Jump to content

manoskarras

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About manoskarras

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

User Information

  • Νομός
    Μη ορισμένος

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

manoskarras's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Το μοτερ ειναι 20 Tdi εκδοση Gtd για ψυγειο λαδιου δεν ξερω θα το ψαξω καθε πληροφορια θα βοηθουσε
  2. Προγραμμα αλλα τσιταρισμενο και οχι καποιο μετριοπαθες,εισαγωγη,αγελαδα cp4 hpfp metering valve upgrade και γενικως ψαχνομαι με οτιδηποτε δεν θα με επηρεασει το TUV,στην Ελλαδα χωρις dpf θα μπορουσαμε να το πιεσουμε και αλλο, για μεγαλυτερο Turbo δεν το βλεπω καθως αρχιζω μελλοντικα και εχω βλεψεις για 30tdi που εκει μπορεις να δεις πραγματικο αποτελεσμα,ενδεικτικα και χωρις υπερβολες απο τελικες βλεπω απο 245 -250 κοντερ, δλδ σπαει σχεδον την 6η το αμαξι ειναι dsg ,τα λαδια τα αφηνω το πολυ μεχρι 10.000,τα αμαξια μας θα επρεπε να εχουν ψυγειο λαδιου πασχουμε εκει θελει συνεχεια να βλεπεις θερμοκρασιες..
  3. Καλησπερα καθως καινουργιος στο φορουμ ειδα ενα θεμα που και εμενα με απασχολουσε και ειπα να συμμετεχω,εγω εχω το 6αρι GTD και αρκετα βελτιωμενο και θελω να πω οτι απο θερμοκρασιες χωρις πιεση ειμαι γυρω στους 90 εως 98 το πολυ σε πιεση στην autobahn μπορει να δω λαι ως 123,ακομη και Ελλαδα ομως με υψηλες θερμοκρασιες και πιεση δεν εχω δει ποτε πανω απο 125,χησιμοποιω liqui moly supertec 4100 5-30w, φαινονται λιγο υψηλες οι θερμοκρασιες.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.