Jump to content

SbioTech

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SbioTech

  1. Παιδιά ευχαριστώ για το input. Ο μηχανικός επέμενε ότι το διαγνωστικό έβγαζε την αντλία υψηλής, έκανε reset και σε 1 ώρα το ξανά έβγαζε οπότε τελικά την άλλαξα. Έκανα έρευνα από Internet και αγόρασα μια hitachi με 195ευρω. Την άλλαξε και δεν ξαναέβγαλε σφάλμα. Εμένα πάντως κάτι δεν μου άρεσε για μήνες. Είδα και λαδια στην εισαγωγή αερα. Όταν του τα έδειξα μου είπε ότι είναι μάλλον αναστροφή πίεση από τουρμπίνα και να το ανοίξει να το δει. Το άνοιξε είναι λέει σπασμένη και να βάλουμε καινούργια γιατί ανακατασκευή σε τουρμπίνα όπως τη βλέπει δεν την προτείνει. Αυτή που βρίσκει αυτός κάνει 800ευρω με 1χρονο εγγύηση. Αλλά λέει όπως βρήκες πιο φτηνή αντλια ψάξε και τουρμπίνα. Βρίσκω με 400ευρω. Σας φαίνεται λογικό να χάλασαν μαζί; έχει σχέση το καυσιμο; έχετε πρόταση για εταιρεία σε τουρμπίνα; ΥΓ: Το φίλτρο το είχαμε δει. Τρισάθλιο με μούργα από το €€%€#καύσιμο που έχουμε στα νησιά λόγω μεταφοράς με καράβι. Το καθαρησε με διαλύτες
  2. Παιδιά καινούριος στο φόρουμ με ένα Golf ΜΚ6 TSI 160. Πριν από ένα μήνα μου έβγαλε ένα πρόβλημα με EPC (μηδένιζε στροφές μετά τις 3000 στην πρώτη ή τη δεύτερη). Το αυτοκίνητο ήταν με τη ρεζέρβα. Το γέμισα με την vpower (όχι την 100αρα) και δεν το ξαναέκανε. Το πήγα μετά στο μηχανικό μου ο οποίος είπε ότι έχει πρόβλημα η αντλία υψηλής καυσίμου. Δεν του ανεβάζει την πλήρη πίεση. Μου είπε ότι για αλλαγή θέλει κοντά ένα 500αρικο (450 το κιτ και 50 εργασία) αλλά μόνος του είπε ότι δεν προκαλεί άλλο πρόβλημα κάπου και αν θέλω και πάει το αυτοκίνητο να το αφήσω για πιο μετά (δεν ξερω κατά πόσο ισχύει ότι δεν προκαλείται άλλο πρόβλημα κάπου αλλού). Χθες με το που ξαναπήγε το αυτοκίνητο στη ρεζέρβα το ξαναέκανε σε ανηφόρα. Μόλις το αυτοκίνητο κατέβηκε σε κατηφόρα ξαναπήρε εμπρός και αφότου το γέμισα άρχισε πάλι να πηγαίνει κανονικά. Επειδή και τις δυο φορές το έκανε και σε ανηφόρα και στη ρεζέρβα υποπτεύομαι ότι έχει κάποια σχέση με το πόσο καύσιμο φτάνει. Παρεμπιπτόντως γενικά σταθερά βάζω 98 (όχι 95αρα αλλά ούτε 100άρα). Απόψεις; Πρέπει να την αλλάξω άμεσα; Να το αφήσω και βλέπω; να σταματήσω την 98αρα; να το κρατάω πάντα πάνω από τη μέση; Σας βομβαρδίζω γιατί είμαι λίγο άσχετος. ΥΓ: Ο μηχανικός μου είπε ότι το φίλτρο της βενζίνης μου ήταν ελεινο με σχεδόν λασπουριά μέσα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.