Jump to content

kogos

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kogos

  1. Φοβερές πληροφορίες... είδα και το video, και από ότι βλέπω είναι ακριβώς αυτό που χρειάζομαι. Επικοινώνησα με τον GourtzRacing και αναμένω απάντηση. Σίγουρα θα ενημερώσω σχετικά ώστε να γνωρίζει και όποιο άλλο παλικάρι του τύχει στο μέλλον αντίστοιχο πρόβλημα.
  2. Ναι, δεν αποκλείεται... δεν γνωρίζω από αυτά, γι'αυτό θεωρούσα ότι έχει led. Αλλά ακόμα και led να έχει, η τιμή τους είναι αστεία... Είμαι σίγουρος πως περισσότερο θα είναι τα εργατικά για να "μπεις" εκεί μέσα και να αλλάξεις ένα λαμπάκι, παρά το ίδιο το λαμπάκι. Λογικά, θα θέλει λύσιμο όλο το καντράν, εκτός αν υπάρχει κάποιο "κόλπο" που το ξέρουν αυτοί που ασχολούνται. Λογικά, ο GourtzRacing θα γνωρίζει περισσότερα, γιατί από ότι είδα, μέχρι και όλο το φωτισμό έχει αλλάξει σε ίδιο αμάξι με το δικό μου.
  3. Είχα και ενημέρωση από το synergy... μου είπαν πως δεν αλλάζουν (αυτοί τουλάχιστον) το led μόνο, και πως καινούργιο καντράν έχει πολλά ευρώ !!!!!!!!! Aramis, να'σαι καλά... είδα κάτι videos που έχει ανεβάσει ο GourtzRacing, έχει κάνει φοβερές δουλειές... σίγουρα θα τον καλέσω... Ευχαριστώ!
  4. Skoda Octavia 5 1.8 TSI. Ήρθε στα χέρια μου πρόσφατα από τον πεθερό μου, ο οποίος το πρόσεχε σαν τα μάτια του, με 125000km.
  5. Πολλές καλημέρες σε όλους. Έχω ένα skoda octavia 5 1.8lt TSI του 2012. Πρόσφατα το φως της ακίδας του ταχύμετρου άρχισε να τρεμοπαίζει, κάποιες φορές δεν άναβε καθόλου, και κάποιες δούλευε σωστά. Θεώρησα ότι απλά κάποιο led δεν έκανε καλά επαφή. Εδώ και 2 εβδομάδες περίπου δεν ανάβει καθόλου... Οπότε, είμαι στην διαδικασία αναζήτησης επιλογών. Είχα ρωτήσει έναν ηλεκτρολόγο σε ένα χωριό που έτυχε να βρίσκομαι λόγο επαγγελματικού ταξιδιού, και μου είπε πως θα στοιχίσει περίπου 40-60€, καθώς χρειάζεται να λυθεί όλο το καντράν, για να αλλάξει ένα led, κάτι το οποίο μου φάνηκε λογικό... Σήμερα, πήγα το αμάξι για seervice στην synergy στο Μοσχάτο, και ρώτησα το ίδιο. Μου είπαν πως ο μόνο τρόπος να επιδιορθωθεί είναι να γίνει αλλαγή όλου του καντράν, και πως δεν μπορεί να αλαχθεί μόνο ένα led. Κάτι το οποίο λογικά θα ανεβάσει απίστευτα το κόστος (αν και ακόμα δεν μου είπαν τιμή). Η αλήθεια είναι πως μου έχει σπάσει τα νεύρα να μην ανάβει... είμαι και λίγο ψείρας με κάτι τέτοια. Έχει κανείς καμία αντίστοιχη εμπειρία; Αλλάζει μόνο ένα led ή πρέπει να αλλάξψ όλο το καντράν; Ψάχνω να βρω και κανένα ηλεκτρολόγο σε περιοχή Ρέντη / Νίκαια / Πειραιά, αλλά είμαι καινούργιος εδώ στην περιοχή και δεν ξέρω κανέναν αξιόπιστο και δοκιμασμένο. Ευχαριστώ σε όσους απαντήσουν... πολλές καλημέρες.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.