Jump to content

Μάριος

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About Μάριος

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Up

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Μάριος's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο με τα μπουζί και τους πολλαπλασιαστές; Να τα αλλάξω τώρα τα μπουζί στα 44.000χλμ ή να τα αλλάξω στο 6ο σέρβις σε 5 μήνες;ή να αλλάξω συνεργείο !?!
  2. Μάριος

    Μπουζί

    Καλησπέρα στην ομάδα !!!έχω την εξής ερώτηση για όσους γνωρίζουν .έχω το vw up eco φυσικό αέριο ,τον Δεκέμβριο κλείνει 6 χρόνια κι έχω 44.000χλμ .πήγα στο συνεργείο για αλλαγή μπαταρίας και μπουζί και εν τέλη άλλαξα μόνο μπαταρία .μου είπε ο μάστορας να πάω να αλλάξω τα (εργοστασιακά) μπουζί σε 5 μήνες περίπου που θα κάνω το 6ο σέρβις .μου ανέφερε επίσης ότι τα εργοστασιακά μπουζί του συγκεκριμένου μοντέλου και γενικά των αυτοκινήτων cng ,όταν θα πάω να τα αλλάξω ,υπάρχει περίπτωση να σπάσουν οι πολλαπλασιαστές και να χρεωθώ για τον καθένα 60 € επειδή το εργοστάσιο δε τα έχει γρασαρει καλά . ευχαριστώ πολύ ,όλες οι γνώμες είναι αποδεκτές !
  3. Καλησπέρα στην ομάδα και στα μελη της !!είμαι κάτοχος vw eco up χρονολογιας τον 12ο του 2015 και αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα.Οταν βάζω κλιματιστικό,μετά από 5 λεπτά στάζει υγρό από τη θέση του συνοδηγού (κάτω στο πατάκι ).που μπορεί να οφείλεται;είναι μεγάλη ζημιά; Μηχανικός μου είπε τηλεφωνικός ότι έχει ραγίσει η εβαπορετα (ψυγείο) του κλιματιστικού.αλλος μου είπε ότι μπορεί να έχει βουλώσει-φθαρει κάποιο λάστιχο του κλιματιστικού. Από βδομάδα θα πάω σε συνεργείο να το κοιτάξω.ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων!
  4. Όταν βάζω κλιματιστικό ,μετά από 5 λεπτά στάζει υγρό από τη θέση του συνοδηγού κάτω στο πατάκι .που μπορεί να οφείλεται;
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.