Jump to content

Vaggelis Marg

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About Vaggelis Marg

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Κεντρικής Μακεδονίας - Θεσσαλονίκης
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Polo 6C

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Vaggelis Marg's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Εμένα όταν το πήγα το άκουσε να δουλεύει άγρια (κροταλισμα και όχι στρωτά + μυρωδιά καυσαερίου) και μου είπε ότι φαίνεται για μπεκ...την επόμενη μέρα το άφησα να το τσεκαρει...το άνοιξε και μου είπε ότι θα τα στείλει για ένα καθάρισμα γιατί δεν φαίνονται οκ + έναν αισθητήρα θερμοκρασίας (κατά την εκκίνηση). Συνεπώς, είχε μια υποψία από τον ήχο αλλά το άνοιξε κιόλας την επόμενη μέρα πριν κάνει οτιδήποτε άλλο.
  2. Μήπως βάζεις κακής ποιότητας πετρέλαιο? Πρόσεξε το λίγο... μήπως από εκεί την πάτησες... αλλιώς μήπως είναι κάποιος άλλος αισθητήρας.. πάντως με το διαγνωστικό και σε εμένα δεν έβγαζε βλάβη...το έψαξε μόνος του ο μάστορας.
  3. Υποθέτω, πως μάλλον έχουμε παρόμοιο πρόβλημα το οποίο έχει σχέση με τα μπεκ ή κάποιον αισθητήρα θερμοκρασίας...
  4. Φίλε μου, έχει δύο μέρες που το πήρα από το service, έγινε καθαρισμός στα μπεκ (δεν χρειάστηκε αντικατάσταση ευτυχώς) και μου άλλαξαν και έναν αισθητήρα θερμοκρασίας..και το πρόβλημα λύθηκε. Επίσης μου άλλαξαν και τροχαλία δυναμού, αυτό μάλλον ήταν ένας επιπλέον θόρυβος άσχετος με το θέμα μου, αλλά δεν το καταλάβαινα μέσα στα υπόλοιπα μόλις καθαρίστηκαν τα μπεκ τον καταλάβαμε.
  5. Και σε μένα που το πήγα σε ένα εξωτερικό συνεργείο όχι αντιπροσωπεία...το διαγνωστικό δεν έβγαζε τίποτα...έτσι όπως το άκουσε και επειδή δεν δουλεύει στρωτά (επίσης πλέον μου βγάζει και μια μυρωδιά καυσαερίου) μου είπε ότι μάλλον είναι κάποιο μπεκ. Αύριο το πρωί θα το πάω να το αφήσω σε αυτόν να τα καθαρίσει ή να αντικαταστήσω κάποιο αν έχει θέμα..να δούμε μήπως λυθεί το πρόβλημα..πάντως το συγκεκριμένο θέμα ξεκίνησε από τότε που βγήκε η βλάβη στο τούρμπο...δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αυτό ή σχετίζονται. Αν λυθεί το πρόβλημα θα σας ειδοποιήσω.
  6. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση..σήμερα είναι η πρώτη μέρα που έσβησε κατά την έναρξη έπεσε στις 700-800 στροφές και έσβησε...με την τρίτη αφού ζεστάθηκε λίγο πήρε και όλα κομπλέ..όταν ζεσταθεί το αμάξι λειτουργεί κανονικότητα...στην εκκίνηση κάθε πρωί είναι όλο το θέμα του..Για βαλβίδα ψυχρής, αισθητήρας λάμδα, και πεταλούδα...τι κόστη υπάρχουν στο περίπου.. Ευχαριστώ πολύ. VID_20210823_115407(1).mp4
  7. Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα polo tdi 1.4 του 2015 112000km. Αντιμετωπίζει το εξής θέμα, ανεβοκατεβαζει στροφές στο ρελαντί όταν ανοίγω την μηχανή και το αμάξι είναι κρύο (πχ το πρωί πριν φύγω για δουλειά). Όταν ζεσταθεί δεν το κάνει και επίσης μέσα στην μέρα όταν το έχω περπατήσει και το ανοιγοκλείνω προφανώς κρατάει θερμοκρασία ο κινητήρας και δεν το κάνει. Παρατηρώ ότι όσο πέφτει η θερμοκρασία την νύχτα γίνεται όλο και πιο έντονο το πρόβλημα. Αυτή την στιγμή είναι καλοκαίρι και το κάνει σε μικρό βαθμό όταν βρέξει λίγο και πέσει η θερμοκρασία στους 20 βαθμούς από τους 30 το φαίνομαι γίνεται αρκετά έντονο κάθε πρωί. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι είτε είναι ανοιχτό το κλιματιστικό είτε όχι οι στροφές παίζουν. Να σημειωθεί ότι αυτό άρχισε να μου το κάνει 2 μέρες πριν μου βγάλει βλάβη στο τούρμπο το οποίο επισκευαστικε (τρύπιο κολάρο). Υπάρχει περίπτωση να είναι από τα βαλβιδακια του τούρμπο? Είναι κάτι άλλο ανεξάρτητο? Έχει κάποιος καμιά άποψη. Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.