Jump to content

Caterpillar 2002

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Caterpillar 2002

  1. Φίλε μου επειδή είσαι γνώστης οπως κατάλαβα από τις ευστοχες απαντήσεις σου και παραπάνω, και σε ευχαριστώ, απλά όπως είπα εχω τρομάξει λίγο από την ζημιά που δημιουργήθηκε θέλω τουλάχιστον από βαλβολίνες να είμαι Οκ. Όντως οι προγιαγραφές της VW δεν είναι σήμερα οι G052171A2 αλλά oi G052527A2 high performance και δεν τις βρίσκω πουθενά αλλού για αυτό αναγκαστικά παω Karenta...για κατάθεση.
  2. Καλησπέρα, Μετά το θέμα που είχα στο σασμάν στο γρανάζι της έκτης (αρχικό post) αλλάζω βαλβολίνες στο golf 7 tsi 1.2 που έχω, παίρνει 2,3 lt στην Karenta Αργυρούπολης. Το έχω ψάξει λίγο και φοράει μονότυπη την G 052527A2 high performance transmutation fluid. Κόστος 68 ευρώ το κιλό...,αλλά θέλω να είμαι ήσυχος και σίγουρος, μετά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Τώρα μετά από 3000 χλμ από την μερική επισκευή που έκανα είχα την κλασική βαλβολίνη των συνεργείων, 75-90W.
  3. Αυτό ακριβώς πιστεύω και εγώ οτι θα έκανε, πιστεύω αυτή την φορά να πάνε όλα καλά, σε ευχαριστώ και πάλι.
  4. Εχεις δίκιο φίλε μου θα είμαι προσεκτικότερος την επόμενη φορά. Ευχαριστώ,
  5. Το ερώτημα παραμένει γιατί το έκανε στα 30.000 χλμ αλλά ας ελπίσουμε οτι δεν θα το παρουσιάσει ξανά αφού τώρα έγιναν ολα σωστά. Ευχαριστώ πολύ.
  6. Το βιβλιαράκι έγραφε γρανάζι εκτης στα 30.000 χλμ το 2018.Εγω το πήρα με 48.000 και έκανα σε ενα χρόνο 20.000 χλμ και το παρουσίασε τώρα στα 68.000. Ναι προφανώς έφυγε βαλβολίνη δεν ξέρω πόσο είχε. Το συγχρονιζέ ηταν οκ.Προφανώς είχε αλλαχτεί η βαλβολίνη τότε....Τωρα το τι είχε κάνει δεν ξέρω..
  7. Εκανε πολύ λίγο θόρυβο μια μερα πριν και αμέσως την επόμενη το πήγα συνεργείο, ολα ηταν σε άριστη κατάσταση, βαλβολίνη είχε κάποια ποσότητα καθόλου ρινισματα η τάπα, και ολα μέσα οκ. Εβαλα καινούργια βίδα , σωστό σφιξιμο, γρανάζι και ρουλμάν ολα γνήσια. Εχεισ ακούσει κάτι παρόμοιο? Ευχαριστώ πολύ.
  8. Το ερώτημα μου είναι άλλο, σε κάθε περίπτψση σε ευχαριστώ
  9. Δεν είναι σε ακινησία το αυτοκίνητο φίλε μου.Εχει κάνει στον τελευταίο χρόνο 20.000 χλμ.
  10. 'Eχω 68.000 σε golf 7 του 2013 και παρουσίασε πρόβλημα στο σασμάν και συγκεκριμένα στο γρανάζι της έκτης. Συγκεκριμένα ξεβίδωσε η βίδα που κρατάει το γρανάζι με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί τρύπα στην ουρά του σασμάν. Ευτυχώς κατάλαβα τη διαροή βαλβολίνων και πρόλαβα χειρότερη ζημιά στο σασμάν, μόνο βίδα καπάκι γρανάζι κλπ, 400 ευρώ. Έχει συμβεί η έχετε ακούσει κάτι αντίστοιχο ?? Στην Karenta που ρώτησα δεν έχει αναφερθεί κάτι.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.