Jump to content

Xristos K.

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Xristos K. last won the day on December 9 2023

Xristos K. had the most liked content!

About Xristos K.

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Πελοποννήσου - Άργους - Μυκηνών
  • Νομός
    Αργολίδας

Other Info

  • Car Type
    Jetta

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Xristos K.'s Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

4

Reputation

  1. γεια σας! εκτος απο τα castrol ποια αλλα λαδια θα μου προτεινατε; Ας πουμε καλυτερα σε σχεση με τα μαμισια... Σε συζητησεις μου εχουν για motul 300V, bardahl & liqui moly
  2. γεια σας ξανα!! Για tsi (1.4 jetta) ποια λαδια ειναι καλα ή ας πουμε καλυτερα απο τα castrol που προτεινουν στην VW
  3. βρηκα απο aliexpress vcds & καλωδιο συνδεσης. να στειλω εδω συνδεσμους;
  4. @nikdev @doggy Eγινε η αλλαγη κοντερ παιδια!!! επανηλθε ο δεικτης βενζινης και ευτυχως επανηλθε και η ενδειξη θερμοκρασιας περιβαλλοντος. οποτε η κατασταση ειχε επιδεινωθει(απο τα λαθος ρευματα λεω εγω). Αυτο το 2 σε 1(της επισκευης) ηταν το καλυτερο που μπορουσε να γινει. Επισης εκει που εγινε η αλλαγη (VCDS) μου ειπε οτι εγινε και update στο τελευταιο διαθεσιμο λογισμικο για το αυτοκινητο. Μου εφυγε ενα αγχος με αυτα.. οποτε μπορω τωρα να ασχοληθω λιγο με τον καλωπισμο του.
  5. μπορεις να μου δωσεις περισσοτερες πληροφοριες για το πως να βρω το vcds αλλα και τι αλλο χρειαζομαι; πχ καλωδιο για την συνδεση να υποθεσω στη θυρα obd; εαν δεν μπορει δημοσια στειλτα μου σε πμ. ειτε απο Ελλαδα ειτε εξωτερικο. ευχαριστωωω !
  6. ααα πολυ ομορφα. στην ιστοσελιδα παρουσιαζει 3 διαφορετικους κωδικους που ειναι συμβατοι με το αυτοκινητο αν καταλαβα σωστα ε; ετσι θα το ψαξω και εγω;
  7. καλησπερα και καλο μηνα!!! μηπως γνωριζεται τον κωδικο καντραν που φοραει το jetta;
  8. καλημερα!!! ειμαι στην αναζητηση καντραν για το καρο. Δεν επισκευαζεται, ετσι μου ειπαν 2 διαφορετικοι ηλεκτρολογοι.
  9. Ααα ξεχασα να σας γραψω οτι την Παρασκευη αλλα και διακοπτη. Πηγα να το παρω απο τον ηλεκτρικο και δεν γυρνουσε ο διακοπτης για να φυγω. Μετα αφου εφτασα σπιτι δεν εβγαινε το κλειδι και δεν εσβηνε η μηχανη. Ευτυχως που ειχα 2ο κλειδι και το κλειδωσα και δεν καθισα να φυλαω καραουλι. Με εχει παει μαμιωντας απο ζημιες τους τελευταιους 2 μηνες... τι να πω
  10. Τελικα ειναι το ψυγειακι του λαδιου. Στην κατω μερια εχει χαλασει και φαινεται ας πουμε κατι σαν οξειδωση και εχει υγρασια εξωτερικα. Επισης nikdev ειπες οτι επισκευαζονται οι εγκεφαλοι, εχεις να μου προτεινεις καποιον; εαν δεν θες να φανει δημοσια μπορεις και σε πμ. Εχει το φορουμ καποιο μηχανικο που να εμπιστευομαστε για να το κοιταξω γενικα; οπως πχ και το προβλημα που εχω με τα οργανα. Για το καντραν μου ειπε ο ηλεκτρολογος οτι πρωτα θα δοκιμασει να βαλει ενα αλλο για να δει εαν δουλευουν ολα τα οργανα πχ σε μενα δεικτης βενζινης και εξωτερικη θερμοκρασια και θα προχωρησουμε αντιστοιχα σε καθε περιπτωση.
  11. εδωσα ενα τονο διασκεδασης στην απωλεια ψυκτικου με το blue lagoon... αλλαξα αντλια νερου περυσι ουτε 5000χλμ δεν εχω κανει εαν δεν κανω λαθος. τεταρτη πιστευω να μαθω.
  12. Καλα παμε....παιδια!!! Τωρα χανει ψυκτικο υγρο. Με το που το εβαλα εμπρος. Ειχε πεσει κατω απο το min. Ειδα νερα στην ποδια απο μεσα και κατω μια μικρη blue lagoon . Τα χανει οταν ειναι σβηστο...απο οτι εχω αντιληφθει μεχρι ωρας. Τετάρτη συνεργειο.
  13. Το cruise control ηταν ευκολη η ενεργοποιηση. Εαν εννοεις το εγκεφαλακι που εχει στη τρομπα βενζινης ο ηλεκτρολογος το δοκιμασε με αλλο εγκεφαλακι και παλι δεν εγινε κατι. Για αυτον τον ελεγχο υπαρχει καποιος να μου προτεινετε ή να μιλησουμε για να δωσω εστω τις απαραιτητες πληροφοριες στον ηλεκτρολογο ή να τον ρωτησω για τον απαραιτητο εξοπλισμό που χρειαζεται.
  14. Βοηθησε με εαν θες με περισσοτερες λεπτομερειες ή εαν δεν υπαρχει προβλημα να μιλησουμε. Για να καταλαβω ακριβως τι πρεπει να πω στον ηλεκτρολογο. Βεβαια θα πρεπει να παω σε αλλον διοτι η αλλαγη εγινε σε επαρχια.
  15. Γεια σας ξανα !!! νεα ενημερωση. δεν εχει προβλημα η τρομπα βενζινης ουτε ο αισθητηρας εξωτερικης θερμοκρασιας διοτι τα αλλαξε ο ηλεκτρολογος. να σημειωσω οτι το διαγνωστικο στην αρχη εβγαλε βλαβη σε φλοτερ και στον αισθητηρα εξωτερικης θερμκρασιαας. αφου εγινε η ολη εργασια των 2 ανταλλακτικων εγινε τοποθετηση ξανα αυτων που ηδη ειχε πανω(των παλιων ας πουμε). Με ελεγχο απο το διαγνωστικο εκ νεου του εβγαλε οτι εχουν βλαβη τα οργανα(στο καντραν) οποτε κλεισαμε εκ νεου ραντεβου για να γινει ελεγχος καντραν. ΥΓ. Οποια βοηθεια επι του προβληματος θα ηταν επιθυμητη. επισης ο ηλεκτρολογος μου ενεργοποιησε του cruise control.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.