Jump to content

Dimitris2021

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dimitris2021

  1. Θοδωρή θα προσπαθήσω να σου απαντήσω σε όσα περισσότερα γνωρίζω ως κάτοχος του ίδιου αυτοκινήτου που ψάχνεις (έψαχνες αν βρήκες ήδη). 1) Γενικά νομιζω ότι η Highline είναι η πιο πλήρης, αλλά δεν αποκλείεται να βρεις parking sensors και σε χαμηλότερες εκδόσεις. 2) Δεν μπορώ να σου πω για το χειροκίνητο, γιατί το δικό μου έχει το αυτόματο επτατάχυτο DSG7 και το βρίσκω τέλειο. 3) Οι καταναλώσεις είναι κυριολεκτικά αστείες αν κάνεις ταξίδι με ελαφρύ πόδι. Εμπειρικά, στον ενάμιση μήνα που έχω το αμάξι, είναι κοντά στα 5lt/100km σε εκτός πόλης με ταχύτητες 130-140km/hr ενώ σε μένα πιάνει και τα 7,5-8lt/100km εντός πόλης. Είναι πολύ καλές μετρήσεις. 4) Ο κινητήρας είναι τούρμπο. 5) Συντήρηση δεν έχω κάνει ακόμα ως φρέσκος ιδιοκτήτης. Αλλά νομίζω ότι είναι λογικά τα έξοδα για το όλο πακέτο που τελικά σου προσφέρει το αμάξι. 6) Νομίζω ότι πρέπει να προσέξεις ό,τι και σε όλα τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα (service book, καλή χρήση, μηχανικα μέρη σε καλή κατάσταση, ατρακαριστο κτλ κτλ κτλ Ειδικά στα GOLF 7,5 πάντως αξίζει η ψηφιακή ACTIVE INFO DISPLAY που έχω κ εγώ σε σχέση με το παλιό αναλογικό καντράν. Τέλος, αν θες τους μανισιους χάρτες πρέπει να έχει το DISCOVERY PRO ως προς το INFOTAINMENT SYSTEMαν δεν κάνω λάθος. Παρόλα αυτά μπορείς να συνδέσεις το κινητό σου κ να χρησιμοποιείς GOOGLE MAPS. Εύχομαι να σε βοήθησα.
  2. Είμαι νέος κάτοχος. Το έφερα από Ιταλία επειδή γνώριζα τον προηγούμενο ιδιοκτήτη (συγγενής 70 χρόνων) και ότι οδηγούσε το αυτοκίνητο μόνο σε εθνική οδό κ πάντα πολύ κάτω από τα όρια του. Είναι κατασκευασμένο στο WOLFSBURG Γερμανίας, είναι σε άψογη κατάσταση σαν καινούριο πραγματικά και εννοείται με όλα τα Service στην ώρα του. Τα χιλιόμετρα δεν με απασχόλησαν και για το ότι είναι όλα ξεκούραστα και γιατί οι πετρελαιοκινητήρες έχουν μεγαλύτερη αντοχή. Παρόλα αυτά έχω παρακολουθήσει πολλά βίντεο κ πολλά sites όπου αναφέρεται το STAGE I Tuning. Συνήθως ανεβαίνει η ιπποδύναμη από 115HP σε 150+HP και εννοείται και η ροπή. Το ερώτημα... αξίζει? Και ΚΥΡΙΩΣ το αντέχει η μηχανή ή θα μου βγάλει προβλήματα??? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας και συγχωρέστε με αλλά είμαι νέο μέλος κ γνωρίζω μόνο τα βασικά από αυτοκίνητα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.