Jump to content

hydra1981

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hydra1981

  1. Καλησπέρα, ήρθα και εγώ να ρωτήσω την ίδια ερώτηση ξανά. Golf 5 GT Sport 1.4 TSI 140bhp. Φρένα εργοστασιακά, ζάντες 16 ίντσες. Δίσκοι είναι μπροστά 288μμ νομίζω. Αναρτήσεις καινούργιες Koni Street T. Χρειαστήκε να κάνω ένα απότομο φρενάρισμα από 50κμ/ω και δεν έμεινα και πολύ ικανοποιημένος, το αμάξι ταξιδεύει αρκετά. Λάστιχα καινούργια Michelin, οκ ο δρόμος ήταν χάλια, γυαλί. ABS δεν πολυκατάλαβα. Είχα ένα Giulietta Quadrifoglio 240bhp TCT, παρόμοιο αυτοκίνητο σε βάρος, και με τα Brembo φρένα που είχε και μόνο που τα κοίταζα κοκκάλωνε. Το ίδιο και με ένα MG TF με 4πίστονα AP Racing μπροστά (οκ, ποιο ελαφρύ αυτοκίνητο). Τέλος πάντων, σκέφτομαι για αλλαγή μπροστινών δαγκανών χωρίς όμως να χρειαστεί να αλλάξω ζάντες. Budget μέχρι 500-600 περίπου οπότε για δαγκάνες μάλλον για μεταχειρισμένες, δίσκους και τακάκια καινούργια. Τί επιλογές έχω; Brembo βρίσκω διάφορα αλλά δεν ξέρω αν χωράνε. Έχω μπερδευτεί εντελώς με τις άπειρες παραλλαγές. Βλέπω φρένα GTI από ποιο καινούργιες εκδόσεις Golf, από αυτά ταιριάζει τίποτα; Υπάρχει κάποια στάνταρντ λύση που κάνουν όλοι που δεν την έχω αντιληφθεί; Ευχαριστώ!
  2. Γειά σας! Πρόσφατα απόκτησαμε αυτό το αυτοκίνητο από συγγενείς σε γενικά καλή κατάσταση. Επειδή είναι ΟΚ δεν βλέπω κάποιο ιδιαίτερο λόγο να το κρατήσω ως έχει μέχρι να μην βλέπεται και επειδή θεωρώ μάλλον μάταιο να αγοράζουμε κάτι ποιο καινούργιο αργά η γρήγορα, μάλλον αποφάσισα να το φτιάξω όσο καλύτερα γίνεται ώστε να το κρατήσουμε μακροπρόθεσμα. Το πρόβλημα μου είναι ότι μέχρι πρόσφατα και για σχεδον 20 χρόνια ζούσα Αγγλία και δεν ξέρω πως είναι τα πράγματα Ελλάδα σε αυτά τα θέματα. Είμαι Θεσσαλονίκη. Για αλλαγή εξατμίσεων, προφυλακτήρων κτλ υπάρχει κάποιος ανατολική Θεσσαλονίκη που προτείνετε; Οι εξατμίσεις είναι ελληνικής κατασκευής (είδα σε άλλα threads για μάστορες Αθήνα κτλ) ή είναι ξέρω γω Janspeed, Miltek κτλ που εισάγονται και απλά το παραγγέλνεις και το βάζεις στον μάστορα που πας το αυτοκίνητο. Αν υπάρχει κάτι ανατολική Θεσσαλονικη κοντα Καλαμαριά κτλ που να ξέρουν τι κάνουν και να μπορούν να κάνουν και κανένα remap πείτε μου. Τα remaps είναι επίσης του κάθε ένα που θα πας το αυτοκίνητο ή έρχονται επίσης απέξω; Αγγλία είχα ενα Giulietta Quadrofoglio TCT 240bhp με remap από Celtic Tuning. Αυτοί στέλνουν το software όπου νάναι αλλά θα προτιμούσα να δώσω τα χρήματα σε κάποιον καλό Έλληνα από τους Άγγλους.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.