχομαι :-))

  10. Παραλιακή και όπως είδες βιαζόμουν, λόγω των ημέρων και των αδειών είμαι στις επάλξεις…σορρυ εάν κόρναρα αλλά άμα δω γνωστό αμάξι δεν κρατιέμαι χα χα χα
  11. Χα χα χα χα καλό..
  12. Στο δρόμο είδα σήμερα τον GraveDigger καθώς πηγαίναμε και οι δυο για δουλειά, κατεβάσαμε τα παράθυρα.. είπαμε την καλημέρα μας και συνεχίσαμε. Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα να έχουμε.
  13. Ένας πάει στο βενζινάδικο: -"Βάλε 5 σταγόνες βενζίνη και 3 σταγόνες λάδι" Και ο βενζινάς: -Να σου κλάσω και λίγο μέσα στα λάστιχα;"
  14. Anemostrovilos

    _10.jpg

    From the album: Διάφορες

    © © Hellenic VWClub - Members

  15. From the album: Διάφορες

    © © Hellenic VWClub - Members

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.